مهاجرپذیری البرز، توسعه اورژانس اجتماعی را ضروری می کند


مهاجرپذیری البرز، توسعه اورژانس اجتماعی را ضروری می کند

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری البرز، گفت: مسئله نزدیکی به تهران و سرریزشدن بخشی از آسیب های اجتماعی پایتخت به کرج، عامل دیگری است که موجب شکل گیری سکونت گاه های غیررسمی و افزایش حاشیه نشینی در اطراف کرج و به تبع آن گسترش آسیب...

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری البرز، گفت: مسئله نزدیکی به تهران و سرریزشدن بخشی از آسیب های اجتماعی پایتخت به کرج، عامل دیگری است که موجب شکل گیری سکونت گاه های غیررسمی و افزایش حاشیه نشینی در اطراف کرج و به تبع آن گسترش آسیب های اجتماعی در این کلانشهر شده است که ضرورت توسعه مراکز اورژانس اجتماعی، حائز اهمیت است.

به گزارش ایلنا، مریم اسماعیلی فرد در روز ملی مبارزه با خشونت علیه زنان با اشاره به اینکه در دههه‌ای اخیر برای گذر از جامعه سنتی و ورود به سطحی از پیشرفت، مسئولان به دنبال راهکارهای مختلف برای توانمندسازی خانواده ها و کاهش آسیب های اجتماعی بوده اند، افزود: یکی از این راهکارها شکل گیری اورژانس اجتماعی توسط سازمان بهزیستی در سال 78 و با هدف کاهش میزان این آسیب ها در کشور بوده است.

وی ادامه داد: جامعه هدف فعالیت های اورژانس اجتماعی در قالب رسیدگی به گزارشاتی مبنی بر کودک آزاری و همسرآزاری، دختران فراری، سالمند آزاری و خودکشی است.

اسماعیلی فرد، گفت: شرایط خاص البرز از جمله وجود چند زندان بزرگ موجب شده است که شهروندان بیشتر در معرض آسیب‌های اجتماعی باشند.

وی افزود: مسئله نزدیکی به تهران و سرریزشدن بخشی از آسیب های اجتماعی پایتخت به کرج هم عامل دیگری است که موجب شکل گیری سکونت گاه های غیررسمی و افزایش حاشیه نشینی در اطراف کرج و به تبع آن گسترش آسیب های اجتماعی در این کلانشهرشده است به همین دلیل توسعه مراکز اورژانس اجتماعی در البرز مورد توجه قرار داده شده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری البرز اضافه کرد: در 6 ماهه نخست سال جاری دریافت کننده خدمات از مراکز فوریت های اجتماعی البرز حدود 8 هزار و 114 نفر بوده اند که از این تعداد 58 درصد مراجعین پایگاه های خدمات اجتماعی، 31 درصد استفاده کنندگان خدمات خط تلفن 123، حدود 7 درصد مراجعه کنندگان خدمات اورژانس سیار و 4 درصد هم استفاده کنندگان خدمات مداخله دربحران های فردی و اجتماعی هستند.

وی گفت: طبق گزارش های ارسالی به خط 123 اورژانس اجتماعی، تعداد 291 مورد کودک آزاری در استان البرز اعلام شده در کنار این آسیب های اجتماعی گزارش های دیگری در خصوص 165 مورد همسرآزاری، 7 مورد خشونت های خانگی، 21 مورد فراراز منزل، یک مورد زنان و دختران آسیب دیده، 18 مورد کودکان خیابانی، 19 سالمند آزاری و 10 مورد معلول آزاری هم برای نیمه اول سال 97 به این خط تلفن اعلام شده است.

اسماعیلی فرد افزود: 124 مورد اختلالات حاد خانوادگی، 65 مورد تقاضای طلاق زوجین و یک مورد ابتلا به اختلالات جنسی هم در سطح استان البرز در 6 ماهه نخست سال جاری به خط تلفن 123 اورژانس اجتماعی توسط مراجعین گزارش شده است و در کنار این موارد هزار و 738 نفر از تماس ها هم از سوی سایر افرادی بوده که در شرایط بحرانی هستند.

انتهای پیام

منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر