بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر که حجم کار نسبت به ایام محرم، نوروز، تابستان و ماه رمضان کمتر است درصدد آموزش به اصناف برای توانمند سازی آنها هستیم.
وی افزود: این آموزشها به منظور آماده سازی بیشتر اصناف برای پاسخگویی به نیاز مردم در ایام نوروز است.
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از انجام نمونه برداری در سطح رستوران ها، نانوایی ها خبر داد و گفت: دستورالعملی از سوی مرکز بهداشت در سطح کشور برای ایجاد چارچوب جهت فعالیت واحدهای لبنیاتی سنتی و هدفمند سازی آنها تدوین شده است.
وی با بیان اینکه این دستورالعمل با مشاوره معاونت غذا و دارو و دامپزشکی انجام شده است، بیان کرد: دستورالعمل ابلاغی به دستگاه های ذی ربط نظیر اتاق اصناف و سازمان صنعت و معدن ارسال خواهد شد.
خدادادیان افزود: بیش از ۹۰ واحد لبنیاتی سنتی دارای مجوزها در کرمانشاه داریم که باید بر اساس قانون نظام صنفی فعالیت داشته باشد.
وی تصریح کرد: درصدد بازرسی ویژه از قنادیها، قصابی ها و سایر مراکزخرید هستیم و از ابتدای پاییز تاکنون ۲۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع اوری شده است.
بهمن خدادادیان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر که حجم کار نسبت به ایام محرم، نوروز، تابستان و ماه رمضان کمتر است درصدد آموزش به اصناف برای توانمند سازی آنها هستیم.
وی افزود: این آموزشها به منظور آماده سازی بیشتر اصناف برای پاسخگویی به نیاز مردم در ایام نوروز است.
کارشناس بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان کرمانشاه از انجام نمونه برداری در سطح رستوران ها، نانوایی ها خبر داد و گفت: دستورالعملی از سوی مرکز بهداشت در سطح کشور برای ایجاد چارچوب جهت فعالیت واحدهای لبنیاتی سنتی و هدفمند سازی آنها تدوین شده است.
وی با بیان اینکه این دستورالعمل با مشاوره معاونت غذا و دارو و دامپزشکی انجام شده است، بیان کرد: دستورالعمل ابلاغی به دستگاه های ذی ربط نظیر اتاق اصناف و سازمان صنعت و معدن ارسال خواهد شد.
خدادادیان افزود: بیش از ۹۰ واحد لبنیاتی سنتی دارای مجوزها در کرمانشاه داریم که باید بر اساس قانون نظام صنفی فعالیت داشته باشد.
وی تصریح کرد: درصدد بازرسی ویژه از قنادیها، قصابی ها و سایر مراکزخرید هستیم و از ابتدای پاییز تاکنون ۲۰ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته جمع اوری شده است.