سبک زندگی » معمولا زمانی که برنامه ریزی یک مهمانی را میکنیم٬ تا دقایق آخر قبل از آغاز مهمانی مشغول مرتب کردن خانه و سر زدنهای مداوم به غذای اصلی هستیم و وقتی برای تهیه یک پیش غذای لذیذ که آغاز گر یک خاطره خوش در ذهن مهمانان است را نداریم. حتی اگر زمان را هم به خوبی مدیریت کنیم آشپزخانه گنجایش تهیه وعدهای دیگر را ندارد.
در ادامه به دستور پخت یک پیش غذای خوشمزه که قادر خواهید بود فقط در چند دقیقه آن را تهیه کنید میپردازیم:
فتا پخته شده با کمپوت رزماری شاه توت (برنده جایزه Wildcard بهترین دستور)
نویسنده: وقتی دستور این غذا را گرفتم٬ میدانستم که همگان مانند من از بوی فتای پخته شده آن جذب میشوند.
برای درست کردن ۸ عدد
کمپوت رزماری شاه توت
مواد مورد نیاز:
۳ عدد دانه فلفل سیاه (اگر دانه فلفل ندارید٬ از فلفل سیاه ساییده شده استفاده کنید) ۴ عدد میوه ارس (juniper berries) – (اگر نمیتوانید پیدا کنید از برگ بو استفاده کنید) ۱ عدد شاخه تازه رزماری ۱ قاشق غذا خوری آب لیموی فشرده شده تازه ۲ قاشق غذا خوری شکر ½ قاشق غذا خوری عسل گندم سیاه (یا عسل دلخواه) ۱ عدد بسته کوچک (۱۵ عدد تقریبا) شاه توت بر روی یک لایه از پارچه پنیر٬ دانههای فلفل٬ میوههای ارس و شاخه رزماری را گره بزنید تا بعد از آماده شدن کمپوت بتوانید راحت آنها را بردارید. تمام اجزا را شامل شاه توتها همراه با پارچه گره خورده مخلوط مرحله قبل را بر روی یک ماهی تابه کوچک قرار دهید و شعله گاز را بر روی متوسط بیاورید. و صبر کنید تا بجوشند. و مطمئن شوید که بسته پارچهای بر زیر شاهتوتها پهن شده باشد. بعد از آنکه مخلوط شروع به جوش آمدن کرد و شاه توتها شروع به آب انداختن کردند٬ شعله را از متوسط به کم کاهش دهید تا و تا زمانی که شاه توتها متلاشی نشدهاند بگذارید تا مخلوط بجوشد. معمولا ۲۰ تا ۲۵ دقیقه زمان میبرد. در انتها مخلوط به اندازه ۱ فنجان کمپوت میدهد. میتوانید از کمپوت بلافاصله استفاده کنید – اما قبل از آن بسته پارچهای را جدا کنید. همچنین میتوانید چند ساعت آن را در یخچال نگه دارید و یا حتی کل شب را تا طعمهای آن کاملا جا بیافتند.فتا پخته شده
۸ اونس فتای مستطیلی شکل٬ پودر شده و خشک ۲ قاشق چای خوری روغن زیتون فر را بر روی دمای ۲۰۵ درجه سلسیوس قرار دهید و اجازه دهید به این دما برسد. سینی شیار دار را بر روی سومین جایگاه از بالا قرار دهید. روی فتا را با روغن زیتون بپوشانید و آن را درون ظرف مخصوص فر که بتوانید با آن پذیرایی هم کنید قرار دهید. فتا را تا زمانی که نرم شود بپزید – معمولا ۸ دقیقه. حالا تنظیم فر را روی حالت حرارت از بالا قرار دهید و با دقت نگاه کنید تا زمانی که روی پنیر قهوهای رنگ شود – معمولا ۳ دقیقه. فتا را از فر بیرون بیاورید و به میزانی که میخواهید لذت ببرید بر روی کمپوت شاه توت خود بریزید. میتوانید از کرکرهای ترد روغنی و کنجدی نیز استفاده کنید و ترکیب کمپوت و فتا را بر روی آن قرار دهید.