بیسکو کیک یکی از دسرهای خوشمزه ای است که برای درست کدن آن فقط به 15 دقیقه زمان نیاز دارید. در این مقاله طرز تهیه این دسر خوش طعم را به شما آموزش می دهیم
مواد لازم برای تهیه بیسکو کیک
کره : 200 گرم
پودر قند : 120 گرم
عسل : 1 قاشق غذاخوری
وانیل : 1/4 قاشق چایخوری
تخم مرغ : 2 عدد
آرد شیرینی پزی : 500 گرم
بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری
نمک : بسیار کم
بیشتر بدانید : کیک تیرامیسو، یک دسر شیک و خوشمزه
طرز تهیه بیسکو کیک
کره و پدر قند را با همزن برقی در حدی که مانند کرم شود با هم مخلوط کنید.
سپس 1 قاشق عسل را اضافه کنید.
یکی از تخم مرغ ها را اضافه کرده و مخلوط کنید.
وانیل . سپس تخم مرغ دوم را اضافه کرده و به هم زدن تان ادامه دهید.
آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
مخلوط آرد را کم کم به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود. دقت کنید در این مرحله باید همزدن تان به صورت دورانی و با لیسک باشد.
خمیر را یک ساعت درون یخچال استراحت دهید.
خمیر را به 4 قسمت تقسیم کرده و با وردنه ان را صاف کرده و قالب بزنید. یا به شکل دلخواه تان ببرید.
حدود 20 دقیقه درون فر با دمای 170 درجه سانتیگرا قرار دهید.
بعد از پختن 4 لایه را از فر خارج کرده و بگذارید خنک شود.
بین لایه ها را با خامه فرم گرفته ساده یا شکلاتی پر کرده و لایه ها را روی هم قرار دهید.
بیشتر بدانید : کیک : دلیل پف نکردن کیک های خانگی چیست؟
بیشتر بدانید : 5 نکته برای پخت یک کیک نرم و خوشمزه
بیشتر بدانید : کیک : دلیل چسبنده بودن رویه کیک های خانگی چیست؟