طرز تهیه ارمنی پلو با مرغ
امروز قصد داریم شما را با شیوه تهیه ارمنی پلو با مرغ آشنا کنیم. این غذا علاوه بر طعم خاص و دلنشینی که دارد جلوه زیبایی هم به سفره شما خواهد داد.
به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز ، با توجه به اینکه شما برای تهیه مواد اولیه این غذا به زمانی حدود 30 دقیقه و برای پخت آن به حدود یک ساعت و 30 دقیقه زمان نیاز دارید می توانید در فرصتی مناسب این غذای خوشمزه را برای سفره ی گرمتان آماده کنید.ارمنی پلو با با بال مرغ یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و با خواص زیاد است که در آن از زعفران و برنج که بسیار مقوی می باشند استفاده شده است و غذایی مناسب برای وعده ناهار و شام محسوب می شود.
مواد لازم برای ارمنی پلو با مرغ برای دو نفر :
برنج دو پیمانه
بال مرغ6 عدد
روغن و نمک و فلفل به میزان لازم
زعفران آب کرده به میزان لازم
از خواص ویژه زعفران می توان به درمان اضطراب و افسردگی، کاهش وزن بدلیل بوجود آوردن احساس سیری، برطرف کننده التهاب مفاصل، تقویت بینایی، درمان بیخوابی، ارتقاء سلامت مغز، درمان آسم، کمک کننده فرآیند هضم، تقویت کننده سیستم ایمنی و بالا بردن سطح انرژی بدن، بهبود سلامت کبد، درمان التهاب، افزایش میزان شفافیت پوست، روشن کننده پوست، درمان خشکی پوست، جلوگیری از ریزش مو و سایر موارد اشاره کرد. بدلیل استفاده از زعفران در این غذا می توان از خواص مفید زعفران هم بهرمند شد.
برنج هم منبعی عالی از انرژی است که فاقد کلسترول بوده و منبعی از ویتامین ها و مواد معدنی محسوب می شود. علاوه بر آن، برنج سرشار از نشاسته مقاوم است که با رسیدن این نشاسته بصورت هضم نشده در روده، با کمک به رشد باکتری های مفید در روده، به عملکرد طبیعی آن کمک میکند.
طرز تهیه ارمنی پلو با مرغ :
آب را در قابلمه ریخته و منتظر شوید تا جوش بیاید.برنجی که از قبل خیس کرده اید را به همراه مقدار کمی نمک در آب جوش بریزید باید توجه کنید که حتما پیش از له شدن برنج آن را آبکش کنید.در یک قابلمه تمیز مقداری آب زعفران آبکرده و روغن بریزید و سپس بال های مرغ را کامل در ته قابلمه بچینید بطوری که سطح کف قابلمه بطور یکسان پر شود.نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و برنج آبکش کرده را روی آنها بریزید.
پس از گذاشتن در قابلمه حتما باید شعله گاز را زیاد کنید.بقیه زعفران آبکرده را روی برنج بریزید.بعد از چند دقیقه شما باید شعله گاز را کم کنید و منتظر بمانید تا مرغ ها پخته شوند و برنج هم دم بکشد.پس از دم کشیدن برنج کمی شعله آن را زیاد کنید تا ته دیگ طلایی داشته باشید.شما می توانید برای تزیین این غذا از پیاز داغ بر روی آن استفاده کنید
نکاتی برای تهیه ارمنی پلو با مرغ :
توجه کنید که مزه اصلی این غذا به زعفران استفاده شده در آن است.غذاهای ارمنی دارای طعمی خاص است که برگرفته از پیشینه تاریخی و فرهنگ غنی ارمنستان است. آشنایی بیشتر فرهنگ این کشور با شناخت غذاهای متنوع و خوش طعم آن میسر خواهد شد. غذاهای ارمنی طبخ شده با مواد اولیه بومی و روش های سنتی شما را با فرهنگ غنی این کشور آشنا خواهد کرد.
عصرایران
2025