افزایش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف همبرگر و پیتزا


افزایش  ریسک  ابتلا  به  سرطان  با  مصرف  همبرگر  و  پیتزا

یک مطالعه جدیدنشان می دهدهمبرگروپیتزاعلاوه برافزایش وزن دربزرگسالان، ممکن است خطرابتلابه سرطان رانیزافزایش دهند.

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز، محققان دانشگاه اریزونا دریافتند مصرف غذاهای پرانرژی با افزایش ۱۰ درصدی سرطان های مرتبط با چاقی در بین زنان مربتط است.

سینتیا تامسون، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اثرات نشان داده شده در زنان دارای وزن نرمال در ارتباط با خطر ابتلا به سرطان های ناشی از چاقی، یافته ای جدید است.»تامسون در ادامه می افزاید: «این یافته نشان می دهد که تنها کنترل وزن در پیشگیری از سرطان های مرتبط با چاقی موثر نیست، بلکه زنان باید بر رژیم غذایی دارای انرژی بالا نیز توجه داشته باشند.»

غذاهای کامل از جمله سبزیجات، میوه ها، پروتئین های کم چرب و لوبیا، دارای انرژی کم هستند زیرا آنها مقدار زیادی مواد مغذی را با کمترین کالری تامین می کنند.غذاهای فرآوری شده مانند همبرگر و پیتزا دارای تراکم انرژی بالا هستند و شما نیاز به مصرف مقدار بیشتری از آنها برای دریافت مواد مغذی لازم هستید.

مهر

2025



بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس