دانشگاه میتواند در افزایش اعتماد اجتماعی موثر باشد
معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گفت: دانشگاه ها در زمینه میزان سرمایه و اعتماد اجتماعی نسبت به محیط های دیگر در سطح قابل توجهی هستند و می توانند از طریق بهبود ارتباط بین دستگاه های مختلف اجرایی و دانشجویان ،اعتماد اجتماعی را تقویت ایجاد کنند.
وی افزود: عمده مطالبات دانشجویان متوجه دو حوزه فرهنگی و دانشجویی است؛ در نتیجه این دو مجموعه بخش مهمی از فعالیت و امور مربوط به دانشگاه را عهده دار هستند و کاری بسیار سخت وهمراه با مسائل خاص خود را برعهده دارند.
دکتر غفاری همچنین از ارتقای کیفیت زندگی تحصیلی دانشجویان در محیط های دانشگاهی را از اهداف اصلی این دو مجموعه یاد کرد و افزود: اگر دانشگاه را به صورت دو مجموعه زیست روزانه و شبانه در نظر بگیریم؛ علاوه بر زیست روزانه که دانشجویان در طول روز در دانشگاه سپری می کنند، مسئولیت و برنامه ریزی زیست شبانه آنها نیز متوجه حوزه های معاونت دانشجویی و فرهنگی اجتماعی است.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم ادامه داد: وقتی صحبت از ارتقای کیفیت زندگی تحصیلی دانشجویان در محیط های آموزشی می شود، عوامل بسیاری در این امر نقش دارند اما عاملی که به زیست دانشجویی جان و روح می دهد فعالیت و خدمات دانشجویی، فرهنگی و اجتماعی است.
وی همچنین بر مشارکت و تعامل مسئولان در جهت ایجاد سرمایه و اعتماد اجتماعی تاکید کرد و خاطر نشان کرد: بخشی از ماموریت دانشگاه این است که نه تنها نیروی ماهر تربیت کند بلکه باید نیرویی باشد که پیشران بوده و به نوعی موتور حرکت جامعه باشد.