1600میلیارد ریال برای توسعه فناوری های هوانوردی بومی اختصاص یافت


1600میلیارد ریال برای توسعه فناوری های هوانوردی بومی اختصاص یافت

تهران- ایرنا- مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران گفت: با امضای چهار قرارداد و توافقنامه به ارزش یک هزار و 600 میلیارد ریال برای نخستین بار امکان استفاده از فناوری های برتر هوانوردی و فرودگاهی در کشور توسط شرکت های دانش بنیان فراهم شد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا «رحمت الله مه آبادی» روز دوشنبه در آیین بومی سازی زیرساخت های صنعت هوانوردی ایران اظهار داشت: تا 2 سال پیش، سامانه های صنعت هوانوردی کشور به دلیل تحریم های سخت و ظالمانه در بدترین شرایط ممکن قرار داشت و بیشتر سامانه های هوانوردی و فرودگاهی کشور از فرسودگی زیاد رنج می‌برد، اما متخصصان ایرانی اجازه ندادند صنعت هوانوردی و فرودگاهی کشور با توجه به شرایطی که پیش آمده بود زمینگیر شود.
وی افزود: با امضای سند برجام فرصت مناسبی برای ما فراهم شد تا بتوانیم با خرید 10 هزار میلیارد ریال سامانه و تجهیزات فناوری هوایی، شاهد تحولات بزرگی در این عرصه باشیم .
به گفته مه آبادی با خرید یک فروند هواپیمای استراتژیک و مدرن «فلایت چک» و خرید 6 دستگاه رادار اولیه و ثانویه و صدها دستگاه گیرنده و فرستنده هم اکنون شاهد آرامش در فضای سرزمینی و فرودگاه‌های کشور هستیم.
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی تاکید کرد: امروز نیز با امضای چهار قرارداد و توافقنامه مهم به ارزش یک هزار و 600 میلیارد ریال با موضوع طراحی و ساخت برج سیار مراقبت پرواز جهت استقرار در پنج نقطه کشور، استفاده از توانمندی‌های داخلی، عملی شده است.
مه آبادی ادامه داد: این طرح می تواند بومی‌سازی فناوری‌های جدید در عرصه فرودگاهی و صنعت هوانوردی را در کشور بیش از پیش تقویت کند.
وی تأکید کرد: «سیمیلاتور سه بعدی» مراقبت پرواز برای نخستین در کشور تولید شده و به زودی در مراسمی به بهره‌برداری می‌رسد.
به گزارش ایرنا، در این مراسم 4 قرارداد و تفاهم نامه طراحی و ساخت سامانه های کمک ناوبری، راداری و برج مراقبت سیار با رعایت استانداردهای صنعت هوانوردی غیرنظامی بین شرکت های دانش بنیان، جهاد دانشگاهی، شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به امضا رسید.
اقتصام** 1108**2022


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

عکس پروفایل مادر فوت شده