کاسا رلینا دسر ی مخصوص ایرانی ها+دستور تهیه


 کاسا رلینا دسر ی مخصوص ایرانی ها+دستور تهیه

رکا: کاسا رلینا یک دسر محلی کشور پرو است که برای ایرانی ها لذتبخش است.

مواد لازم

یک چهارم پیمانه آب لیمو

۵ عدد سیب زمینی پخته شده

۱ قاشق چایی خوری نمک

یک دوم قاشق چایی خوری فلفل

۲ قاشق غذا خوری فلفل چیلی زرد

۲ تکه سینه مرغ پخته شده

۲ قاشق غذا خوری سس مایونز

یک دوم پیمانه نخود فرنگی پخته شده

دو عدد هویج پوست کنده و پخته شده

۲ عدد پیاز خرد شده

۱ قاشق غذا خوری جعفری خرد شده تازه

یک دوم پیمانه زیتون بدون هسته

۲ عدد تخم مرغ کاملا پخته شده

طرز تهیه

سیب زمینی‌ها را بعد از پخته شده پوست بگیرید و آن‌ها را رنده کنید. در صورت تمایل می‌توانید به جای رنده کردن، به کمک پوره‌کن آن‌ها را پوره کنید تا کاملا نرم شوند. سیب زمینی ،آبلیمو، نمک، فلفل و چیلی را درون کاسه‌ای بریزید و آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.

سینه مرغ را درون کاسه‌ای مجزا بریزید و نخود فرنگی، پیاز، هویج و سس مایونز را به آن اضافه کنید و آن‌ها را با هم، هم بزنید.

نیمی از مخلوط سیب زمینی را کف یک ظرف پیرکس پهن کنید تا تمام سطح ظرفتان را بپوشاند. سپس ترکیب سینه مرغ با بقیه مواد را روی آن بریزید و پخش کنید. در نهایت روی مرغ‌ها را با باقی مانده سیب زمینی‌ها بپوشانید.

این غذا آماده است. بهتر است آن را قبل از سرو کردن به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم بهتری پیدا کند. هنگام سرو روی آن را با جعفری، زیتون و تخم مرغ تزیین کنید و آن را سرو کنید.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

آداب و رسوم شب یلدا در استان مازندران