5 راهکار برای داشتن نوجوانی سالم


5 راهکار برای داشتن نوجوانی سالم

در این مقاله به پدران و مادران 5 راهکار ارائه می دهیم که می توانند به کمک آن ها، نوجوانی شاداب، با انگیزه، پرانرژی و سالم داشته باشند.

به گزارش جی پلاس، گذراندن دوره نوجوانی به خودی خود برای خانواده ها یک چالش است. در حالی که به عنوان یک پدر و مادر می توانید یاد بگیرید چطور این دوران را برای خود و فرزندان هموار کنید و از دیدن نتیجه آن در طول زندگی لذت ببرید. فرزندان شما در سن نوجوانی، احساسات، سلیقه ها و عقایدش دستخوش تغییراتی می شود، واکنش پذیر تر و حساس تر می شود و به آرامش روحی و سلامت جسمی، حمایت و محبت نیاز دارد.

در این مطلب به والدین و خانواده ها 5 راهکار ساده ارائه می شود که کمک می کند برای نوجوان خود، فضایی امن تر و مطئن تر ایجاد کنند تا سلامت جسمی و روانی او را تامین کنند.

سعی کنید بفهمید چه چیزی او را خوشحال می کند. برای رسیدن به این هدف، بید رابطه ای دوستانه، صمیمی و البته موثر با نوجوان خود داشته باشید. مهم است که در زمان برقراری ارتباط، آرامش ذهنی خود را به او منتقل کنید و او احساس کند که والدینش، بهترین ودوستان او هستند که می تواند رابطه ای مطمئن و امن با آن ها داشته باشد. همچنین اگر نوجوان شما نیاز به حمایت و کمک داشته باشد، مراجعه به والدین برایش در این صورت، آسان تر خواهد بود.

او را در رسیدن به اهدافش تشویق کنید. اهداف در زندگی حیاتی هستند و به رشد فرزند شما کمک می کنند. داشتن هدف برای پیشرفت ضروری است و به او کمک می کند در تمام جنبه های زندگی، عطفی، اجتماعی و شخصی رشد کند. باید به نوجوان خود به عنوان پدر و مادر، یاد بدهید چگونه هدف ود را تعیین کند و برای دستیابی به آن حرکت کند. توجه کنید که این هدف، هدف خود او باشد نه آنچه شما برایش تعیین می کنید.

نوجوان خود را تشویق کنید که رابطه خوبی با دوستان خود داشته باشد. دوستان خوب می توانند در رشد و شکل گیری شخصیت یک نوجوان بسیار موثر باشند. از سویی، در این سن، نوجوان تمایل دارد زمان بیشتری را با دوستان خود بگذراند. بنابراین، باید به عنوان پدر و مادر به حلقه های اجتماعی او توجه کنید. مهم ترین نکته این است که او چگونه با دوستان خود رفتار می کند. به او احترام و توجه به دیگران را آموزش دهید. با ایجاد فضایی امن، به او اجازه دهید هر آنچه در میان دوستانش اتقاق می افتد، سرخوردگی هایش را در روابط و ناامیدی هایش را با شما در میان بگذارد. با او صحبت کنید و به او کمک کنید راه حلی برای مشکلاتش در روابط پیدا کند.

اعتماد به نفس را در نوجوان خود تقویت کنید. داشتن اعتماد به نفس در این سن، با توجه به تغییرات فیزیکی و ظاهری که در این مرحله رخ می دهد، برای نوجوان ضروری است. این تغییرات به شدت در خلق و خو و روحیه و رفتار تهاجمی نوجوان اثر می گذارند. بنابراین، پدر و مادر باید هر بار و با مشاهده هر قدم موثر او در جهت دستیابی به هدفش، او را تشویق کنند و به آن ها این احساس ارزشمندی را منتقل کنند. نوجوان باید اطمینان حاصل کند که مورد قبول است و والدین به آن ها افتخار می کنند.

آن ها را به انجام فعالیت های سالم تشویق کنید. فعالیت های فوق برنامه درسی و مدرسه، می تواند تاثیر زیادی بر رشد ذهن و جسم نوجوان داشته باشد. این فععالیت ها همچنین به کنترل سرخودرگی و خشم به نوجوان کمک می کند. از سویی سرگرم شدن او با چنین فعالیت هایی، به او کمک می کند استعداد های خود را شناسایی کند. به عنوان مثال می توانید آن ها را به شرکت در نهاد های مردمی و فعالیت های خیرخواهانه و داوطلبانه تشویق کنید تا روحیه همدلی را در آن ها ایجاد کنید.


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید
منتخب امروز

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

عکس های جگرسوز دکوراسیون زیبای خانه مرحوم رضا داوود نژاد ! / هنوز باورمان نمی شود !