به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)،‌ پنجمین مرحله طرح سراسری دستگیری اراذل و اوباش و مزاحمینمحلات در تهران بزرگ در ۴۸ ساعت گذشته رقم خورد.

سردار حسین رحیمی فرمانده انتظامی پایتخت با اعلام خبر فوق اظهار کرد: در این مرحله بیش از ۲۰۷ نفر از اراذل،‌ اوباش،‌مخلین نظم و امنیت، قاچاقچیان سلاح و مواد مخدر و افرادی که باعث رعب و وحشت مردم می‌شدند شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: از این افراد ۳۶ قبضه سلاح جنگی و شکاری کشف و ضبط شد.

این مقام ارشد پلیس تهران ادامه داد: در مجموع دو باند وارد کننده سلاح نیز منهدم شدند.

سردار رحیمی به تخلف ۱۳ واحد صنفی پرداخت و گفت: این واحدهای صنفی پلمپ شده و ۳۰ تا ۴۰ واحد صنفی دیگر که به عنوان مراکز تجمع اراذل و اوباش بودند در شرف پلمپ قرار گرفتند.

وی گفت: ۹۸ بوستان پاکسازی و به ۷۲ باشگاه بدنسازی که علی‌رغم تذکرات و تهدات باز هم محل تردد اراذل و اوباش بودند مورد بررسی قرار گرفتند.

فرمانده انتظامی پایتخت گفت: در این طرح ۱۸۱ قهوه‌خانه و سفره‌خانه نیز مورد بازرسی قرار گرفت.

سردار رحیمی درخصوص دستگیری عوامل آتش‌افروز خودروها در پایتخت، اعلام کرد: آتش زدن خودروهای مردم را در دو منطقه بهارستان و عبدل آباد شاهد بودیم که افرادی که اقدام به این کارها می‌کردند اختلال روانی داشتند.

وی به انهدام هشت گروه از اراذل و اوباشی پرداخت و گفت: آنها در محلات تخریب انجام می‌دادند یا مزاحمت ایجاد کرده یا واحدهای صنفی را تخریب می‌کردند که تماما شناسایی و دستگیر شدند.

این مقام ارشد پلیس تهران درخصوص بازگشت به جرم مجرمان سابقه‌دار گفت: باید برخوردها جدی‌ تر شود چراکه شاهدیم که افرادی که دستگیر می‌شوند سابقه چندین بار زندان را داشته‌اند؛ معتقدم هزینه جرم برای مجرمین خیلی پایین است و به خاطر همین دوباره مرتکب جرم می‌شوند.

سردار رحیمی با تاکید بر این مطلب که پلیس عقب‌نشینی نمی‌کند، گفت: ما وظیفه خود را با قدرت ادامه می‌دهیم.

این مقام ارشد پلیس پایتخت درخصوص اراذل و اوباش سطح یک،‌دو و سه گفت: اراذل و اوباش سطح یک توسط پلیس امنیت به صورت مرتب چک می‌شوند اما اراذل و اوباش سطح دو و سه را کلانتری‌ها کنترل می‌کنند.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص اینکه موبایل‌قاپی و سرقت‌های خرد در چه وضعیت قرار دارند، اعلام کرد: بعد از اجرای طرح‌های محله‌ای و رعد تقریبا می‌توان گفت که موبایل‌قاپی مهار شده است اما هنوز سرقت‌های خرد روند مثبتی را پیدا نکرده است و تلاشمان بر این است که در تمام نقاط برخورد با سارقان، اراذل و اوباش و قاچاقچیان مواد مخدر را به طور مستمر اجرا کنیم.

سردار رحیمی اعلام کرد: در یکی دو هفته آینده کار تازه‌ای درخصوص جمع‌آوری معتادان متجاهر انجام خواهد شد.

وی درخصوص جمع‌آوری میله‌های چهارراه ولیعصر(عج) گفت: میلیاردها تومان هزینه شده تا جمعیت از طریق مسیر زیرزمینی از چهارراه عبور کنند؛ اگر چهارراه باز شود ترافیکی شمالی،‌ جنوبی و شرقی و غربی را افزایش خواهد داد.

فرمانده انتظامی پایتخت گفت: درخصوص تردد معلولین و ویلچرنشین‌ها مسائلی مطرح شده که ما می‌توانیم بگوییم که می‌توان برای عبور لحظه‌ای آنها دربی را قرار داد تا با ریموت باز شده و آنها عبور کنند؛ البته باید دوستان شهرداری برای تردد آنها از مسیرهای زیرزمینی چهارراه ولیعصر(عج) آسانسور تعبیه کنند.

وی تاکید کرد: برداشتن موانع و باز شدن چهارراه ولیعصر(عج) ممکن نیست چرا که این چهارراه شلوغ‌ترین و پرحجم‌ترین چهارراه در پایتخت و کل ایران است.

عالی‌ترین مقام انتظامی پایتخت درخصوص تردد مقطعی خودروهای شخصی با اجازه پلیس در خط ویژه اعلام کرد: در برخی ساعت‌ها به صورت مقطعی این کار انجام می‌شود البته با رصد مراکز مانیتورینگ این کار انجام می‌شود؛ در ساعاتی که پیک ترافیک را داریم اما سعی‌مان این است که حق شهروندی که از خودروی عمومی استفاده می‌کند تضییع نشود.

سردار رحیمی به سفر اخیر خود به مسکو پرداخت و گفت: یک سفر ۵-۴ روزه در تعاقب تشریف‌فرمایی رئیس پلیس روسیه، به مسکو داشتیم و تمام بخش‌های پلیس‌های تخصصی را بازدید کردیم؛ امکانات و تجهیزات پلیس مسکو نسبت به پلیس تهران بیشتر و فراوان‌تر است اما از نظر تکنیک و اشرافیت و همچنین مدیریت ترافیک و کشف جرم ما به جرات از آنها قدرتمند‌تر هستیم. (فارس)