اعضای اجلاس تعاونی جهانی از بیمارستان مریم البرزدیدن کردند


اعضای اجلاس تعاونی جهانی از بیمارستان مریم البرزدیدن کردند

کرج - ایرنا- 120 نفر از اعضای سیزدهمین اجلاس بین المللی تعاون در منطقه آسیا و اقیانوسیه روز جمعه از بیمارستان فوق تخصصی کودکان مریم استان البرز مستقر در کرج دیدن کردند.

به گزارش ایرنا، در این بازدید میهمانان خارجی با فعالیت بخش های مختلف بیمارستان فوق تخصصی و 68 تختخوابی مریم که به صورت تعاونی اداره می شود، آشنا شدند.
دکتر صلاح الدین دلشاد رئیس بیمارستان فوق تخصصی مریم در جمع بازدید کنندگان خارجی گفت: بیمارستان ها در ایران به سه شیوه شرکت های سهامی، تعاونی و خیریه اداره می شوند.
وی ادامه داد: اداره بیمارستان فوق تخصصی مریم به صورت تعاونی است که از مزایایی مانند معافیت 25 درصدی مالیات و دریافت تسهیلات ویژه مانند فاینانس یا وام خارجی برخوردار است.
دلشاد به چگونگی خدمات دهی به مادران و نوزادان اشاره کرد و گفت: در تمام دنیا 50 درصد مرگ و میر نوزدان و کودکان به علت ناهنجاری های مادرزادی است که در ایران برای پیشگیری از این مشکلات نوزادان پش از تولد تحت عمل جراحی قرار می گیرند.
رئیس بیمارستان مریم گفت: در این بیمارستان انواع ناهنجاری های مادرزادی به صورت ویژه درمان می شود.
وی بیان داشت: گاهی نوزاد در شکم مادر دچار انسداد روده یا بیماری دیگر است که در این بخش زمان اهمیت دارد و باید بلافاصله برای نجات او اقدام کرد.
دلشاد گفت: در این بیمارستان امکانات زیادی از جمله خدمات« آی. سی. ی» برای مادران داریم و برخی از مادران که دچار مشکلات قلبی و دیابتی هستند قبل از تولد نوزاد تحت درمان قرار می گیرند.
رئیس بیمارستان مریم اظهار داشت: همچنین در این بیمارستان تخت های «ان .ای .سی .یو» فراهم شده و علاوه بر بیماران ایرانی از کشورهای مختلف جهان مانند عراق، جمهوری آذربایجان، افغانستان ، ترکیه ، الجزایر و کشورهای جنوب خلیج فارس سالانه تعدادی بیمار پذیرش و درمان می شوند.
وی اظهار داشت : ماهانه بیش از سه بیمار از این کشورها پذیرش و تحت درمان قرار می گیرند که البته ظرفیت پذیرش بیش از این تعداد است.
وی گفت: علاوه بر خدماتدهی درمانی به کودکان و مادران ، بخش های گوش، حلق و بینی در این بیمارستان راه اندازی شده است.
دلشاد بیان داشت : بیمارستان مریم هر سال به عنوان تعاونی برتر و شایسته استان البر به کشور معرفی می شود و چارچوب های تعاونی را به خوبی رعایت می کند.
وی گفت: ساختمان این بیمارستان با مقاومت در برابر زلزله بالای 9 ریشتری ساخته شده و امکانات وتجهیزات آن به روز رسانی شده است.
سیزدهمین اجلاس بین المللی تعاون در منطقه آسیا و اقیانوسیه از پنجم آذرماه به میزبانی ایران در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما با شرکت 172 میهمان خارجی از 24 کشور جهان آغاز شد و امروز به کار خود پایان می دهد.
اتاق تعاون ایران برای اولین بار، موفق به دریافت میزبانی اجلاس منطقه‌ای تعاون در بخش آسیا و اقیانوسیه شده است.
باتوجه به اینکه اتحادیه بین المللی تعاون (ICA ) در منطقه آسیا و اقیانوسیه، قوی‌ترین مرجع تعاون منطقه‌ای از نظر حجم مبادلات تجاری در جهان به شمار می رود و به دلیل ارتباطی که این بخش با سازمان ملل در زیرشاخه برنامه عمران سازمان ملل متحد (UNDP) و سازمان جهانی کار دارد، برگزاری آن در ایران از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
افزایش رشد و توسعه تعاونی‌ها و کمک به صادرات غیرنفتی کشور، گسترش تجارت بین تعاونی ها، توسعه بازرگانی، فرصت‌های تجاری جدید، برقراری ارتباط و انسجام بین تعاونی ها، افزایش تبلیغات برای بخش تعاون، دستیابی به جدیدترین فناوری‌ها و خلاقیت‌های حرفه ای و کسب اطلاعات در خصوص محصولات عرضه کنندگان تعاونی های سراسر کشور، از جمله اهداف برگزاری این اجلاس به شمار می رود.
اتحادیه بین المللی تعاون در مجله جهانی تعاونی، به صورت سالانه فهرست بزرگترین شرکت های تعاونی در جهان را منتشر می کند و اثرات اقتصادی شرکت های تعاونی در سراسر جهان را نشان می دهد؛ به نحوی که آخرین گزارش از گردش مالی تعاونی ها در جهان، حاکی از میزان ۲.۱ تریلیون دلاری گردش مالی جهانی برای ۳۰۰ تعاونی برتر دنیا است.
بر اساس این گزارش، شرکت های تعاونی برای ۲۸۰ میلیون نفر در سراسر جهان به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغالزایی کردند که ۱۰ درصد از کل جمعیت شاغل را تشکیل می دهد.
شعار سیزدهمین اجلاس بین‌المللی تعاون در آسیا و اقیانوسیه «اقتصاد مقاوم تر و پایدار تر با کمک بخش تعاون»
تعیین شده است.
7410/ 6155


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

عکس پروفایل مادر فوت شده