آشنایی با مجلات فرهنگی آلمان و راه‌های ارتباط با آنها


آشنایی با مجلات فرهنگی آلمان و راه‌های ارتباط با آنها

رایزنی فرهنگی ایران در آلمان گزارشی درباره آشنایی با مهم‌ترین نشریات فرهنگی آلمان، رده‌بندی موضوعی، سردبیران آنها و همچنین راه‌های ارتباط با این نشریات، گزارشی را تهیه کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، اشپیگل، فوکوس، تسایت، اشترن و... نامهای آشنایی برای علاقمندان به اخبار در تمام نقاط جهان است، با این وجود وقتی صحبت از مجلات فرهنگی آلمان می‌شود، کمتر کسی درباره آنها اطلاعات دارد. بیش از۳۰۰ سال از انتشار اولین مجله در سرزمین ژرمن‌ها می‌گذرد و مدت‌هاست که مجلات آلمانی به خصوص در حوزه فرهنگی، رشد بسیاری داشته‌اند. بسیاری از این مجلات حتی سعی کرده‌اند تا در حوزه‌های بینافرهنگی فعالیت کنند. گفت‌وگو با جهان اسلام، کشورهای آمریکای لاتین و همچنین کشورهای اروپایی از جمله موضوعاتی است که برخی از این نشریات در سال‌های اخیر به آن پرداخته‌اند. با این وجود به دلیل کمبود بودجه و کاهش تبلیغات برخی از این مجلات در میانه راه، متوقف شده‌اند.

معرفی فرهنگ‌های ناشناخته، بازتاب دیدگاه‌های پیروان ادیان مختلف و همچنین بررسی آثار هنری بین‌المللی، تنها بخشی از مطالبی است که در مجلات فرهنگی آلمان منتشر می‌شوند. بسیاری معتقدند که تنوع مقالات منتشر شده در این مجلات، باعث جذب مخاطبان بسیاری در داخل کشور شده است. این در حالی است که در سال‌های اخیر، تیراژ بسیاری از مجلات فرهنگی آلمان به دلیل کاهش تبلیغات و شرایط مالی سخت و نیز در رقابت جانکاه با صفحات اینترنتی و بلاگها که مباحث فرهنگی را زنده پوشش میدهند، به شدت کاهش یافته است.

مدت‌هاست که مجلاتی مانند وسترمانز، دی تات، دس تاگه بوخ، دی ولت بوهنه، دی فرانکفورتر هِفته، در مونات، هوخلند و دی دوسلدورفر دیباته منتشر نمی‌شوند. در این میان مسئولان برخی از مجلات نیز در طی این سال‌ها مجبور شده‌اند که تیراژ خود را کاهش دهند. به عنوان مثال، مجله‌ معروف اکسنته که از سال ۱۹۵۳ به صورت دوماهنامه منتشر می‌شد، از سال ۲۰۱۵ به یک فصلنامه تبدیل شده و تیراژ خود را نیز به نصف رسانده است. همچنین مجله تخصصی لیتراتورن که از سال ۲۰۰۰ و با تیراژی در حدود ۸۰ هزار نسخه کارش را آغاز کرده بود، در سال ۲۰۱۱ به ۱۵ هزار نسخه چاپی کاهش یافت.

البته هنوز هم مجلات پرطرفداری مانند مرکور و لتر اینترناسیونال با وجود مشکلات، سرپا مانده‌اند. مرکور در سال ۱۹۴۷ تأسیس شده است، موسسان این مجله، آن را یک مجله‌ کلاسیک فرهنگی می‌دانند که از مدهای روز تأثیر نمی‌گیرد و به ارزش‌های کهن پایبند است. بسیاری از مقالات این ماهنامه توسط محققان و روشنفکران نوشته می‌شود. در مقابل مجله فرهنگی لتر اینترناسیونال اصالتا فرانسوی است و نسخه آلمانی آن از سال ۱۹۸۴ در برلین منتشر می‌شود. تیراژ این فصلنامه در حدود ۲۰ هزار نسخه است و هر شماره در حدود ۳۰ تا ۴۰ مطلب از نویسندگان مختلف دارد.

گفت‌وگو با جهان اسلام

اکثر مجلات فرهنگی آلمان به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف مانند ادبیات، ادیان، تاریخ، مد و... فعالیت دارند و کمتر مجله‌ای را می‌توان یافت که به صورت عمومی به فرهنگ در جامعه آلمان بپردازد. همچنین تعدادی از مجلات آلمان در راستای گفت‌وگو با جهان اسلام تاسیس شده‌اند.

به عنوان مثال فکر و فن، مجله فرهنگی انستیتو گوته برای برقراری گفتمان با جهان اسلام بود. این مجله که در سال۱۹۶۳ توسط آنه‌ماری شیمل و آلبرت تایله بنیانگذاری شد، مدت‌ها به عنوان رسانه‌ای مهم در گفتمان با کشورهای اسلامی شناخته می‌شد. سردبیری این مجله را از ۲۰۰۱ اشتفان وایدنر، پژوهشگر و اسلام‌شناس برعهده داشت. این مجله در سال‌های آخر انتشار(تا سال ۲۰۱۶) دو بار در سال و با تیراژی در حدود ۱۸ هزار نسخه به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی (با مدیریت دکتر منوچهر امیرپور و همکاری آقای فرخ معینی) منتشر ‌شد. همچنین مقالات این مجله در وب‌سایتی به زبان آلمانی در اختیار خوانندگان قرار داشت. این نشریه با نویسندگان صاحب‌نامی از آلمان و کشورهای اسلامی همکاری داشت و به عنوان مرکزی برای اطلاع‌رسانی و مبادله اطلاعات با کشورهای اسلامی مطرح بود.

از دیگر مجلاتی که در این حوزه تاسیس شده است، می‌توان به زنیت اشاره کرد. زنیت، مجله‌ای مستقل است که به مسائل جهان اسلام می‌پردازد. این مجله در سال ۱۹۹۹ توسط دانشجویان رشته مطالعات خاورمیانه در دانشگاه هامبورگ تاسیس شده است. در سال ۲۰۰۰، انجمن زنیت تاسیس شد. در حال حاضر، انجمن بر محتوای مجله نظارت دارد و از روزنامه‌نگاران و عکاسان جوان حمایت می‌کند. همچنین از سال ۲۰۱۵ بنیاد کاندید با همکاری انتشارات دویچه لاوانته مسئول انتشار مجله است. زنیت یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین مجلات آلمانی زبان است که به صورت گسترده به مسائل کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا می‌پردازد و درباره مسائل جهان اسلام گزارش می‌دهد. در میان شرکای رسانه‌ای آن، نام‌های شناخته‌شده‌ای از جمله اشپیگل آنلاین، دی ولت، موسسه گوته برلین و کمیسیون یونسکو در آلمان دیده می‌شود. در سال ۲۰۱۷، مسئولان این مجله، وب سایت جدیدی به زبان انگلیسی، آلمانی و عربی راه‌اندازی کردند.

همچنین مجله آلمانی زبان الفجر، فصلنامه‌ای علمی ــ فرهنگی است که از سال ۱۹۸۳ میلادی از سوی مرکز اسلامی هامبورگ و آکادمی اسلامی آلمان منتشر می‌شود. در هر شماره این فصلنامه، خلاصه‌ای از مطالب نماز جمعه در سه ماه گذشته، مقاله‌ای پیرامون مسائل زنان، مطالبی برای معرفی شخصیت‌های اسلامی به جوانان، تفسیر موضوعی قرآن، معرفی کتاب‌های اسلامی تازه منتشر شده و نیز گزارشی از مهم‌ترین اخبار مربوط به شیعیان در اروپا به چاپ می‌رسد.

علاوه بر این‌ها، مجله تخصصی اشپکتروم ایران که زیر نظر رایزنی فرهنگی سفارت ج اا در آلمان منتشر می‌شود، از شناخته شده‌ترین مجلات در حوزه مباحث تاریخی، ادبی، دینی، فرهنگی ، فلسفی و کلامی است که اینک سی و یکیمن سال تاسیس خود را با سردبیری پرفسور برت فراگنر پشت سر نهاده است. هدف از تاسیس این مجله کمک به شناخت ایران و فرهنگ دینی و اجتماعی آن، اقوام و مذاهب و سنتها و زبان و هنر در همه شاخه های آن است. این فصلنامه تنها فصلنامه ایرانی منتشره به زبان آلمانی است که دارای رتبه علمی و پژوهشی می باشد.

معرفی مجلات فرهنگی

هر چند تیراژ بسیاری از مجلات فرهنگی در سال‌های اخیر در آلمان کاهش یافته است و بسیاری از نشریات در میانه راه متوقف شده‌اند، اما هنوز تعداد مجلات فرهنگی که در سرزمین ژرمن‌ها منتشر می‌شود، بسیار زیاد است و معرفی همه آنها در این گزارش امکان‌پذیر نیست. با این وجود جدول زیر می‌تواند اطلاعات مختصری درباره تعدادی از مجلات فرهنگی در آلمان در اختیار علاقمندان بگذارد:

نشانی اینترنتی سال تاسیس زمینه فعالیت سردبیر عنوان ردیف
www.032c.com ۲۰۰۰ معماری، مد، ادبیات و هنر جورج کخ/ساندارا فون مایرمیرتنهاین 032c ۱
www.africa-positive.de/ ۱۹۹۸ سیاست، اقتصاد و فرهنگ قاره آفریقا وایه تله Africa Positive ۲
www.kulturstiftung.de ۲۰۰۵ فرهنگ و تاریخ هنر ایزابل پوئنزگن Arsprototo ۳
www.artaurea.de ۱۹۸۵ هنر و فرهنگ راینهولد لودویگ Art Aurea ۴
aesthetikundkommunikation.de ۱۹۷۰ فرهنگ، سیاست و اقتصاد کشورهای آسیایی AsienÄsthetik Kommunikation ۵
berliner-geschichte.net ۲۰۱۵ تاریخ و فرهنگ دکتر دیرک پالم Berliner Geschichte ۶
www.crew-united.com ۲۰۰۳ فیلم و تلویزیون آرند پیتر هارتیش Cinearte ۷
http://www.cinema.de/ ۱۹۷۵ سینما فیلیپس شولتس Cinema ۸
۱۹۲۷ زبان فرانتس نویگه باوئر Die deutsche Schrift ۹
deutsche-sprachwelt.de ۲۰۰۰ زبان آلمانی توماس پائول ویتس Deutsche Sprachwelt ۱۰
http://www.discover-middleeast.com/ ۲۰۰۷ فرهنگ و اقتصاد آنه سوزان بکر Discover Middleeast ۱۱
www.dummy-magazin.de ۲۰۰۳ فرهنگ و جامعه الیور گرز Dummy (Kulturmagazin) ۱۲
http://www.goethe.de/ges/phi/prj/ffs/ueb/faindex.htm ۲۰۱۶-۱۹۶۳ فرهنگ و گفت‌وگو با اسلام آنه‌ماری شیمل / آلبرت تایله Fikrun wa Fann ۱۳
http://www.fuge-journal.de/index.php ۲۰۰۷ تاریخ فرهنگ، دین و فلسفه مارتین نِشتگز / یورگ شنوییت Fuge ۱۴
https://www.gazette.de/home.html ۱۹۹۸ فرهنگ سیاسی رودولف شروک Die Gazette ۱۵
www.heimat-rundblick.de ۱۹۸۷ تاریخ، فرهنگ و طبیعت یورگن لانگن بروخ Heimat-Rundblick ۱۶
www.goethe.de/humboldt ۱۹۵۸ ترویج گفتمان میان آلمان، آمریکای لاتین و همچنین اسپانیا و پرتغال ایزابل ریت مگنی/اورلیک پرینتس Humboldt ۱۷
konkret-magazin.de ۱۹۵۷ فرهنگ و سیاست ولفگانگ اشنایدر konkret ۱۸
textem.de/kulturgespenster ۲۰۰۶ فرهنگی گوستاو مِشلِنبورگ Kultur Gespenster ۱۹
Kulturaustausch-Website ۱۹۵۱ تبادلات فرهنگی جنی فریدریش فرکسا Kulturaustausch ۲۰
kunststoff-kulturmagazin.de ۲۰۰۵ فرهنگ، هنر، موسیقی، هنرهای تجسمی، تئاتر، فیلم Kunststoff ۲۱
https://kursbuch.online/ ۱۹۶۵ فرهنگی پیتر فلیکس برگر Kursbuch ۲۲
lettre.de ۱۹۸۵ هنر، ادبیات و عکاسی فرانک بربریش Lettre International ۲۳
http://geschichts-kontor.de/ ۱۹۴۸ تاریخ، فرهنگ و جامعه Lichtwark-Heft ۲۴
www.dasmagazin.de ۱۹۵۴ فرهنگ آندراس لمان Das Magazin ۲۵
www.merkur-zeitschrift.de ۱۹۴۷ هنر، ادبیات، جامعه، فلسفه و سیاست کریستین دماند Merkur ۲۶
mondkalb-zeitung.de ۲۰۰۷ فرهنگ‌سازی در راستای زندگی معلولان و افراد ناتوان ماتیاس فرنالدی/اشتفان گربینگ Mondkalb ۲۷
monumente-online.de ۱۹۹۱ میراث فرهنگی کارولا نایتهان/کریستانه شیلیگ Monumente ۲۸
www.frankfurter-hefte.de ۱۹۸۵ فرهنگ و سیاست توماس مِیر Neue Gesellschaft/Frankfurter Hefte ۲۹
www.ohrenkuss.de ۱۹۹۸ برای افراد مبتلا به سندروم داون کاتیا دِ برگنچا Ohrenkuss ۳۰
www.opus-kulturmagazin.de ۲۰۰۷ فرهنگ، تاریخ و سیاست در منطقه زارلند کلاس هویتسینگ Opus ۳۱
www.politikundkultur.net ۲۰۰۲ جامعه فرهنگی، آموزش‌های فرهنگی و هنر اولاف زیمرمان Politik Kultur ۳۲
http://www.sprachgebunden.de/ ۲۰۰۵ ادبیات، هنر و طراحی جان فالک Sprachgebunden ۳۳
www.vorschau-rueckblick.de ۱۹۹۰ فرهنگ ساشا گرائدکه Vorschau Rückblick ۳۴
https://meiner.de/zeitschriften-ejournals/zeitschrift-fur-kulturphilosophie-zkph.html ۲۰۰۷ فلسفه و مطالعات فرهنگی رالف کنرزمان/دیرک وسترکمپ Zeitschrift für Kulturphilosophie ۳۵
ikkm-weimar.de/publikationen/zeitschrift/uber-zmk ۲۰۰۹ مطالعات رسانه و تحقیقات فرهنگی لورنس انگل/برنهارد زیگر Zeitschrift für Medien- und Kulturforschung ۳۶
zenith.me ۱۹۹۹ مسائل مربوط به جهان اسلام، خاورمیانه و شمال آفریقا zenith ۳۷
http://www.al-fadschr.de/ ۱۹۸۳ گفت‌وگوی بینامذهبی و انتشار اخبار شیعیان Die islamische Fachzeitschrift Al-Fadschr ۳۸
http://www.spektrum-iran.de/

[email protected]

۲۰۰۲ مطالعات ایران، اسلام و تشیع پرفسور فراگنر Spektrum Iran ۳۹

تهیه شده توسط بخش پژوهش رایزنی فرهنگی سفارت ج اا در آلمان

منابع:

https://www.lettre.de/

https://www.merkur-zeitschrift.de/

https://www.handelsblatt.com/unternehmen/it-medien/verlage-zahl-der-zeitschriften-steigt-weiter/19714610.html?ticket=ST-294312-mZ00qixp6wh4qEhKpdeW-ap1

http://www.islamic-sciences.de/?page_id=2724

https://www.dw.com/de/deutschland-im-zeitschriftenrausch/a-46243111

https://www.fachzeitungen.de/zeitschriften-zeitgeschichte


به گزارش خبرگزاری مهر، اشپیگل، فوکوس، تسایت، اشترن و... نامهای آشنایی برای علاقمندان به اخبار در تمام نقاط جهان است، با این وجود وقتی صحبت از مجلات فرهنگی آلمان می‌شود، کمتر کسی درباره آنها اطلاعات دارد. بیش از۳۰۰ سال از انتشار اولین مجله در سرزمین ژرمن‌ها می‌گذرد و مدت‌هاست که مجلات آلمانی به خصوص در حوزه فرهنگی، رشد بسیاری داشته‌اند. بسیاری از این مجلات حتی سعی کرده‌اند تا در حوزه‌های بینافرهنگی فعالیت کنند. گفت‌وگو با جهان اسلام، کشورهای آمریکای لاتین و همچنین کشورهای اروپایی از جمله موضوعاتی است که برخی از این نشریات در سال‌های اخیر به آن پرداخته‌اند. با این وجود به دلیل کمبود بودجه و کاهش تبلیغات برخی از این مجلات در میانه راه، متوقف شده‌اند.

معرفی فرهنگ‌های ناشناخته، بازتاب دیدگاه‌های پیروان ادیان مختلف و همچنین بررسی آثار هنری بین‌المللی، تنها بخشی از مطالبی است که در مجلات فرهنگی آلمان منتشر می‌شوند. بسیاری معتقدند که تنوع مقالات منتشر شده در این مجلات، باعث جذب مخاطبان بسیاری در داخل کشور شده است. این در حالی است که در سال‌های اخیر، تیراژ بسیاری از مجلات فرهنگی آلمان به دلیل کاهش تبلیغات و شرایط مالی سخت و نیز در رقابت جانکاه با صفحات اینترنتی و بلاگها که مباحث فرهنگی را زنده پوشش میدهند، به شدت کاهش یافته است.

مدت‌هاست که مجلاتی مانند وسترمانز، دی تات، دس تاگه بوخ، دی ولت بوهنه، دی فرانکفورتر هِفته، در مونات، هوخلند و دی دوسلدورفر دیباته منتشر نمی‌شوند. در این میان مسئولان برخی از مجلات نیز در طی این سال‌ها مجبور شده‌اند که تیراژ خود را کاهش دهند. به عنوان مثال، مجله‌ معروف اکسنته که از سال ۱۹۵۳ به صورت دوماهنامه منتشر می‌شد، از سال ۲۰۱۵ به یک فصلنامه تبدیل شده و تیراژ خود را نیز به نصف رسانده است. همچنین مجله تخصصی لیتراتورن که از سال ۲۰۰۰ و با تیراژی در حدود ۸۰ هزار نسخه کارش را آغاز کرده بود، در سال ۲۰۱۱ به ۱۵ هزار نسخه چاپی کاهش یافت.

البته هنوز هم مجلات پرطرفداری مانند مرکور و لتر اینترناسیونال با وجود مشکلات، سرپا مانده‌اند. مرکور در سال ۱۹۴۷ تأسیس شده است، موسسان این مجله، آن را یک مجله‌ کلاسیک فرهنگی می‌دانند که از مدهای روز تأثیر نمی‌گیرد و به ارزش‌های کهن پایبند است. بسیاری از مقالات این ماهنامه توسط محققان و روشنفکران نوشته می‌شود. در مقابل مجله فرهنگی لتر اینترناسیونال اصالتا فرانسوی است و نسخه آلمانی آن از سال ۱۹۸۴ در برلین منتشر می‌شود. تیراژ این فصلنامه در حدود ۲۰ هزار نسخه است و هر شماره در حدود ۳۰ تا ۴۰ مطلب از نویسندگان مختلف دارد.

گفت‌وگو با جهان اسلام

اکثر مجلات فرهنگی آلمان به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف مانند ادبیات، ادیان، تاریخ، مد و... فعالیت دارند و کمتر مجله‌ای را می‌توان یافت که به صورت عمومی به فرهنگ در جامعه آلمان بپردازد. همچنین تعدادی از مجلات آلمان در راستای گفت‌وگو با جهان اسلام تاسیس شده‌اند.

به عنوان مثال فکر و فن، مجله فرهنگی انستیتو گوته برای برقراری گفتمان با جهان اسلام بود. این مجله که در سال۱۹۶۳ توسط آنه‌ماری شیمل و آلبرت تایله بنیانگذاری شد، مدت‌ها به عنوان رسانه‌ای مهم در گفتمان با کشورهای اسلامی شناخته می‌شد. سردبیری این مجله را از ۲۰۰۱ اشتفان وایدنر، پژوهشگر و اسلام‌شناس برعهده داشت. این مجله در سال‌های آخر انتشار(تا سال ۲۰۱۶) دو بار در سال و با تیراژی در حدود ۱۸ هزار نسخه به سه زبان عربی، انگلیسی و فارسی (با مدیریت دکتر منوچهر امیرپور و همکاری آقای فرخ معینی) منتشر ‌شد. همچنین مقالات این مجله در وب‌سایتی به زبان آلمانی در اختیار خوانندگان قرار داشت. این نشریه با نویسندگان صاحب‌نامی از آلمان و کشورهای اسلامی همکاری داشت و به عنوان مرکزی برای اطلاع‌رسانی و مبادله اطلاعات با کشورهای اسلامی مطرح بود.

از دیگر مجلاتی که در این حوزه تاسیس شده است، می‌توان به زنیت اشاره کرد. زنیت، مجله‌ای مستقل است که به مسائل جهان اسلام می‌پردازد. این مجله در سال ۱۹۹۹ توسط دانشجویان رشته مطالعات خاورمیانه در دانشگاه هامبورگ تاسیس شده است. در سال ۲۰۰۰، انجمن زنیت تاسیس شد. در حال حاضر، انجمن بر محتوای مجله نظارت دارد و از روزنامه‌نگاران و عکاسان جوان حمایت می‌کند. همچنین از سال ۲۰۱۵ بنیاد کاندید با همکاری انتشارات دویچه لاوانته مسئول انتشار مجله است. زنیت یکی از محبوب‌ترین و پرطرفدارترین مجلات آلمانی زبان است که به صورت گسترده به مسائل کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا می‌پردازد و درباره مسائل جهان اسلام گزارش می‌دهد. در میان شرکای رسانه‌ای آن، نام‌های شناخته‌شده‌ای از جمله اشپیگل آنلاین، دی ولت، موسسه گوته برلین و کمیسیون یونسکو در آلمان دیده می‌شود. در سال ۲۰۱۷، مسئولان این مجله، وب سایت جدیدی به زبان انگلیسی، آلمانی و عربی راه‌اندازی کردند.

همچنین مجله آلمانی زبان الفجر، فصلنامه‌ای علمی ــ فرهنگی است که از سال ۱۹۸۳ میلادی از سوی مرکز اسلامی هامبورگ و آکادمی اسلامی آلمان منتشر می‌شود. در هر شماره این فصلنامه، خلاصه‌ای از مطالب نماز جمعه در سه ماه گذشته، مقاله‌ای پیرامون مسائل زنان، مطالبی برای معرفی شخصیت‌های اسلامی به جوانان، تفسیر موضوعی قرآن، معرفی کتاب‌های اسلامی تازه منتشر شده و نیز گزارشی از مهم‌ترین اخبار مربوط به شیعیان در اروپا به چاپ می‌رسد.

علاوه بر این‌ها، مجله تخصصی اشپکتروم ایران که زیر نظر رایزنی فرهنگی سفارت ج اا در آلمان منتشر می‌شود، از شناخته شده‌ترین مجلات در حوزه مباحث تاریخی، ادبی، دینی، فرهنگی ، فلسفی و کلامی است که اینک سی و یکیمن سال تاسیس خود را با سردبیری پرفسور برت فراگنر پشت سر نهاده است. هدف از تاسیس این مجله کمک به شناخت ایران و فرهنگ دینی و اجتماعی آن، اقوام و مذاهب و سنتها و زبان و هنر در همه شاخه های آن است. این فصلنامه تنها فصلنامه ایرانی منتشره به زبان آلمانی است که دارای رتبه علمی و پژوهشی می باشد.

معرفی مجلات فرهنگی

هر چند تیراژ بسیاری از مجلات فرهنگی در سال‌های اخیر در آلمان کاهش یافته است و بسیاری از نشریات در میانه راه متوقف شده‌اند، اما هنوز تعداد مجلات فرهنگی که در سرزمین ژرمن‌ها منتشر می‌شود، بسیار زیاد است و معرفی همه آنها در این گزارش امکان‌پذیر نیست. با این وجود جدول زیر می‌تواند اطلاعات مختصری درباره تعدادی از مجلات فرهنگی در آلمان در اختیار علاقمندان بگذارد:

نشانی اینترنتی سال تاسیس زمینه فعالیت سردبیر عنوان ردیف
www.032c.com ۲۰۰۰ معماری، مد، ادبیات و هنر جورج کخ/ساندارا فون مایرمیرتنهاین 032c ۱
www.africa-positive.de/ ۱۹۹۸ سیاست، اقتصاد و فرهنگ قاره آفریقا وایه تله Africa Positive ۲
www.kulturstiftung.de ۲۰۰۵ فرهنگ و تاریخ هنر ایزابل پوئنزگن Arsprototo ۳
www.artaurea.de ۱۹۸۵ هنر و فرهنگ راینهولد لودویگ Art Aurea ۴
aesthetikundkommunikation.de ۱۹۷۰ فرهنگ، سیاست و اقتصاد کشورهای آسیایی AsienÄsthetik Kommunikation ۵
berliner-geschichte.net ۲۰۱۵ تاریخ و فرهنگ دکتر دیرک پالم Berliner Geschichte ۶
www.crew-united.com ۲۰۰۳ فیلم و تلویزیون آرند پیتر هارتیش Cinearte ۷
http://www.cinema.de/ ۱۹۷۵ سینما فیلیپس شولتس Cinema ۸
۱۹۲۷ زبان فرانتس نویگه باوئر Die deutsche Schrift ۹
deutsche-sprachwelt.de ۲۰۰۰ زبان آلمانی توماس پائول ویتس Deutsche Sprachwelt ۱۰
http://www.discover-middleeast.com/ ۲۰۰۷ فرهنگ و اقتصاد آنه سوزان بکر Discover Middleeast ۱۱
www.dummy-magazin.de ۲۰۰۳ فرهنگ و جامعه الیور گرز Dummy (Kulturmagazin) ۱۲
http://www.goethe.de/ges/phi/prj/ffs/ueb/faindex.htm ۲۰۱۶-۱۹۶۳ فرهنگ و گفت‌وگو با اسلام آنه‌ماری شیمل / آلبرت تایله Fikrun wa Fann ۱۳
http://www.fuge-journal.de/index.php ۲۰۰۷ تاریخ فرهنگ، دین و فلسفه مارتین نِشتگز / یورگ شنوییت Fuge ۱۴
https://www.gazette.de/home.html ۱۹۹۸ فرهنگ سیاسی رودولف شروک Die Gazette ۱۵
www.heimat-rundblick.de ۱۹۸۷ تاریخ، فرهنگ و طبیعت یورگن لانگن بروخ Heimat-Rundblick ۱۶
www.goethe.de/humboldt ۱۹۵۸ ترویج گفتمان میان آلمان، آمریکای لاتین و همچنین اسپانیا و پرتغال ایزابل ریت مگنی/اورلیک پرینتس Humboldt ۱۷
konkret-magazin.de ۱۹۵۷ فرهنگ و سیاست ولفگانگ اشنایدر konkret ۱۸
textem.de/kulturgespenster ۲۰۰۶ فرهنگی گوستاو مِشلِنبورگ Kultur Gespenster ۱۹
Kulturaustausch-Website ۱۹۵۱ تبادلات فرهنگی جنی فریدریش فرکسا Kulturaustausch ۲۰
kunststoff-kulturmagazin.de ۲۰۰۵ فرهنگ، هنر، موسیقی، هنرهای تجسمی، تئاتر، فیلم Kunststoff ۲۱
https://kursbuch.online/ ۱۹۶۵ فرهنگی پیتر فلیکس برگر Kursbuch ۲۲
lettre.de ۱۹۸۵ هنر، ادبیات و عکاسی فرانک بربریش Lettre International ۲۳
http://geschichts-kontor.de/ ۱۹۴۸ تاریخ، فرهنگ و جامعه Lichtwark-Heft ۲۴
www.dasmagazin.de ۱۹۵۴ فرهنگ آندراس لمان Das Magazin ۲۵
www.merkur-zeitschrift.de ۱۹۴۷ هنر، ادبیات، جامعه، فلسفه و سیاست کریستین دماند Merkur ۲۶
mondkalb-zeitung.de ۲۰۰۷ فرهنگ‌سازی در راستای زندگی معلولان و افراد ناتوان ماتیاس فرنالدی/اشتفان گربینگ Mondkalb ۲۷
monumente-online.de ۱۹۹۱ میراث فرهنگی کارولا نایتهان/کریستانه شیلیگ Monumente ۲۸
www.frankfurter-hefte.de ۱۹۸۵ فرهنگ و سیاست توماس مِیر Neue Gesellschaft/Frankfurter Hefte ۲۹
www.ohrenkuss.de ۱۹۹۸ برای افراد مبتلا به سندروم داون کاتیا دِ برگنچا Ohrenkuss ۳۰
www.opus-kulturmagazin.de ۲۰۰۷ فرهنگ، تاریخ و سیاست در منطقه زارلند کلاس هویتسینگ Opus ۳۱
www.politikundkultur.net ۲۰۰۲ جامعه فرهنگی، آموزش‌های فرهنگی و هنر اولاف زیمرمان Politik Kultur ۳۲
http://www.sprachgebunden.de/ ۲۰۰۵ ادبیات، هنر و طراحی جان فالک Sprachgebunden ۳۳
www.vorschau-rueckblick.de ۱۹۹۰ فرهنگ ساشا گرائدکه Vorschau Rückblick ۳۴
https://meiner.de/zeitschriften-ejournals/zeitschrift-fur-kulturphilosophie-zkph.html ۲۰۰۷ فلسفه و مطالعات فرهنگی رالف کنرزمان/دیرک وسترکمپ Zeitschrift für Kulturphilosophie ۳۵
ikkm-weimar.de/publikationen/zeitschrift/uber-zmk ۲۰۰۹ مطالعات رسانه و تحقیقات فرهنگی لورنس انگل/برنهارد زیگر Zeitschrift für Medien- und Kulturforschung ۳۶
zenith.me ۱۹۹۹ مسائل مربوط به جهان اسلام، خاورمیانه و شمال آفریقا zenith ۳۷
http://www.al-fadschr.de/ ۱۹۸۳ گفت‌وگوی بینامذهبی و انتشار اخبار شیعیان Die islamische Fachzeitschrift Al-Fadschr ۳۸
http://www.spektrum-iran.de/

[email protected]

۲۰۰۲ مطالعات ایران، اسلام و تشیع پرفسور فراگنر Spektrum Iran ۳۹

تهیه شده توسط بخش پژوهش رایزنی فرهنگی سفارت ج اا در آلمان

منابع:

https://www.lettre.de/

https://www.merkur-zeitschrift.de/

https://www.handelsblatt.com/unternehmen/it-medien/verlage-zahl-der-zeitschriften-steigt-weiter/19714610.html?ticket=ST-294312-mZ00qixp6wh4qEhKpdeW-ap1

http://www.islamic-sciences.de/?page_id=2724

https://www.dw.com/de/deutschland-im-zeitschriftenrausch/a-46243111

https://www.fachzeitungen.de/zeitschriften-zeitgeschichte

کد خبر 4470561

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

متن تبریک کریسمس | 70 پیام کریسمس فارسی و انگلیسی باکلاس