چهارمین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های استان برگزار شد


چهارمین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های استان برگزار شد

گروه فعالیت های قرآنی - چهارمین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های استان امروز برگزار شد.

چهارمین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های استان برگزار شددبیر ستاد احیا و هماهنگی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های خراسان رضوی در گفت‌وگو با ایکنا ازخراسان رضوی اظهار کرد: این گردهمایی در واقع تقدیر از فعالیت‌های قرآن و عترت سال گذشته در دانشگاه‌های استان بود که در این برنامه سه دانشگاه استان شایسته تقدیر شدند. دانشگاه آزاد اسلامی قوچان، دانشگاه علوم پزشکی سبزوار و دانشگاه وحدت تربت جام از جمله دانشگاه‌های شهرستان هستند که شایسته تقدیر بودند.
رویا بخشی‌زاده افزود: همچنین از دانشگاه‌های مشهد نیز سه دانشگاه به عنوان دانشگاه‌های فعال معرفی شدند. این دانشگاه‌ها شامل دانشگاه فرهنگیان شهید بهشتی، دانشگاه امام رضا(ع)، پردیس رضوان و موسسه آموزش عالی فردوس است. همچنین یکسری از کارشناسان و مسئولین فرهنگی فعال در حوزه قرآن و عترت نیز در این گردهمایی مورد تقدیر واقع شدند. به علاوه از فعالین دانشجویی دانشگاه‌ها در حوزه عملیاتی که فعالیت‌های تبیلغی ترویجی، آموزشی و پژوهشی داشتند، تقدیر به عمل آمد.
وی ادامه داد: این چهارمین گردهمایی تقدیراز فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های استان و دانشگاه‌های فعال بود که برگزار شد. این گردهمایی در سال یک ‌بار از طریق ستاد احیا و هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های استان، زیرمجموعه نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری استان برگزار می‌شود.
چهارمین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های استان برگزار شد
دبیر ستاد احیا و هماهنگی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های خراسان رضوی پیرامون سطح فعالیت‌های قرآنی نسبت به سال گذشته گفت: نسبت به سال گذشته دانشگاه‌ها در فعالیت‌های قرآنی افت داشته‌اند که بخشی از این افت به عدم حمایت، حتی حمایت معنوی مسئولین فرهنگی بازمی‌گردد که اگر مسئولان فرهنگی حمایت‌های مادی و معنوی از فعالان دانشجویی در حوزه قرآن و عترت داشته باشند، قطعا موجب رشد فعالیت‌ها خواهد شد و این موضوع اشکال و ضعف عمده فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها بوده و شاید یکی از دلالیل افت نیز همین موضوع باشد.
بخشی‌زاده خاطرنشان کرد: اگر دانشجویی که در فضای فعالیت‌های قرآن و عترتی قرار گرفت، مورد حمایت از سوی دانشگاه و مسئولین قرار گیرد، فعالیت‌های قرآنی دانشگاه نیز رشد کرده و اگر حمایت صورت نگیرد، از آن‌جا که بچه‌های فعال قرآنی در واقع نیروهای اجرایی هستند، طبیعتا فعالیت‌های قرآنی افت خواهد کرد. از طرفی برخی دانشگاه‌ها را نیز شاهد هستیم که کارشناسان فرهنگی و یا مسئول فرهنگی دغدغه داشته و خود فعالیت‌ها را انجام می‌دهند و ممکن است حتی فعال دانشجویی هم در کار نباشد و به لحاظ دغدغه‌ای که دارند فعالیت‌های قرآنی را در دانشگاه خود رشد می‌دهند.
وی ادامه داد: یک‌سری شاخصه‌ها برای ما حائز اهمیت است؛ به طور مثال فعالیت‌های قرآن و عترتی که دانشجویی باشد، کار گروهی دانشجویی در این مورد و نیز دانشگاه‌هایی که کلاس‌های آموزشی قرآنی برپا می‌کنند، از جمله این شاخص‌ها است. ضمن این که چهار سرفصل را در این خصوص دنبال می‌کنیم که سرفصل ساختار و مدیریت کانون قرآن و نحوه شکل‌گیری و ساماندهی آن، ساختار فعالیت‌های تبلیغی- ترویجی، آموزشی و نیز پژوهشی در حوزه قرآن را شامل می‌شود. این چهار سرفصل هریک شاخصه‌هایی دارد که برای ما حائز اهمیت است و در صورت داشتن این شاخصه‌ها از سوی دانشگاه‌ها، واجد امتیاز خواهند بود.
چهارمین گردهمایی تقدیر از فعالان قرآن و عترت دانشگاه‌های استان برگزار شد
دبیر ستاد احیا و هماهنگی کانون‌های قرآن و عترت دانشگاه‌های استان تصریح کرد: عمده شاخص‌ها به فعالیت‌های متنوع و جذاب دانشجویی مربوط است که جذب حداکثری داشته و مجموعه بیشتری از دانشجویان را در سطح دانشگاه درگیر آن طرح کند. همچنین هفته‌ای با عنوان «هفته قرآن و دانشگاه» داریم که از هجدهم تا بیست‌وچهارم آبان‌ ماه برگزار شده است. در این مورد طرح‌ها و برنامه‌هایی برای اجرا به دانشگاه‌ها ارائه می‌شود و پس از اتمام این هفته ارزیابی صورت می‌گیرد. در این راستا فعالیت‌های موسسه آموزش عالی بهار و نیز موسسه آموزش عالی کاویان در هفته قرآن و عترت، دانشگاه برتر شناخته شدند که هم به لحاظ کیفی و هم به لحاظ کمی فعالیت‌های قرآن و عترت بیشتری ارائه داده‌اند.
انتهای پیام


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

کپشن در مورد چتر ؛ جملات کوتاه عاشقانه و غمگین برای چتر