انبوهسازان خواستار روانسازی اخذ مجوزات هستند
رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز تاکید کرد: انبوهسازان بیشتر از آنکه به دنبال تخفیف از شهرداری شیراز باشند، در پی روانسازی اخذ مجوزات هستند که امیدواریم با همت شهرداری و شورا این امر بیش از پیش محقق شود.
رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز تاکید کرد: انبوهسازان بیشتر از آنکه به دنبال تخفیف از شهرداری شیراز باشند، در پی روانسازی اخذ مجوزات هستند که امیدواریم با همت شهرداری و شورا این امر بیش از پیش محقق شود.
به گزارش ایلنا، سینا بنیزمانی، رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر شیراز در اجلاس سراسری انبوهسازان مسکن و ساختمان کشور از رویکرد جدید شورا و شهرداری در جلب سرمایهگذاران بخش خصوصی خبر داد.
وی با اشاره به رویکرد مشارکتی و استفاده از نظر متخصصین اظهار داشت: از ابتدای تشکیل شورای پنجم با اتخاذ رویکرد مشارکتی از نظرات انجمن انبوهسازان در بررسی طرحها و لوایح در شورای شهر با هدف ترغیب سازندگان و سرمایهگذاران استفاده کردهایم.
رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایهگذاری شورای اسلامی شهر شیراز ضمن اشاره به برخی از مصوبات شورای شهر برای تسهیل فضای سرمایهگذاری در شهر شیراز تصریح کرد: طبق مصوبه شورا با موضوع باشگاه مشتریان دائم و خوش حساب شهرداری شیراز، سازندگان براساس میزان کارکرد امتیازبندی میشوند و طبق آن مزایای ویژهای همچون سهولت در صدور پروانه ساختمانی و تخفیف عوارض به آنها تعلق میگیرد.
بنیزمانی اضافه کرد: مصوبات تخفیف و تقسیط عوارض ساخت و ساز و مصوبه صدور کارت اوراق بستانکاری با سود ویژه از دیگر مصوبات شورای شهر در راستای تسهیل فضای سرمایهگذاری است و انتظار داریم فضای ساخت و ساز در شهر شیراز متاثر از این مصوبات بهبود یابد.
وی با اعلام این خبر که با تصمیم شورای شهر انتشار اوراق مشارکت برای ساخت پروژه های مسکونی خاتمه یافته، خاطرنشان کرد: انتشار اوراق مشارکت جهت احداث مجتمعهای تجاری و مسکونی توسط شهرداری، رقابت ناعادلانهای با بخش خصوصی است که آن را خاتمه دادهایم و فقط اوراق مشارکت مربوط به پروژه قطار شهری منتشر خواهد شد.
رئیس کمیسیون اقتصادی و سرمایه گذاری شورای اسلامی شهر شیراز ادامه داد: از بخش خصوصی دعوت میکنم که در زنجیره ارزش صنعت ساختمان به حلقه ساخت اکتفا نکند و وارد حلقه بهرهبرداری و مدیریت شوند. شهرداری نیز تمایل دارد پروژه هایی که بهرهبرداری را هم شامل میشود، اجرا کند و اگر بخش خصوصی آمادگی این را دارد که وارد فاز بهرهبرداری در قالب عقود BOT شود، فرصتهای بسیاری برای سرمایهگذاری در حوزههای IT، گردشگری و تفریحی همچون پارکها، هتلها، فیبر نوری و اقامتگاههای سنتی وجود دارد.