طرز تهیه زیتون پرورده
زیتون پرورده با رب انار ، گردو، روغن زیتون، سبزی های محلی و افزودنی هایی مثل دانه انار خشکیده درست میشه. توی دستور زیتون پرورده میتونین از سبزی های محلی مثل جعفری، گیشنیز و چوچاق استفاده کنین.
مواد لازم جهت زیتون پرورده:
زیتون بی هسته ۵۰۰ گرم رب انار ۲ پیمانه گردو چرخ شده ۳۰۰ گرم آبلیمو ۲ قاشق نعنا خشک ۱ قاشق آویشن خشک ۱ قاشق دانه انار ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوریطرز تهیه زیتون پرورده:
اگه زیتون شور یا ترش بود بین نیم تا یک ساعت توی آب میذاریم بمونه.
زیتون رو توی آبکش میریزیم و بعد از اینکه آبش رفت تو یه کاسه بزرگ میریزیم.
رب انار ، آبلیمو و زیتون ها رو با هم مخلوط میکنیم.
بقیه مواد رو هم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
اگه از گردوی بیشتری استفاده کنیم رنگ زیتون پرورده روشن تر و اگه از انار بیشتری استفاده کنیم، رنگش تیره تر میشه.
زیتون ها روتوی یخچال میذاریم تا خنک بشن.
زیتون پرورده ما آمادهس و کنار غذا میتونیم سرو کنیم.