کافه رستوران » طرز تهیه: ابتدا سیر و پیاز به همراه روغن زیتون تفت دهید سپس مرغ آب پز ریش ریش شده را به همراه مقداری نمک و فلفل قرمز به ماهی تابه اضافه کنید تفت دهید سپس ماهی تابه را از روی شعله گاز برداشته و محتویات آن را درون ظرف دیگری بریزید و به آن پنیر خامه ای و جعفری خرد شده اضافه کرده خوب مخلوط کنید تا پنیر به خورد مواد رفته و کاملا یک دست شوند سپس درون ماهی تابه کره، آب مرغ و شیر رو بریزید و صبر کنید تا بجوشد سپس آرد سفید را کم کم به مواد درون ماهی تابه اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر شکل بگیرد سپس خمیر را بر روی میز کار گذاشته و کمی صبر کنید تا سرد شود و بعد آن را کمی ورز دهید سپس مقداری از آن را برداشته و کف دست پهن کنید و از مخلوط مرغ و مواد دیگر یک قاشق غذاخوری برداشته و بر روی خمیر گذاشته و آن را بغچه کنید سپس بغچه را ابتدا در مخلوط تخم مرغ و بعد درون آرد سوخاری بغلتانید و این عمل را ۲ بار تکرار کنید تا سطح خمیر کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود و بعد در روغن سرخ کرده و آن را سرو کنید.
فیلم | طرز تهیه فینگر فود
نوشته فیلم | طرز تهیه فینگر فود اولین بار در درنگ. پدیدار شد.