کافه رستوران » طرز تهیه ابتدا در یک ظرف سیب زمینی آب پز رنده شده را با ژامبون خرد شده، پنیر پیتزا، خردل، جعفری خرد شده، نمک و فلفل سیاه خوب مخلوط کنید و به صورت کوفته های کوچک آورید و درون سینی قرار دهید و به مدت ۳۰ دقیقه درون یخچال بگذارید، بعد از ۳۰ دقیقه توپک ها را ابتدا در آرد سپس درون تخم مرغ همزده و بعد در آرد سوخاری قرار دهید این کار را دوبار انجام دهید تا سطح توپک ها کاملا با آرد سوخاری پوشیده شود، سپس آنها را در روغن سرخ کرده و همراه با سس سرو کنید
فیلم | طرز تهیه فینگرفوت سیب زمینی توپی
نوشته فیلم | طرز تهیه فینگرفوت سیب زمینی توپی اولین بار در درنگ. پدیدار شد.