الو دکتر: راز قرار دادن پیازداخل جوراب در ژاپن را با مطالعه این مقاله بیابید.
خواص داروئی پیاز:
پیاز دارای ترکیبات گوگردی، کلسیم، ید، آهن و فسفر میباشد که همگی برای بدن لازم و ضروری است، اما خوردن آن برای افرادی که مشکل معده دارند ممکن است اذیت کننده باشد و بهتر است به صورت پخته مصرف شود. علاوه بر مصرف خوراکی پیاز میتوان به گونهای دیگر از آن استفاده کرد. راز قرار دادن پیاز داخل جوراب در ژاپن را با مطالعه این مقاله بدانید.
همانطور که میدانید سیر و پیاز جزو سبزیجاتی هستند که خاصیت تصفیه کنندگی و میکروب کشی بسیار قوی دارند و به طور قابل توجهی برای افزایش توانایی بدن در مبارزه با انوع بیماریهای عفونی موثر هستند. همین خاصیت ضد عفونی کنندگی پیاز و حساسیت بالای کف پا برای دفع سموم بدن ایدهای شد که پزشکان این روش را مورد آزمایش قرار دهند. همانطور که انتظار میرفت نتایج مثبتی به دست آمد. به این ترتیب ثابت شد که قرار دادن تکهای پیاز در داخل جوراب در زمان خواب شبانه راهی است برای ضدعفونی کردن بدن و تقویت ارگانهای داخلی. با این روش اسید فسفریک موجود در پیاز وارد خون میشود و به عنوان یک ضدعفونی کننده عمل میکند، همچنین این روش با استفاده از ورود ترکیبات شیمیایی دیگر موجود در پیاز از طرق پا کمک میکند به خروج عفونتها به سرعت و با قدرت بیشتری انجام شود. استفاده از این روش برای درمان سریع تب به خصوص در کودکان نیز توصیه شده است.
معجزه درمانی پیاز برای درمان سلولیت پا
تصاویر منتشر شده از نتایج درمانی این روش جالب به وضوح نشان میدهد که استفاده از خاصیت درمانی پیاز علاوه بر سم زدایی بدن در زمینه درمان مشکلات پوستی کف پا نیز موثر بوده است. گفتنی است که این روش یکی از روشهای درمانی فوق العاده طب چینی برای سم زدایی و نابودی میکروبهای بدن است
پیاز از نظر طب قدیم ایران گرم و خشک است و دارای خواص بسیاری است که در یک مقاله نمیتوان گنجانید.
۱-پیاز ادرار آوری قوی است و خام و پخته آن هر دو این اثر را دارند.
۲-برای رفع گاز معده از تنتور پیاز میتوان ساتفاده کرد. مقدر مصرف آن ۱۰ تا ۱۵ قطره است که باید در آّ حل کرده و مصرف نمود.
۳-برای رفع دردهای عصبی شربت پیاز بهترین دارو است شربت پیاز به این صورت تهیه میشود:
۱۰۰ گرم پیاز خام را با ۴۰۰ گرم آب مخلوط کرده و بپزید تا له شود سپس ۴۰۰ گرم قند روی آن بریزید و بگذارید که جوش بزند تا قند حل شود سپس آنرا صاف کنید و در یخچال قرار دهید.
۴- همانوطر که گفته شد پیاز دارای انسولین گیاهی است و استفاده از آن قند خون را پائین میآورد. بیماران مبتلا به مرض قند باید حتما هر روزه از آن استفاده کنید.
۵- اگر پیاز را له کنید و در زیر شکم شخصی که مبتلا به احتباس ادراری است قرار دهدی ادرار را باز میکند.
۶-پیاز نیم پز برای سوختگیها نیز موثر است.
۷-پیاز خام محرک قلب است.
۸-پیاز باکتری کش است.
۹-پیاز تقویت کننده و نرم کننده سینه است. برای این منظور پیاز را آب پز کرده و بخورید.
۱۰-پیاز سنگ کلیه را خرد میکند.
۱۱- پیاز پخته ملین است.
۱۲-برای رفع خارش چشم چند قطره آب پیاز را در چشم بچکانید.
۱۳-برای درمان سنگینی گوش آب پیاز را در گوش بچکانید.
۱۴-ماسک پیاز روی صورت خون را بطرف صورت میکشاند و رنگ صورت را درخشان میکند
۱۵-پیاز، چون گرم است برای کسانیکه طبع گرم دارند مضر است و اسراف در خوردن آن موجب فراموشی و سردرد میشود.
۱۶-پیاز لثهها را محکم میکند.
۱۷-پیاز کلسیم درد دندانها و استخوانها را تقویت میکند و از نرمی استخوان جلوگیری میکند.
۱۸-پیاز معالج عفونتهای مجاری تنفسی از قبیل: ورم گلو، برنشیت، گریپ و آسم میباشد
۱۹-برای رفع سموم بدن پیاز توصیه میشود.
۲۰- برای آنکه پیاز زود هضم شود و آنهایی که معده حساس دارند بتوانند آنرا بخورند و از خواص آن ساتفاده کنند باید موقع پختن پیاز مقدایر شکر روی آن بریزید و این عمل هضم پیاز را آسانتر خواهد کرد.
۲۱- برای درمان اسهال از پوست پیاز استفاده کنید بدین صورت که پوست پیاز را بشوئید و در مقدری آب به مدت ده دقیقه بجوشانید، سپس آنرا در داخل دستمالی ریخته و فشار دهید تا شیره آن گرفته شود. بعدا این شیره را با شکر شیرین کنید و روزی چند فنجان از آن را بشوئید تا اسهال کاملا از بین برود.
۲۲- اگر پشه یا زنبور شما را گزید فورا یک پیاز را بریده و روی محل گزیدگی بگذارید درد و خارش فورا ساکت میشود.
۲۳- پیاز ترشی را برای از بین بردن یرقان و تقویت معده و روده و زیاد شدن اشتها مصرف میکنند.
۲۴-اگر از بوی پیاز ناراحت میشوید میتوانید بعد از خوردن پیاز برای رفع بوی آن باقلا پخته و یا گردوی پخته و یا نان سوخته بخورید.
۲۵-تخم پیاز گرم و خشک است و برای ازدیاد نیروی جنسی مصرف میشود.