به گزارش افکارنیوز،

محمدرضا پور ابراهیمی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، در نشست شورای معاونان و مدیران استانی کمیته امداد استان کرمان با بیان اینکه شوک ارزی مجدد را در اقتصاد کشور شاهدیم، گفت: مهمترین نتیجه شرایط شوک ارزی در جامعه، آثار تورمی است که کاهش قدرت خرید برای آحاد مردم را به همراه دارد و این مسئله در جامعه هدف کمیته امداد بسیار سخت‌تر می‌شود و در نتیجه برای سیاست‌های حمایتی و ماموریت‌هایی که امداد بخواهد اعمال شود نیازمند بازنگری‌ها است.

وی با اشاره به اینکه اقدامات غیرکارشناسی و غیرتخصصی دولت موجب افزایش هزینه‌های ناشی از شوک ارزی شد، گفت: چهار ماه سیاست‌های اشتباه ارزی، کشور را به پرتگاه اقتصادی برد که هنوز شاهد التهابات بازار هستیم.

پورابراهیمی افزود: بدترین تصمیم در دولت دوازدهم سیاست‌های ارزی است که هزینه‌های سنگینی وارد کرد و پیامد آن افزایش تورم و کاهش قدرت خرید مردم بوده که اکنون باید در سه سرفصل برای رفع آن اقدام کرد.

وی با بیان اینکه دولت را مکلف کردیم کالا‌های اساسی مانند نهاده‌های بخش کشاورزی و دامی، شکر، روغن، برنج، دارو و ... با ارز ۴۲۰۰ وارد کند، گفت: کالا‌ها باید نهایتا با ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش قیمت به دست مردم برسند، اما آماری که از خرده فروشی در بازار داریم، ۵۰ تا ۷۰ درصد میانگین قیمت کالا‌های اساسی افزایش یافته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیش‌بینی درآمد ۵۰ میلیارد دلار حاصل از فروش نفت تا پایان سال گفت: ۱۳ تا ۱۴ میلیارد دلار برای بخش واردات کالا‌ها برای بخش واردات کالا‌های اساسی گذاشته شده است.

وی با تاکید بر ورود کمیته امداد برای تامین کالا‌های اساسی مورد نیاز جمعیت زیر پوشش خود بیان کرد: در شرایط سخت اقتصادی امروز علاوه بر خدماتی که کمیته امداد به جامعه هدف خود می‌دهید، باید بابت تامین ۲۵ قلم کالای اساسی که دولت برای آن یارانه در نظر گرفته تصمیم بگیرد.

پورابراهیمی لزوم افزایش وام‌های خوداشتغالی را به میزان ایجاد شغل و به تبعیت از افزایش نرخ تورم مورد تاکید قرار داد و افزود: در زمینه جذب منابع صندوق توسعه ملی که برای اشتغالزایی در نظر گرفته شده بود، عملکرد خوبی وجود ندارد.

وی درخواست کرد: تا کمیته امداد استان کرمان برش استان و گزارش آخرین وضعیت خود را از جذب تسهیلات اشتغالزایی صندوق توسه ملی در بخش‌های مختلف و میزان پرداختی به رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس ارائه دهند تا تصمیمات و کمک‌های لازم صورت گیرد.

نماینده مردم کرمان و راور در مجلس با تاکید بر اینکه سهام عدالت باید به مردم واگذار شود، گفت: طبق توافق با دولت باید بعد از ۱۰ سال با توجه به تخفیف ۵۰ درصد سهام تحت افراد تحت پوشش امداد و نهاد‌های حمایتی به خودشان واگذار شود که اکنون این زمان طی شده و افرادی تحت پوشش بوده اند الان باید سهام عدالت خود را تحویل بگیرند.

پورابراهیمی با اشاره به افزایش قیمت سهام عدالت ابراز داشت: اینکه بگوییم اگر سهام را به مردم بدهیم، آن را می‌فروشند توهین به انهاست، در صورتی که میتوان آگاهی نسبت به آن‌ها داد و فرهنگسازی کرد، ضمن اینکه مردم مالک هستند و اختیار مال شان را دارند

وی از کمیته امداد استان خواست تا پیگیر واگذاری سهام عدالت مددجویان باشد و ادامه داد: تعداد زیادی از دارندگان سهام عدالت از دنیا رفته اند بدون اینکه خیری از سهام خود برده باشند.

پورابراهیمی گفت: الان سهام عدالت به اسم مردم و به کام دولت است، اینکه فقط یک کاغذ و اسم سهام به مردم داده شود فایده‌ای ندارد، بلکه باید بتوانند از سود و سهم خود استفاده کنند.

وی افزود: اکنون ۱۰۰ درصد سهام وابسته به نهاد‌های حمایتی آزاد شده و متعلق به مردم است و باید منتقل شوند.