انواع غذا با نخود فرنگی؛ طرز تهیه ۴ غذای منحصر به فرد

انواع غذا با نخود فرنگی را میتوان به صورت غذا با نخود فرنگی و ذرت، غذا با نخود فرنگی و قارچ، خورش نخود فرنگی خوشمزه و غذا با نخود فرنگی و برنج درست کرد و بدین طریق بر تنوع غذایی افزود.

ستاره | سرویس آشپزی – نخود فرنگی یکی از نوبرانههای فصل بهار است که در گذشته بیشتر در تهیهی غذاهایی مانند سالاد الویه یا سالاد ماکارونی مورد استفاده قرار میگیرد. خانمهای خانه داری که از درست کردن غذاهای تکراری خسته شده اند و همواره دغدغهی ایجاد تنوع در برنامه غذایی خود را دارند، در ادامه میتوانند با دستور تهیه انواع غذا با نخود فرنگی آشنا شوند.
۱. غذا با نخود فرنگی و ذرت
یکی از انواع غذا با نخود فرنگی از ترکیب ذرت با نخود فرنگی و سایر سبزیجات درست میشود. این غذا که در واقع نوعی سالاد ماکارونی است به صورت سرد سرو میشود.
مواد لازم | |
پاستای فرمی | ۲ پیمانه |
سیب زمینی متوسط | ۱ عدد |
هویج پخته و نگینی خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
ذرت پخته | ۱/۲ پیمانه |
پیازچه ریز خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری |
گوجه فرنگی نگینی خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
کرفس نگینی خرد شده | ۱/۲ پیمانه |
سس مایونز | ۳ قاشق غذاخوری |
ماست چکیده شیرین | ۵ قاشق غذاخوری |
آبلیمو | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
۲. خورش نخود فرنگی خوشمزه
خورش نخود فرنگی ترکیب رنگی زیبا و جذابی دارد و به دلیل داشتن پروتئین گوشتی و انواع سبزیجات از ارزش غذایی بالایی برخوردار است.
مواد لازم | |
پیاز متوسط | ۱ عدد |
گوشت گوسفندی مکعبی خرد شده | ۳۵۰ گرم |
نخود فرنگی |
۱.۵ پیمانه
|
هویج متوسط | ۲ عدد |
سیب زمینی متوسط | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۲ قاشق غذاخوری |
آبلیمو، آبغوره یا آب نارنج | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک، زردچوبه، فلفل و پودر سیر | به میزان لازم |
دستور تهیه:
۳. غذا با نخود فرنگی و برنج (۱)
یکی از انواع غذا با نخود فرنگی، ترکیبی از این سبزی با برنج است که به شکلهای مختلفی درست میشود و طرز تهیه دو نوع از آن در ادامه ارائه شده است.
مواد لازم | |
پیاز | ۱ عدد |
روغن کنجد | ۱ قاشق غذاخوری |
هویج | ۲ عدد |
نخود فرنگی پاک شده | ۲۵۰ گرم |
فلفل دلمهای قرمز | ۱ عدد |
فیله مرغ | ۴۰۰ گرم |
سس سویا | ۲ قاشق غذاخوری |
برنج پخته | ۳ پیمانه |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
دستور تهیه:
۴. غذا با نخود فرنگی و برنج (۲)
مواد لازم | |
پیاز | ۱ عدد |
گوشت چرخ کرده | ۲۵۰ گرم |
رب گوجه فرنگی | ۳ قاشق غذاخوری |
آب جوش | ۱/۲ پیمانه |
نخود فرنگی | ۱/۵ پیمانه |
برنج | ۲/۵ پیمانه |
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی | به میزان لازم |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه: پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا بوی ادویه بلند شود. رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و دو سه دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود. نیم پیمانه آب جوش اضافه کنید و درب تابه را ببندید تا گوشت روی حرارت ملایم بپزد و سس گوشت غلیظ شود. نخود فرنگی را با کمی آب و نمک آبپز کنید، سپس آن را به مایه گوشت اضافه کنید. برنج را آبکش کنید. یکی دو قاشق غذاخوری روغن در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. سپس برنج آبکش و مایهی گوشت را به صورت لایه لایه در قابلمه بریزید. پلو را دم گذاشته و ۴۵ دقیقه صبر کنید تا نخود پلو دم بکشد و آماده سرو شود.
شما چه تنوعهای غذایی دیگری را برای تهیه غذا با نخود فرنگی میشناسید؟ تجربیات آشپزی خود را در انتهای این صفحه در قسمت "ارسال نظر" با ما و سایر مخاطبان ستاره به اشتراک بگذارید.