اختتامیه مسابقات ملی دفاع سه دقیقهای در آذربایجان غربی
گروه اجتماعی - مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقهای در استان آذربایجان غربی با حضور سرپرست جهاد دانشگاهی استان و معاون فرهنگی دانشگاه ارومیه و مسئولان فرهنگی دانشگاههای استان با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، امین رستمزاده، سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی، صبح امروز، 29 دیماه در مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقهای، گفت: مرحله استانی سومین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقهای برای اولین بار بههمت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی و با همکاری دانشگاه ارومیه و سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی در ارومیه برگزار شد.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی افزود: از اهداف این مسابقات، تشویق و کمک به تقویت و پرورش مهارتهای ارتباطی، ایدهپردازی، فن بیان و خلاقیتهای دانشجویی، کمک به تکمیل چرخه تولید علم و فناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت است.
رستمزاده اظهار کرد: در این دوره از مسابقات 15 نفر شرکتکننده حضور داشتند که 7 نفر در مقطع ارشد و 8 نفر مقطع دکتری بودند و از نظر جنسیت شرکتکنندگان هم 60 درصد آقا و 40 درصد بانو تشکیل شده بود.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: 75 درصد شرکتکنندگان گروه علمی علوم انسانی و 25 درصد هم از رشتههای غیر علوم انسانی حضور داشتند.
رستمزاده با اشاره به مهارتهای متفاوت و تکنیکهای خلاق زندگی در تحقق سبک زندگی موفق بیان کرد: در جهان امروز، فن ارتباطات بهعنوان یک هنر در تعالی شخصی و اجتماعی بسیار ارزشمند است و ارتباط مستقیمی در تحقق یک سبک زندگی موفق دارد.
وی گفت: باید فن ارتباطات از ابعاد مختلف واکاوی و در زمینههای متفاوت مورد بررسی قرار گیرد تا بتوان از ارتباطات و ابزارهای آن به نحو موثر در تعالی شخصیتی، شغلی و زندگی سایر عرصههای مدنظر بهره برد.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی گفت: فن بیان یکی از ابزارهایی است که بتوانیم آنچه را که در اندیشه و حاصل تفکراتمان است به دیگران هم انتقال دهیم و اگر نتوانیم این فرآیند را بهدرستی انجام دهیم در واقع از یک ظرفیت فکری جامعه در راستای توسعه غافل خواهیم بود؛ لذا مهم است که به چه شکلی و در چه قالبی داشتههای ذهنمان را خلاقانه و کیفی و اثرگذار ارائه دهیم تا بر اساس آن به ناداشتههای موردنیاز برسیم.
رستمزاده ادامه داد: از سویی زمان، یکی از مولفههای مهمی است که هرازگاهی در ارزشگذاری آن در عرصههای مختلف دچار غفلت میشویم در حالیکه ثانیه به ثانیه وقت انسان ارزشمند بوده و باید با یقین و اعتقاد برای ارزشآفرینی از هر ثانیه زندگی مدل عملیاتی برنامهریزی و ثروتآفرینی و تعالیبخشی داشته باشیم.
وی گفت: با این الزامات ضروری، مسابقات دفاع سه دقیقه در راستای ضرورت اهمیتسنجی دانشجویان نسبت به زمان و ماحصل آنچه محصول اندیشه تفکر و مطالعاتشان است و اینکه درک و بصیرت عمیق نسبت به یافتههای تحقیقاتیشان منجر به فهم و در نتیجه ارائه کاربردی و اثربخش آن در حوزههای مورد نیاز جامعه میشود این مسابقات برای دانشجویان به اجرا درآمد.
سرپرست جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی ادامه داد: صیقل اثربخش و اثرساز فن بیان و مهمتر از آن وقوف و اشراف علمی به کلید واژههای آنچه که حاصل ساعتها و ماهها تحقیق و مطالعه رساله و پایاننامه دانشجویان است و ارائه جوهر و مدل شماتیک یک محصول فکری و علمی به خلاقانهترین و اثربخشترین ابزار میتواند بخشی از سبک زندگی تعالیبخش دانشجویان و دانشآموختگان باشد که در این رویداد بر آن تکیه شده است.
جهاد دانشگاهی، برنامههای خلاقانه در حوزه نیاز روز جامعه دانشگاهی دارد
در ادامه این مراسم، علیجو، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه با تقدیر از فعالیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه فرهنگی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی گامهای ارزشمندی در طراحی و اجرای برنامههای بکر و خلاقانه در حوزه نیاز روز جامعه دانشگاهی برداشته و روز به روز شاهد توسعه کیفی اینچنین برنامههایی از سوی این نهاد هستیم.
وی با اعلام اینکه جهاد دانشگاهی در طراحی و تدوین و اجرای برنامههای خلاقانه پیشقدم است، افزود: برگزاری مسابقات ملی دفاع از پایاننامههای دانشجویی برای اولین بار در استان در راستای فرهنگسازی و تقویت مهارتهای ارتباطی و فن بیان، کمک به تکمیل چرخه تولید علم و فناوری و تبدیل آن به محصول و ثروت موثر بوده و امیدورایم در سالهای آتی نیز ادامه داشته باشد.
وی برگزاری مسابقات ملی دفاع 3 دقیقهای از پایاننامههای دانشجویی را نمونه دیگری از اقدامات موثر فرهنگی جهاد دانشگاهی عنوان کرد و افزود: علاوه بر مسابقات دفاع 3 دقیقهای، جهاد دانشگاهی کارنامه درخشانی در حوزه برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویی، برگزاری چندین دوره همایش ملی تبیین حقوق شهروندی و برگزاری نشستها و میزگردهای تخصصی فرهنگی دارد و نگاه معاونت فرهنگی دانشگاه ارومیه هم راستا با معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی بوده و آمادگی خود را برای حمایت از طرحهای فرهنگی مشترک با جهاد دانشگاهی استان اعلام میکنیم.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ارومیه اظهار کرد: از نزدیک شاهد برنامههای متنوع جهاد دانشگاهی استان بودهام و نوع نگاهی که جهاد دانشگاهی استان به دانشجومحوری و مشارکت دادن آنها، ایجاد همدلی و شور و نشاط بین دانشجویان دارد قابل تقدیر است.
علیجو ادامه داد: شناخت دانشگاه و دانشجو و ترغیب دانشجویان با هر فکر، فرهنگ و زبان به مشارکت در برنامههای فرهنگی هنری است که متولیان امر باید بهدرستی با آن آشنا باشند و خدا را شکر نهاد انقلابی جهاد دانشگاهی در استان بهخوبی توانسته در این زمینه گام بردارد.
لازم به ذکر است در اختتامیه این مسابقات براساس رأی داوران جعفر اصغرزاده دانشجو دکترای ترم آخر رشته فقه و حقوق اسلامی از دانشگاه ارومیه با کسب 222 امتیاز بهعنوان نفر اول و خانم زینب نجمی فارغالتحصیل مقطع ارشد رشته فقه و حقوق اسلامی از دانشگاه ارومیه با کسب 219 امتیاز بهعنوان نفر دوم و آقای اکبر رمزی فارغالتحصیل مقطع دکتری رشته علوم سیاسی از دانشگاه علامه طباطبایی بهعنوان نفر منتخب مخاطبان انتخاب شدند و در نهایت نفرات اول و دوم به مرحله منطقهای مسابقات راه پیدا کردند.
انتهای پیام