یارانه بلیت اتوبوس به حساب شهرداری آمد

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ آذر ۸, پنجشنبه ساعت ۲۳:۳۸۰ رأیبدون امتیاز

 \ سازمان برنامه و بودجه اعلام کرد: مبلغ 2205 میلیارد ریال به سازمان شهرداری ها ودهیاری های کشورباعنوان یارانه بلیط حمل و نقل همگانی ویارانه بلیط مترو تهران و قطار شهری سایرشهرها ابلاغ شده است .

اتاق خبر 24:

۲۹ آبان ماه، خبری به نقل از دبیر کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر منتشر شد که هنوز یارانه بلیت مترو و اتوبوس به حساب شهرداری واریز نشده استسازمان برنامه و بودجه در توضیح خود آورده است : پیروز انتشار مطلبی در مورخ ۹۷.۸.۲۹ در آن خبرگزاری با عنوان «هیچ یارانه بلیت اتوبوسی هنوز به حساب شهرداری واریز نشده است» لازم به توضیح است :

مبلغ ۲۲۰۵ میلیارد ریال به سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با عنوان یارانه بلیط حمل و نقل همگانی و یارانه بلیط مترو تهران و قطار شهری سایر شهرها ابلاغ شده است.

در سال جاری ردیف شماره ۸-۵۲۰۰۰۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۷ کل کشور با عنوان «یارانه بلیط حمل ونقل همگانی و یارانه بلیط مترو تهران و قطار شهری سایر شهرها» به مبلغ ۲۲۰۵ میلیارد ریال به سازمان شهرداری و دهیاری های کشور (طی نامه شماره ۱۴۶۶۵۱ مورخ ۱۳۹۷.۳.۲۹) ابلاغ شده است که توزیع سهم شهرداری ها از این مبلغ بر اساس تعداد فروش بلیط مسافری توسط سازمان مذکور انجام می‌شود.

همچنین تاکنون مبلغ ۵۰۰ میلیارد ریال (طی نامه شماره ۳۵۷۹۴۷ مورخ ۹۷.۷.۱۱ به دستگاه فوق تخصیص یافته است.


این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...