حسین فیروزی در حاشیه برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به آغاز هجدهمین مراسم هفته پژوهش در کشور، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناوری کردستان در محل پارک علم و فناوری استان راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه این نمایشگاه باهدف تشویق پژوهشگران، فناوران و نوآوران استان و به نوعی معرفی و تبیین آنان به قسمتهای مختلف جامعه برپا شده است، افزود: تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی، کاربردی شدن آن در جامعه، ارزش افزوده و خلق ثروت توسط این دستاوردها برای ما مهم است.
معاون هماهنگی و توسعه استانداری کردستان عنوان کرد: خوشبختانه استان کردستان در این زمینه راه خود را پیدا کرده است و طی چند سال اخیر پارک علم و فناوری، دانشگاهها و مراکز علمی و فناوری به درستی عمل کرده و امروز شاهد استقبال گسترده مردم استان از این نمایشگاه نسبت به گذشته هستیم و این نشان میدهد که مسیر را درست انتخاب کرده ایم.
وی با تاکید بر اینکه دستاوردهای دانشبنیان و پژوهشهای موثر میتواند ارزش افزوده زیادی برای استان داشته باشد و زمینه فعالیتهای دانشبنیان اقتصادی را برای استان کردستان فراهم کند، ادامه داد: این راه یک فرصت برای ثروت آفرینی است و با هزینههای کمی بهرههای فراوانی نصیب جامعه میشود.
فیروزی، ضمن قدردانی از پژوهشگران و فناوران استان که طی سال گذشته فعالیت داشتهاند و امروز حاصل فعالیتهای خود را در این نمایشگاه به معرض نمایش گذاشتهاند، بیان کرد: فعالان اقتصادی، صاحبان ایده و همه کسانی که میتوانند نتایج کار را به خلق ثروت و ارزش افزوده تبدیل کنند باید از این نمایشگاه بازدید کرده و از این این دستاوردها در عمل استفاده کنند.
وی تصریح کرد: اکثر شرکتها و یا نهادهای فناور و پژوهشگر شرکت کننده در این نمایشگاه از دانشگاههای کردستان، علوم پزشکی، دانشگاه آزاد، پیام نور و پارک علم و فناوری استان هستند، و تعلق گرفتن فضا و مکان در حد نیاز برای آنها، اختصاص تسهیلاتی در زمینه صدور مجوز، کمکهای جزیی مالی از جمله کارهایی است که برای این شرکتها انجام میشود.
معاون هماهنگی و توسعه استانداری کردستان خاطرنشان کرد: اگر چه این حمایتها کافی نیست اما نوید بخش حمایتهای بیشتری برای این شرکتها است.
انتهای پیام