چهار آمریکایی در فکر حمله تروریستی به مسلمانان آرام یک روستا +عکس
ساکنان مسلمان این روستا مردمانی آرام با رفتاری دوستانه توصیف شده اند، اما رسانه های راستگرای تحت هدایت پردازندگان نظریه های توطئه بدون ذکر شواهد مدعی شده اند که اسلامبرگ اردوگاه آموزشی پیکارجویان اسلامگراست.
به گزارش جام نیوز به نقل از بی بی سی فارسی، سه مرد آمریکایی و یک نوجوان 16 ساله با خیال اینکه مسلمانان آرام یک روستا در آمریکا تروریست هستند، می خواستند با حمله تروریستی با آنها مقابله کنند.
روستای اسلامبرگ در دهه 1980 توسط یک مرد پاکستانی به نام مبارک علی جیلانی در نیویورک تاسیس شد.
از جمله اتهامات آنها داشتن بمب های دست ساز و برنامه ریزی برای حمله به جامعه اسلامبرگ است.
این عده مسلمانان عمدتا متشکل از آمریکایی های آفریقایی تباری است که برای فرار از جرایم و ازدیاد جمعیت از نیویورک به آنجا نقل مکان کرده اند.
ساکنان منطقه اهالی این جامعه را مردمانی آرام با رفتاری دوستانه توصیف می کنند، اما رسانه های راستگرای تحت هدایت پردازندگان نظریه های توطئه مانند "اینفو وارز" بدون ذکر شواهد اشاره کرده اند که اسلامبرگ اردوگاه آموزشی پیکارجویان اسلامگراست.
اندور کرایسل، برایان کولانری و وینسنت وترومیل به همراه یک فرد دیگر که 16 سال دارد بازداشت و متهم شده اند
همه آنها به مالکیت مجرمانه سلاح و توطئه متهم شده اند.
محققان می گویند که این گروه حداقل سه وسیله انفجاری دست ساز ساختند. این وسایل با ظروف بزرگ شیشه ای حاوی میخ و سایر اشیای پرتابی ساخته شده بود.
پلیس می گوید که این وسایل در خانه پسر ۱۶ ساله پیدا شد. حدود ۲۳ سلاح هم در نقاط مختلف کشف شد.
پاتریک فلان رئیس پلیس "گریس" گفت که تحقیقات بعد از آن شروع شد که یک هم مدرسه ای این پسر ۱۶ ساله، صحبت او را به طور تصادفی در این باره شنید.
جامعه اسلامبرگ در غرب کوه های کسکیل در نزدیکی شهر بینگهمتون واقع است.
در سال ۲۰۱۷ فردی به نام رابرت داگارت اهل تنسی به جرم توطئه برای سوزاندن مسجد اسلامبرگ زندانی شد.
همچنین در سال ۲۰۱۵ یک مرد اهل آریزونا به نام جان ریتزایمر اعضای این جامعه را به رویارویی مسلحانه تهدید کرده بود.
خبرگزاری اسپوتنیک هم به نقل از کانال تلویزیونی WHEC، این خبر را پوشش داد.
سه جوان به اتهام تدارک حمله به روستای مسلمان نشین اسلامبرگ در نیویورک متهم شده اند.
گفتنی است حمله به مسلمانان در این اواخر در کشورهای غربی زیاد شده است، در شهر لیل کشور فرانسه، یک مرد ناشناس، خودرو خود را به در مسجد کوبید و سپس متواری شد.
پیشینه این سری از حملات شهروندان آمریکایی را باید در سیاست های اسلام هراسانه دولت آمریکا جست.
تحقیقات در ماه ژوئن 2018 نشان می دهد بسیاری از آمریکاییان، مسلمانان ساکن در این کشور را به چشم کسانی می بینند که «به اندازه کافی آمریکایی» نیستند. دیوان عالی هم با صحه گذاشتن بر تصمیم ترامپ مبنی بر ممنوعیت ورود مهاجران، آوارگان و دارندگان ویزا از پنج کشور عمدتا مسلمان بر تشدید آن افزود.
این دو تکه به شکل بسیار حساسی مکمل یکدیگرند، چرا که از این نگرش شایع پرده برمی دارند که مسلمانان، شهروند آمریکا باشند یا نه، برای جامعه آمریکا یک تهدید به شمار می روند.
بنابراین وقتی دولت آمریکا چنین رفتاری می کند و با قدرت رسانه ای میان جامعه ضد مسلمانان عمل می کند بطور طبیعی به ناامنی بیشتر علیه شهروندان مسلمان دامن می زند.
115