حل مسائل صندوق نیازمند تدبیر و نقد عالمانه در چارچوب منافع ملی است


حل مسائل صندوق نیازمند تدبیر و نقد عالمانه در چارچوب منافع ملی است

مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری تزریق یاس و ناامیدی را دشمن خلاقیت، نشاط، ایده و هرگونه حرکتی برشمرد و گفت: باید همه با تعامل و همدلی در سایه تدبیر و پمپاژ امید به جامعه از این مراحل موقت بحرانی به خوبی عبور کنیم و قطعا همین اتفاق خواهد افتاد.

به گزارش شمانیوز ، جمشید تقی زاده در دیدار با نمایندگان کانون‌های بازنشستگی استان گلستان با اشاره به دستاورد‌های مثبت جلسه کانون‌های آموزش و پرورش سراسر کشور با مقام عالی وزارت، گفت: مباحث مربوط به معیشت، همسان سازی حقوق بازنشستگان، تفویض اختیار و قدرت بخشیدن به کانون ها، حضور یکی از بازنشستگان آموزش و پرورش به عنوان عضو هیات مدیره صندوق بازنشستگی، بهره گیری از بازنشستگان دیگر دستگاه‌های تابعه صندوق به عنوان مشاور و حضور کانون‌ها به عنوان بازوان دستگاه‌های اجرایی و مشاوران اتاق فکر در این جلسه مطرح شد و امیدواریم با مساعدت و حمایت دولت و مجلس یکی از مطالبات به حق بازنشستگان که همان همسان سازی حقوق است با اعتبار خوبی صورت گیرد.
او با اشاره به چالش صندوق‌های بازنشستگی که این روز‌ها زیاد به گوش می‌رسد، برهم خوردن تعادل منابع و مصارف در صندوق‌های بازنشستگی بزرگ دنیا را مساله‌ای فراگیر در جهان خواند و گفت: تحولات شدید اقتصادی و شرکت‌های غیر قابل پیش بینی، افزایش امید به زندگی، طولانی شدن پرداخت مستمری و خیلی مسائل دیگر از جمله دلایل بروز مشکل در صندوق‌های بازنشستگی است.
تقی زاده تأکید کرد: ما مشکلات صندوق‌ها را قابل حل می‌دانیم و برای همین هم کارگروه‌های مختلفی را برای کارشناسی و پی گیری مسائل صندوق مأمور کرده ایم.
او با اشاره به اینکه حل مسائل صندوق نیازمند تدابیر علمی، نگاه به آینده و نقد عالمانه در چارچوب منافع ملی است، گفت: به این شیوه یاس و ناامیدی ایجاد شده در بازنشستگان به امید و امیدواری تبدیل خواهد شد.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به موضوع بیمه تکمیلی درمان به عنوان دومین خواسته مهم بازنشستگان اشاره کرد و گفت: بحث بیمه تکمیلی درمان بازنشستگان برای ما بسیار اهمیت دارد و به هیچ عنوان از سلامت بازنشستگان نمی‌گذریم و تلاش می‌کنیم تا بهترین خدمات را با تمام توان و با استفاده از تمام ظرفیت‌ها به بازنشستگان تحت پوشش ارائه کنیم.
تقی زاده تأکید کرد: بیمه تکمیلی درمان تا سه ماه اجرا می‌شود و پس از آن مورد بازنگری قرار می‌گیرد تا فرایند‌ها و خدمات به سمت بهبود و افزایش کیفیت برود.
مدیر عامل صندوق بازنشستگی کشوری در بخش دیگری از سخنانش به سیاست‌های فرهنگی و اجتماعی صندوق بازنشستگی اشاره کرد و گفت: در بحث سفرها، با وجود محدودیت‌های مالی و اینکه هیچ اعتبار خاصی از طرف دولت دیده نشده است، تعداد نفرات و همچنین اعتبار سفر‌ها را افزایش داده ایم و این سیاست به این دلیل است که ما به عنوان یک نهاد اجتماعی خود را موظف می‌دانیم به بهترین شکل و از محل سودآوری شرکت‌های تابعه این خدمات را به شرکای اجتماعی خود ارائه کنیم.
وی در ادامه به خانه‌های امید به عنوان یکی از مکان‌های ارزشمند برای پرکردن اوقات فراغت و دورهمی‌های بازنشستگان و همچنین ایجاد نشاط و سلامت اجتماعی در میان این قشر مهم جامعه اشاره کرد و گفت: فعالیت هایی، چون تزریق امید، گفتمان بین حاکمیت و مردم، شفاف سازی با اجرای سیستم BI در سطح شرکت‌های تابعه، ایجاد ساختار ضد فساد، انضباط مالی و جلوگیری از دست اندازی اموال و سرمایه‌های بازنشستگان و... از جمله اموری است که توسط صندوق بازنشستگی کشوری در حال انجام و پیگیری است.
منبع:اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری


کپشن غمگین | 100 کپشن غمگین خاص کوتاه و بلند برای استوری و پست