طرز تهیه کمپوت آناناس در خانه
تهیه کمپوت آناناس در خانه بسیار ساده است و با پختن تکههای آناناس در شربت تهیه شده از آب و شکر درست میشود. کمپوت آناناس فقط یک یک دسر خوشمزه نیست، بلکه نوعی محصول فراوری شده است و مصرف آن به دلیل ارزش غذایی بالا به بیماران توصیه میشود.
ستاره | سرویس آشپزی – کمپوت آناناس نوعی محصول مغذی و پرانرژی است که خوردن آن به بیمارانی که تحت عمل جراحی قرار گرفته اند توصیه میشود تا سریعتر بتوانند دوره نقاهت را سپری کرده و به بهبودی کامل دست یابند. بروملین موجود در آناناس، زخمها را التیام بخشیده و دارای خاصیت ضد التهاب طبیعی است. در ادامه با کمپوت این میوه خوشمزه آشنا میشوید.
طرز تهیه کمپوت آناناس
مواد لازم | |
آناناس | 1 عدد |
آب | 2-3 لیوان |
شکر | 1/2 الی 2/3 لیوان |
دستور تهیه:
نکات مهم در طرز تهیه کمپوت آناناس
میزان آب مورد استفاده برای تهیه کمپوت آناناس بستگی به اندازه آناناس دارد و به طور کلی باید به اندازهای باشد که روی قطعات آناناس را بگیرد.
میزان شکر مورد استفاده برای تهیه کمپوت آناناس بستگی به ترش یا شیرین بودن آناناس دارد. اگر آناناس ترش است از شکر بیشتر و در صورت شیرین بودن از شکر کمتری استفاده کنید.
با کمپوت و خواص کمپوت آناناس بیشتر آشنا شوید
کمپوت که نام دیگر آن خوشاب است برای اولین بار در قرن هفدهم درست شد و منشا آن به کشور فرانسه برمی گردد. واژه "کمپوت" در زبان فرانسه به معنی "مخلوط" بوده و منظور از آن مخلوط میوه درسته یا خرد شده با شربت است. برای تهیه انواع کمپوت خانگی مانند کمپوت هلو، کمپوت گیلاس، کمپوت آلبالو و ...، میوه را در شربت تهیه شده از آب و شکر و ادویه میجوشانند و سپس در بطریهای شیشهای و در یخچال نگهداری میکنند.
معمولا افرادی که دارای ناراحتیهای گوارشی هستند و استفاده از میوه خام برای آنها مشکل ساز است، از کمپوت استفاده میکنند تا بتوانند بدین طریق از خواص میوهها برخوردار شوند. همچنین کمپوت کردن یکی از روشهای نگهداری میوه هاست و در فصولی که میوهها به وفور یافت میشوند، معمولا آنها را به صورت کمپوت یا مربا در میآورند تا بتوانند در فصول دیگر نیز از آنها استفاده کنند. مهمترین حسن کمپوت این است که در زمان کوتاهی آماده شده و برای مدت زمان طولانی قابل نگهداریست. در واقع باکتریهای موجود در میوه با پختن از بین رفته و شربت آن نیز میتواند قابلیت نگهداری میوه را افزایش دهد.
کمپوت کردن روشی است که به وسیله آن میتوان، میوههای سفت و ترش را به صورتی طبخ کرد که بسیار دلچسب و خوشمزه شوند و حتی به عنوان دسری خوشمزه مورد استفاده قرار گیرند. شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که آناناسی که میخرید ترش و سفت باشد، در این مواقع بهترین کار این است که کمپوت آناناس درست کنید و از میوه خریداری شده بهترین استفاده را به عمل آورید.
هرچند امروزه انواع کمپوت به وفور در فروشگاههای مواد غذایی عرضه میشود، ولی استفاده از مواد نگهدارنده و رنگها و افزودنیهای شیمیایی در کمپوتها باعث شده محصولی بی خاصیت و مضر باشند که میتوانند سلامتی را به خطر اندازند؛ بنابراین برای اطمینان از سلامت کمپوت، بهتر است آن را در خانه تهیه کرد و به صورت تازه مصرف کرد.
به نظر شما با چه روشهای دیگری میتوان از خواص میوه آناناس بهرهمند شد؟ شما چه غذایی با این میوه تهیه کرده اید؟ تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.
کمپوت کردن روشی است که به وسیله آن میتوان، میوههای سفت و ترش را به صورتی طبخ کرد که بسیار دلچسب و خوشمزه شوند و حتی به عنوان دسری خوشمزه مورد استفاده قرار گیرند. شاید برای شما نیز اتفاق افتاده باشد که آناناسی که میخرید ترش و سفت باشد، در این مواقع بهترین کار این است که کمپوت آناناس درست کنید و از میوه خریداری شده بهترین استفاده را به عمل آورید.
هرچند امروزه انواع کمپوت به وفور در فروشگاههای مواد غذایی عرضه میشود، ولی استفاده از مواد نگهدارنده و رنگها و افزودنیهای شیمیایی در کمپوتها باعث شده محصولی بی خاصیت و مضر باشند که میتوانند سلامتی را به خطر اندازند؛ بنابراین برای اطمینان از سلامت کمپوت، بهتر است آن را در خانه تهیه کرد و به صورت تازه مصرف کرد.
به نظر شما با چه روشهای دیگری میتوان از خواص میوه آناناس بهرهمند شد؟ شما چه غذایی با این میوه تهیه کرده اید؟ تجربیات خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.