تایید دستگیری رئیس شورای شهر شریف‌آباد

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ آذر ۸, پنجشنبه ساعت ۲۱:۱۳۰ رأیبدون امتیاز
تایید دستگیری رئیس شورای شهر شریف‌آباد

رئیس دادگاه عمومی بخش شریف‌آباد ضمن تأیید خبر دستگیری رئیس شورای شهر بخش شریف‌آباد گفت: انتشار هرگونه خبری پیرامون این موضوع منوط به اظهار نظر سخنگوی قوه قضائیه در روز‌های آتی است.

خبرگزاری تسنیم: روح‌الله میرحاج، ضمن تأیید خبر دستگیری رئیس شورای شهر بخش شریف‌آباد شهرستان پاکدشت اظهار داشت: پرونده در مراحل ابتدایی خود قرار دارد و قاضی برای پیگیری موضوع و احاطه کامل بر آن نیاز به فرصت بیشتری دارد و ذکر جزئیات به دلیل محرمانه بودن خلاف امر است.

وی با اشاره به انتصاب برخی جرائم همچون ارتشا و جعل سند از سوی برخی رسانه‌ها افزود: هرکسی به جرمی در این زمینه اشاره کرده باشد خلاف قانون بوده و با آن رسانه برخورد می‌شود.

رئیس دادگاه عمومی بخش شریف‌آباد در پایان در پاسخ به سوأل خبرنگار تسنیم در مورد زمان بیان جزئیات بیشتر در این زمینه تأکید کرد: انتشار هرگونه خبری پیرامون این موضوع منوط به اظهارنظر سخنگوی قوه قضائیه در روز‌های آتی است.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...