همکاری سفیران بومی «با من بخوان» در آموزش کودکان روستای شیرآباد زاهدان
سفیران بومی «با من بخوان» در زاهدان، زیرنظر کارشناسان این برنامه با پشتیبانی مالی خانم سیما هاشمی اجرای برنامه «با من بخوان» را در روستای شیرآباد زاهدان آغاز کردند. شیرآباد یکی از مناطق آسیبپذیر و حاشیهنشین پیرامون زاهدان است که مردم ساکن آن، از نظر اقتصادی و فرهنگی در وضعیت مطلوبی قرار ندارند. کانون نوید زندگی کوشا با پشتیبانی خانم سیما هاشمی...
سفیران بومی «با من بخوان» در زاهدان، زیرنظر کارشناسان این برنامه با پشتیبانی مالی خانم سیما هاشمی اجرای برنامه «با من بخوان» را در روستای شیرآباد زاهدان آغاز کردند.
شیرآباد یکی از مناطق آسیبپذیر و حاشیهنشین پیرامون زاهدان است که مردم ساکن آن، از نظر اقتصادی و فرهنگی در وضعیت مطلوبی قرار ندارند. کانون نوید زندگی کوشا با پشتیبانی خانم سیما هاشمی پیشتر اقدام به راهاندازی مهدکودکی با نام مهد کوشا در این منطقه کرده است تا از این طریق کودکان منطقه را از سنین پیش از دبستان زیر پوشش قرار دهد. این کانون، مدرسهای را نیز در این منطقه راهاندازی و اداره میکند که به آموزش کودکان دوره دبستان و نیز کودکان بازمانده از تحصیل میپردازد.
برنامه «با من بخوان» با همکاری سفیران بومی خود در زاهدان، از آذرماه سال جاری با همراهی کانون نوید زندگی کوشا اجرای برنامه را در این مهدکودک و دبستان آغاز کرده است. با این هدف، فاطمه رامش و عبدالغفور شهبخش، دو سفیر با من بخوان در زاهدان روزهای ۲۹ و ۳۰ آذرماه ۱۳۹۷ کارگاههای آواورزی و الفباورزی را برای ۲۴ مربی و آموزگار پایههای اول و دوم این مراکز برگزار کردند و بستههای آموزش خلاق سواد پایه همراه با کتابخانههای پارچهای «با من بخوان» برای نصب در کلاس به هر یک از این آموزگاران سپرده شد. این نخستینبار است که سفیران بومی «با من بخوان» بهصورت رسمی برای آموزش الگوهای این برنامه به دیگر آموزگاران و مربیان زیر نظر کارشناسان «با من بخوان» فعالیت میکنند.
گفتنی است فاطمه رامش که اکنون از سفیران «با من بخوان» است، امسال، در دومین همایش دوسالانه «با من بخوان» برنده جایزه «جبار باغچهبان، همزاد سیمرغ» شده است. این جایزه از سوی موسسه پژوهشی تاریخ ادبیات کودکان با پشتیبانی مالی شرکت عمران آذرستان، به آموزگاران و مربیانی اهدا میشود که توانستهاند برنامه «با من بخوان» را با کوشش و ابتکارهای فردی ژرفا ببخشند یا مسئولیت ویژهای در انجام آن داشتهاند.
با اجرای بخش اول این پروژه ۱۷۰ کودک از مهد کودک تا دوم دبستان زیر پوشش برنامه قرار گرفتند. بهزودی، کارگاه تکمیلی «شناخت ادبیات کودکان و روشهای بلندخوانی» نیز برای این گروه و آموزگاران پایههای بالاتر دبستان کوشا برگزار و کتابخانهای نیز در مهد کودک کوشا در این منطقه راهاندازی خواهد شد که شمار بیشتری از کودکان این منطقه را زیر پوشش قرار خواهد داد.