ارائه خدمات به 160 هزار زائر در صحن حضرت زهرا(س)

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ آبان ۷, دوشنبه ساعت ۱۶:۰۵۰ رأیبدون امتیاز
ارائه خدمات به 160 هزار زائر در صحن حضرت زهرا(س)

معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: استانداری تهران در صحن حضرت زهرا(س) اسکان و پذیرایی بالغ بر 160 هزار نفر را بر عهده دارد و این ارائه خدمات تا 2 روز پس از روز اربعین حسینی ادامه خواهد داشت.

به گزارش فانوس، محمد امامی‌امین معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران با بیان اینکه امسال چهارمین سالی است که استانداری تهران به عزاداران اربعین حسینی در شهر نجف اشرف خدمات‌رسانی می‌کند، گفت: حدود ۲۲۰ موکب که در شهر نجف، کربلا و مسیرها برپا شده‌اند، مربوط به استان تهران است.

وی در ادامه افزود: همچنین سایر استان‌ها، شهرها و هیئت‌های مذهبی‌شان در کشور عراق دارای موکب‌های بسیاری هستند ولی بزرگ‌ترین موکب توسط استانداری تهران در صحن حضرت زهرا (س) قرار گرفته و علاوه بر آن استانداری تهران موکب‌های دیگری را برپا کرده است.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران گفت: پارکینگ ۴ طبقه در شهر نجف از دیگر مکان‌هایی است که استانداری تهران در این مکان به ارائه خدمات به زائران می‌پردازد. همچنین دو سوله هر کدام به مساحت ۷ هزار متر توسط استان تهران تجهیز شده است که می‌توان گفت حدود ۷۰ هزار نفر در زمان‌های شلوغ در این مکان خدمات اسکان و پذیرایی دریافت می‌کنند.

امامی‌امین ادامه داد: استانداری تهران در صحن حضرت زهرا (س) تعداد افراد بسیار بیشتری را نسبت به سوله اسکان می‌دهد و از آنان پذیرایی می‌کند که در کل بالغ بر ۱۶۰ هزار نفر در این مکان اسکان می‌یابند.

وی افزود: بالغ بر ۱۲۰۰ نفر آشپز و خادم در موکب‌های ما فعالیت دارند که اقدامات پشتیبانی و پذیرایی را انجام می‌دهند که لازم می‌دانم بگویم تمامی هزینه‌هایی که طی این روزها انجام شد از محل نذورات مردمی است.

معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری تهران اظهار داشت:‌خوشبختانه خداوند ما را یاری داد تا بتوانیم علی‌رغم گرانی‌های به وجود آمده امسال نیز مانند سال‌های گذشته توفیق برگزاری هر چه بهتر و آبرومندانه مراسم اربعین را توسط استانداری تهران داشته باشیم.

امامی‌امین در پایان خاطرنشان کرد: ما از ۶ صفر اسکان و پذیرایی را برای زائران اربعین حسینی آغاز کردیم که تا روز پنج‌شنبه (دو روز پس از اربعین)‌ خدمات‌رسانی به زائران ادامه خواهد داشت.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...