تغییر شیوه پرداخت حق التدریس اساتید

دسته‌بندی: اجتماعی
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ بهمن ۲, سه‌شنبه ساعت ۱۲:۰۳۰ رأیبدون امتیاز

معاون آموزشی وزیر علوم از اصلاح پرداخت حق التدریس در دانشگاه ها خبر داد و گفت: براساس این طرح هم حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها بیشتر شده و هم پرداخت دانشگاه ها منصفانه تر می شود. \ به گزارش مهر، مجتبی شریعتی...

معاون آموزشی وزیر علوم از اصلاح پرداخت حق التدریس در دانشگاه ها خبر داد و گفت: براساس این طرح هم حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها بیشتر شده و هم پرداخت دانشگاه ها منصفانه تر می شود.

به گزارش مهر، مجتبی شریعتی نیاسر درباره طرح بهره‌وری و نو ارزش آفرینی اعضای هیئت علمی در دانشگاه های بزرگ گفت: هدف از این طرح حذف استادان حق التدریس نیست بلکه اصلاح نظام پرداخت در قالب حق التدریس است.

وی ادامه داد: براساس این طرح، به جای پرداخت حق مازاد به یک استاد، برای تدریس مازادی که داشته، پرداخت ها به گونه ای خواهد شد که حقوق فرد را متناسب با سهمی که از فعالیتش دارد افزایش می دهند.

معاون آموزشی وزیرعلوم افزود: این موضوع باعث می شود اساتید دانشگاه‌ها نیز حضور فعالی در دانشگاه‌ها داشته و دانشگاه‌های مطرح نیز به دنبال این نباشند که از اساتید حق التدریس بیرون از دانشگاه استفاده کنند.

وی ادامه داد: چون ظرفیت هئیت علمی دانشگاه های سطح یک ما بسیار بالاست مگر در موارد استثناء، بنابراین اصلاح وضعیت به این معنا نیست که اساتید حق التدریس حذف شوند، بلکه هدف این است که پرداخت حق التدریس بازتعریف شود.

شریعی نیاسر افزود: با اجرای این طرح هم حضور اعضای هیئت علمی در دانشگاه ها بیشتر شده و هم پرداخت دانشگاه ها منصافانه تر بوده و حق اعضای هیئت علمی متناسب با نقشی که ایفا می کنند، تامین می شود.

اشتراک‌گذاری

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...