کاظمی: از تمام ظرفیت‌های کشور به نحو مطلوب استفاده نشده است


کاظمی: از تمام ظرفیت‌های کشور به نحو مطلوب استفاده نشده است

نماینده مردم اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی گفت: از تمام ظرفیت‌های کشور به نحو مطلوب استفاده نشده و همچنان در کشور متکی به نفت هستیم در حالی‌ که باید به عنوان ارزش افزوده به آن نگاه کرد.

علی کاظمی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به پیروزی انقلاب اسلامی ایران، اظهار کرد: مردم ایران در سال 57 یکی از بزرگترین کارها را انجام دادند و انقلاب آنان دارای ویژگی‌های خاص بود.

وی با بیان اینکه تمام اقشار مانند معلمان، کشاورزان، روحانیون، دانش‌آموزان و ... در این پیروزی نقش‌آفرینی کردند، افزود: بایستی مسئولان در مقابل این خدمات ارزنده مردم، قدم‌های بزرگی بردارند.

کاظمی افزایش تعداد دانشگاه‌ها، اساتید و فارغ‌التحصیلان، گازرسانی به بیشتر شهرها و روستاهای استان با وجود برودت هوا در چهارمحال و بختیاری، افزایش جاده‌ها و چندبانده شدن آن‌ها، بهسازی روستاها، افزایش طرح‌های نوین کشاورزی، ارتقاء خدمات بهداشت و درمان و ... را از مهم‌ترین دستاوردهای استان پس از انقلاب به عنوان کرد.

وی در ادامه تصریح کرد: از تمام ظرفیت‌های کشور به نحو مطلوب استفاده نشده و همچنان در کشور متکی به نفت هستیم در حالی‌ که باید به عنوان ارزش افزوده به آن نگاه کرد.

کاظمی تاکید کرد: بیشتر در خام‌فروشی محصولات داخل کشور کار شده و با وجود اینکه در کشاورزی محصولات مطلوبی تولید شده اما صنایع تبدیلی برای آنان لحاظ نشده و محصولاتی همچون بادام استان در خارج از کشور فرآوری و به داخل وارد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در مباحث زیربنایی قدم‌های بزرگی در کشور برداشته شده، تاکید کرد: اما همچنان شاهد محرومیت هستیم.

کاظمی با بیان اینکه اکنون فصل بودجه کشور است، ادامه داد: بودجه جاری بیشتر از بودجه عمرانی است و این به معنای این است که درآمدها به سمت هزینه کردن رفته و امور زیربنایی توسعه، کاهش یافته است.

وی در مورد اینکه چقدر از برنامه‌های توسعه‌ای در کشور پس از پیروزی انقلاب عملیاتی شده، اظهار کرد: این امر به علاقمندی دولت‌ها به اجرای این برنامه‌ها مربوط می‌شود و برخی دولت‌ها این برنامه‌ها را اجرا کردند.

کاظمی با اشاره به اینکه بایستی در آینده زیرساخت‌هایی مانند خطوط ریلی و گردشگری تکمیل شده تا توسعه شکل گیرد، بیان کرد: لازم است دولت به بخش خصوصی اعتماد کرده و برون سپاری را انجام دهد تا شرکت‌های خصوصی زیرنظر دولت نباشند و از مشارکت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در نهایت چرخ تولید به حرکت درآید.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعتمادسازی را یک موضوع مهم عنوان کرد و گفت: با وجود اعمال تحریم‌ها شاید کمی کار سخت شود اما اگر نقدینگی که به سکه و طلا تبدیل شده به بازار برگردد، چرخ تولید رونق می‌یابد.

انتهای پیام

دبیر: محمد نوراللهی


روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

مرد جوان پسر مورد علاقه مادرزنش را به قتل رساند!