نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و بهترین روش پخت سبزیجات


میوه و سبزیجات را هنگام خرید چگونه انتخاب کنیم؟ سبزی و میوه بیشتر در هر نوع رژیم غذایی برای هر گروه سنی توصیه اکید متخصصان است. ولی بهره گیری بهتر و بیشتر از آن ها نکته مهمی است که خیلی وقت ها بیشتر ما به آن توجه نمی کنیم. نوشته نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و بهترین روش پخت سبزیجات اولین بار در نت نوشت. پدیدار شد.

نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و بهترین روش پخت سبزیجات

میوه و سبزیجات را هنگام خرید چگونه انتخاب کنیم؟ سبزی و میوه بیشتر در هر نوع رژیم غذایی برای هر گروه سنی توصیه اکید متخصصان است. ولی بهره گیری بهتر و بیشتر از آن ها نکته مهمی است که خیلی وقت ها بیشتر ما به آن توجه نمی کنیم.

2+

بهره گیری بهتر و بیشتر از میوه و سبزیجات و انتخاب میوه خوب و بهترین روش پخت سبزیجات نکته مهمی است که خیلی وقت‌ها بیشتر ما به آن توجه نمی کنیم. در نت نوشت امروز روش های بهره گیری بهتر و بیشتر از چند ماده غذایی پر ارزش و نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و بهترین روش پخت سبزیجات را یاد بگیرید و به کار ببندید.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری میوه و سبزیجات در یخچال

نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و بهترین روش پخت سبزیجات

سبزیجات سبز برگ

نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و بهترین روش پخت سبزیجات

نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات و بهترین روش پخت سبزیجات

یکی از نکات مهم برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات وقتی برای خرید می روید و این نوع سبزیجات را انتخاب می کنید این است که سعی کنید آن‌هایی را انتخاب کنید که رنگ شفاف تری دارند. علت آن هم آنتی اکسیدان و مواد تغذیه ای بیشتری است که در این نوع سبزیجات نهفته است.

اسفناج، کلم برگ سبز، آروگولا (که به تازگی وارد بازار ایران شده است)، کاهو از جمله سبزیجات سبز برگی است که بیشتر خانواده ها برای انواع سالاد و غذاهای روزانه تقریبا هر روز از آن استفاده می کنند. این نوع سبزی ها را بهتر است به صورت بخارپز یا نیم پز استفاده کنید تا مواد تغذیه ای آن‌ها به طور کامل به بدن برسد. هیچ وقت آن‌ها را زیاد و به طور کامل نپزید چون تقریبا تمام مواد مغذی خود را از دست می دهند.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری گوجه فرنگی که خواصش حفظ شود و همیشه تازه بماند!

پیاز

پیاز ماده اصلی هر نوع غذای ایرانی است. پیاز خام اشتها آور است که بسیاری از افراد به دلیل کنترل وزن و بوی آن یا مشکلات گوارشی سعی می کنند از نوع خام آن استفاده نکنند. پیاز به صورت پخته یا با حرارت ملایم به صورت سرخ شده خواص تغذیه ای بیشتری دارد. بهترین روش استفاده از پیاز مصرف آن به صورت بخارپز یا سرخ کردن در روغن زیتون با حرارت بسیار ملایم است. کمی وقت می گیرد ولی در عوض تمام خواص آن را در مواد غذایی حفظ خواهید کرد. یک نکته دیگر برای انتخاب میوه خوب و سبزیجات این است که پیاز های کوچک خواص تغذیه ای بیشتری دارد و البته پیاز قرمز نسبت به پیاز سفید باز هم مفیدتر است.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری خیار , نکات کاربردی برای نگهداری بهتر این جالیزی پرخاصیت

سیب زمینی

اگر عادت دارید قبل از آشپزی پوست سیب زمینی را بگیرید، بهتر است این عادت را کنار بگذارید. چون پوست سیب زمینی سرشار از فیبر و مواد مغذی است. بدون پوست؛ سیب زمینی فقط یک ماده حاوی نشاسته فراوان است. از هر نوع سیب زمینی که قصد خریداری دارید آن‌هایی را انتخاب کنید که پوست نازک دارد و بدون لک است. به این ترتیب می توانید قبل از آشپزی آن ها را با بروس شسته و سپس استفاده کنید. اگر از سیب زمینی شیرین یا سفید که در ایران بیشتر رایج است استفاده می کنید، بهتر است بعد از شست و شو آن را به مدت چند ساعت در یخچال نگهداری کنید تا مواد نشاسته ای و اندکس گلیسمیک آن به حداقل برسد. سیب زمینی پخته شده را هم بهتر است بگذارید سرد شود و سپس مصرف کنید تا مواد نشاسته ای آن کم شود.

بیشتر بخوانید: روش تازه نگه داشتن کلم بروکلی در فریزر

گوجه

گوجه و رب گوجه هم تقریبا پای ثابت آشپزی ایرانی برای رنگ و طعم دادن به غذا و درست کردن انواع سس و سوپ است. در حال حاضر گوجه های گیلاسی به رنگ زرد هم در بازار پیدا می شود. ولی گوجه قرمز مواد غذایی و آنتی اکسیدان بیشتری دارد. موقع خرید از نوع قرمز آن بدون داشتن قسمت های سبز رنگ انتخاب کنید. به این ترتیب لیکوپین Lycopene بیشتری جذب بدن می شود.

استفاده از گوجه خام باعث می شود تا لیکوپین موجود در آن جزو مواد زاید از بدن دفع شود. پس بهترین روش استفاده بهینه از مواد تغذیه ای گوجه به صورت رب یا پخته و بخارپز است. گوجه ها را همیشه در دمای معمولی نگهداری کنید و آن ها را در یخچال نگذارید. به این ترتیب همیشه هر چند روز یک بار گوجه های تازه خریداری می کنید که حداکثر خواص آنتی اکسیدانی آن به بدن شما می رسد.

بیشتر بخوانید: روش نگهداری هویج

انواع کلم

کلم بروکلی، کلم بروکسل، گل کلم و کلم برگ سبز جزو سبزیجات Cruciferous یعنی مواد ضد سرطان و مواد غذایی تقویت کننده سیستم ایمنی دسته بندی می شوند که همیشه باید آن ها را تازه خریداری کنید. موقع خرید بخصوص کلم بروکلی را انتخاب کنید که کاملا سبز است. این کلم را زیاد نخرید چون به سرعت زرد می شود و خواص تغذیه ای خود را از دست می دهد.

روش بخارپز ۵ دقیقه ای برای این نوع سبزیجات باعث حفظ خواص تغذیه ای آن‌ها می شود. بهترین روش پخت سبزیجات این است که هیچ وقت آن ها را به طور کامل نپزید. چون خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی، مواد معدنی و ویتامین های خود را از دست می دهند.

در صورتی که ناچار هستید مثلا برای یک هفته این سبزیجات را بخرید حتما آن‌ها را با ساقه بخرید و در سلفون بپیچید و در یخچال نگهداری کنید

بیشتر بخوانید: روش انتخاب هندوانه خوب و شیرین و روش نگهداری هندوانه در خانه برای مدت زیاد!

چغندر یا لبو

این ریشه پرخاصیت که اکنون فصل استفاده از آن است سرشار از آنتی اکسیدان است و یک ماده ضد سرطانی قوی محسوب می شود. موقع خرید لبو دقت کنید که سر آن‌ها حفظ شده و کنده نشده باشد. در صورتی که بخشی از لبو یا سر و ته آن کنده شده به هیچ وجه آن را نخرید.

بهترین روش پخت سبزیجات و استفاده از چغندر پختن کامل، بخارپز یا رنده کردن و تفت دادن آن است. از برگ های چغندر هم می توانید به روش بخارپز مثل سبزی خوردن یا سبزی آش استفاده کنید. آب گرفتن چغندر و استفاده آن همراه با آب سیب، آب هویج و آب کرفس یک آبمیوه ضد سرطانی و جوان کننده فوق‌العاده است.

آووکادو

این میوه پرخاصیت را به دلیل مزه ای که ندارد و البته در بازار ایران هم کمی گران است خیلی‌ها استفاده نمی کنند. ولی در صورتی که قصد دارید از خواص بی شمار آن استفاده کنید یکی از نکات مهم برای انتخاب میوه خوب این است که بهتر است موقع خرید دقت کنید که کاملا سبز و نرم باشد. برای این کار موقع خرید با انگشت کمی آووکادو را فشار دهید و نرمی آن را حس کنید که این بهترین روش تشخیص رسیدگی این میوه است.

آووکادوی نرسیده خاصیتی ندارد. این میوه را اگر برش بدهید در مدت دو روز باید مصرف کنید. در صورتی که آن را برش داده اید و قصد دارید بیشتر در یخچال نگهداری کنید آن را همراه با هسته اش که جدا نشده به همراه آب لیمو در کیسه ای نگهداری کنید. این میوه را به صورت رنده شده خام یا کمی تفت دادن در روغن زیتون تا کمی طعم بگیرد به همراه هر نوع سالاد یا غذایی می توانید استفاده کنید.

برای درج دیدگاه کلیک کنید

پاسخی بگذارید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیدگاه

اگر جوابی برای دیدگاه من داده شد مرا از طریق ایمیل با خبر کن

نام *

ایمیل *

وبسایت

Current ye@r *

Leave this field empty


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!