طرز تهیه لوز زعفرانی
شکر و آب را میگذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس میکنیم کشدار شود بعد میگذاریم خنک شود و با همزن میزنیم تا سفید و کشدار شود.
مواد لازم برای لوز زعفرانی:
پودر بادام ۳۰۰ گرم
شکر ۱/۵ پیمانه
آب ۳/۴ پیمانه
پودر زعفران ۲ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه لوز زعفرانی:
شکر و آب را میگذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس میکنیم کشدار شود بعد میگذاریم خنک شود و با همزن میزنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه میکنیم و یک کم با همزن مخلوط میکنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط میکنیم و خمیر را داخل قالبها میریزیم و میگذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در میآوریم؛ و با پودر پسته تزیین کنید.
اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.
منبع: cookmaster.ir
پودر بادام ۳۰۰ گرم
شکر ۱/۵ پیمانه
آب ۳/۴ پیمانه
پودر زعفران ۲ گرم
پودر قند ۳۰ گرم
پودر پسته مقداری برای تزیین
طرز تهیه لوز زعفرانی:
شکر و آب را میگذاریم بجوشد تا حدی غلیظ شود که وقتی لای دو تا انگشت لمس میکنیم کشدار شود بعد میگذاریم خنک شود و با همزن میزنیم تا سفید و کشدار شود حدودا ۱۰ دقیقه بعد زعفران را که با ۱ قاشق آب دم کردیم را به آن اضافه میکنیم و یک کم با همزن مخلوط میکنیم و بعد مواد را با پودر بادام و پودر قند مخلوط میکنیم و خمیر را داخل قالبها میریزیم و میگذاریم فریزر تا خودش را بگیرد بعد از قالب در میآوریم؛ و با پودر پسته تزیین کنید.
اگر خمیرتان شل بود یکم پودر بادام بیشتر بزنید.
منبع: cookmaster.ir