کیک هندوانه، دسری زیبا و خوشمزه مخصوص شب یلدا
با صرف اندکی وقت و حوصله میتوانید خوراکی بسیار لذت بخش و متفاوت برای تزئین سفره یلدا آماده و اطرافیان خود را غافلگیر کنید.
کیک هندوانه دسری لذیذ و خوش طعم در فصل تابستان است، اما در آخرین شب پاییز که به شب یلدا مشهور است، میتوانید با تهیه این کیک خوشمزه که تهیه آن آسان است جلوهای زیبا و متفاوت به شب یلدا و جمع دورهمی دوستان و اقوام دهید.
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه
مواد لازم برای تهیه کیک هندوانه
برای تهیه این کیک خوش طعم به مواد اولیه زیر نیاز دارید:
هندوانه یک عدد، خامه زده شده و سفت، انواع میوههای تازه فصل که به دلخواه میتوانید آنها را انتخاب کنید ازجمله کیوی، موز، توت فرنگی، بلوبری، پرتقال، نارنگی، تکههای آناناس، سیب، مقداری دانه آجیل پرک شده، چون بادام درختی و مقداری چیپس شکلات که برای تزیین روی کیک میتوانید استفاده کنید.
ابتدا گوشت هندوانه را از پوست خارجی آن جدا کنید تا به شکل استوانه تبدیل شود، برای این کار میتوانید از قالبهای دایرهای مخصوص برش هندوانه استفاده کنید.
میتوانید کیک هندوانه را به شکل قالبی یا لایه لایه تهیه کنید و درمیان هر دو لایه هندوانه از مخلوط خانه ومیوههای فصلی استفاده کنید.
میوهها را شسته، به تکههای کوچک تقسیم کنید و درفضای خنک قرار دهید تا تازه بماند.
روی تمامی بخشها خارجی هندوانه را با لایهای از خامه پوشش دهید و با ابزار مخصوص شیرینی پزی سطح آن را صاف کنید. سپس تکههای آجیل (انتخاب آجیل به دلخواه است) را درکناره بدنه آن به روی خامهها قرار دهید و درنهایت از تکههای میوه تازه فصلی برای تزیین روی کیک استفاده کنید.
پس از اتمام کیک آن را درون یخچال قرار دهید تا سفت شود و در زمان مناسب آن را با استفاده از چاقوی تیز برش داده به همراه اقوام و دوستان در ضیافت شب یلدا نوش جان کنید.
در زمان تهیه کیک هندوانه و ترکیب مورد استفاده از میوه و تکههای آجیل توجه کافی به رژیم خوراکی اطرافیان به ویژه حساسیت غذایی افراد داشته باشید.