طرز تهیه فینگرفود کاپ کیک پیتزا
این پیتزا سرد و گرم فوق العاده خوشمزه است.
مواد لازم برای کاپ کیک پیتزا:
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
ماست خامهای ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۲ ق. س. زدم)
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمهای رنگی خرد شده ۱ فنجان
مواد گوشتی (مایع ماکارونی) و یا ژامبون ۱ فنجان
طرز تهیه کاپ کیک پیتزا:
ابتدا کپسولهای کاغذی را داخل قالب مافین بگذارید و بعد فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید. از آرد دو قاشق سوپخوری سر صاف بردارید و به جای آن دو قاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت اضافه کنید.
آردها و بکینگ پودر را مخلوط و یک بار الک کنید، تخم مرغها را با همزن دستی بزنیدتا از لختگی در بیایند.
در ظرفی شکر، نمک، ماست و آب را با هم مخلوط کنید و تخم مرغها را هم اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را روی مواد مایع الک کنید و هم بزنید. (تمام مراحل با همزن دستی و یا چنگال هم بخورد)
داخل کپسول کاغذی را تا نیمه از مواد پر کنید و روی مایع کاپ کیک را با ژامبون و یا مواد گوشتی بپوشانید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید، سپس روی پنیر را فلفل دلمهای رنگی بگذارید، (مانند تصویر)
سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی کاپها طلایی شوند.
نکته برای پخت کاپ کیک پیتزایی:
• مواد را از نصف بیشتر نریزید تا از کاپ سر نرود، بعضی از کاپهای من در فر سر کرد.
• اگر از کپسولهای کاغذی استفاده میکنید حتما داخل قالب مافین قرار بدهید، ولی داخل لیوان کاغذی بدون قالب هم میشود درست کرد.
• این پیتزا سرد و گرم فوق العاده خوشمزه است.
آرد ۱ و ۱/۴ پیمانه
ماست خامهای ۱/۲ پیمانه
آب ۱/۲ پیمانه
بکینگ پودر ۲ قاشق سوپخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
روغن مایع ۱/۲ پیمانه (۲ ق. س. زدم)
نشاسته ذرت ۲ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۲ عدد
فلفل دلمهای رنگی خرد شده ۱ فنجان
مواد گوشتی (مایع ماکارونی) و یا ژامبون ۱ فنجان
طرز تهیه کاپ کیک پیتزا:
ابتدا کپسولهای کاغذی را داخل قالب مافین بگذارید و بعد فر را روشن کنید و روی دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید. از آرد دو قاشق سوپخوری سر صاف بردارید و به جای آن دو قاشق سوپخوری آرد نشاسته ذرت اضافه کنید.
آردها و بکینگ پودر را مخلوط و یک بار الک کنید، تخم مرغها را با همزن دستی بزنیدتا از لختگی در بیایند.
در ظرفی شکر، نمک، ماست و آب را با هم مخلوط کنید و تخم مرغها را هم اضافه کنید و هم بزنید سپس آرد را روی مواد مایع الک کنید و هم بزنید. (تمام مراحل با همزن دستی و یا چنگال هم بخورد)
داخل کپسول کاغذی را تا نیمه از مواد پر کنید و روی مایع کاپ کیک را با ژامبون و یا مواد گوشتی بپوشانید و روی آن را پنیر پیتزا بریزید، سپس روی پنیر را فلفل دلمهای رنگی بگذارید، (مانند تصویر)
سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه طبقه وسط به مدت ۲۰ دقیقه بگذارید تا روی کاپها طلایی شوند.
نکته برای پخت کاپ کیک پیتزایی:
• مواد را از نصف بیشتر نریزید تا از کاپ سر نرود، بعضی از کاپهای من در فر سر کرد.
• اگر از کپسولهای کاغذی استفاده میکنید حتما داخل قالب مافین قرار بدهید، ولی داخل لیوان کاغذی بدون قالب هم میشود درست کرد.
• این پیتزا سرد و گرم فوق العاده خوشمزه است.