واکنش کدخدایی به اظهارات خاتمی درباره انتخابات 88

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ آبان ۱۹, شنبه ساعت ۱۵:۳۵۰ رأیبدون امتیاز

عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اظهارنظر یکی از فعالان سیاسی کشور درباره اضافه شدن هشت میلیون رأی به آراء در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 گفت: چرا ایشان ادعا نکرده است که 100 میلیون رأی به ‌آراء اضافه نشده است؟

سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به ادعای یک فعال سیاسی مبنی بر اضافه شدن 8 میلیون رأی به آراء انتخابات ریاست جمهوری سال 88 گفت: بزرگتر از این ادعاها در سال 88 درباره صحت انتخابات مطرح شد اما هیچ استناداتی هم درباره انها ارائه نشد.

به گزارش صدای ایران عباسعلی کدخدایی سخنگوی شورای نگهبان در نشست خبری امروز خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره اظهارنظر یکی از فعالان سیاسی کشور درباره اضافه شدن هشت میلیون رأی به آراء در انتخابات ریاست جمهوری سال 88 گفت: چرا ایشان ادعا نکرده است که 100 میلیون رأی به ‌آراء اضافه نشده است؟

وی ادامه داد: آیا اگر دیگران درباره ایشان ادعایی بکنند و نسبت ناروایی به ایشان بدون استنادات بدهند آیا واجد اهمیت است و یا اساسا درست است؟

سخنگوی شورای نگهبان گفت: بزرگتر از این ادعاها در سال 88 درباره صحت انتخابات مطرح شد اما هیچ استناداتی هم درباره انها ارائه نشد و زشت است که دوباره چنین ادعاهایی تکرار می‌شود.
اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...