وی از وحدت به عنوان اصل و اساس اسلام یاد کرد و افزود: فقدان این اصل مهم در برخی از کشورهای اسلامی موجب تعدی و تجاوز زورگویان و چپاولگران شده است.
امام جمعه ساری تصریح کرد: عربستان سعودی به رغم ادعای اسلامی بودن دست در دست استکبار جهانی و صهیونیست غاصب نهاده و ناجوانمردانه بر کشور یمن میتازند.
این مسؤول از حملات وحشیانه به یمن اظهار تاسف کرد و گفت: جنایات آلسعود و همکاری با نظام صهیونیستی که آرزوی نابودی اسلام را در سر میپروراند بدون پاسخ نخواهد ماند.
طبرسی اضافه کرد: عاقبت صدام حسین، محمدرضا شاه، حسنی مبارک و ... باید برای کسانی که دل به آمریکا بستهاند باید درس عبرتی باشد و بدانند که دوستی با شیطان بزرگ سرانجام خوبی ندارد.
وی خداوند و ولایت فقیه را بهترین پناهگاه در مقابل ستمگران دانست و افزود: ایران اسلامی با رهنمودهای امام راحل و رهبر معظم انقلاب و مردم خداجو امروز به حدی از اقتدار و عظمت رسیده که آمریکا و همپیمانانش جرات هیچگونه تجاوز و تهدید به این خاک مقدس را ندارند.
امام جمعه ساری تحریمها و تهدیدها را ناشی از ضعف و زبونی آمریکا دانست و ادامه داد: امروزه حتی بیشتر همپیمانانش حق را به ایران اسلامی داده و نسبت به سیاستهای ابلهانه دونالد ترامپ انتقاد دارند.
این مسؤول از تمام نیروهای مسلح قدردانی کرد و افزود: ارتش اسلامی و مومن به ولایت همراه سپاه و بسیج آماده دفاع از خاک و ارزشهای دینی هستند.
طبرسی گفت: دشمنان پس از 40 سال فتنهتوزی باید بفهمند که تهاجم فرهنگی، تحریم اقتصادی و تهدید و ارعاب در اراده مردم ولایی ایران اسلامی تاثیری ندارد.
انتهای پیام/