فعالان اقتصادی در کدام حوزهها شاکی ترند؟
نایب رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران گفت: بیش از 80 درصد خواستهها و شکایات و طرح موضوعات توسط فعالان اقتصادی در سه حوزه مربوط به سیاستهای پول و ارزی، تأمین اجتماعی و نظام مالیاتی است.
وی افزود: حاکمیت و افکار عمومی به این باور نرسیدهاند که توسعه یک مفهوم جمعی و سیستمی است، هرچند رفاه نتیجه توسعه است اما حاکمیت همواره با نیت خیر افزایش رفاه در تمام موضوعات و بازارها مداخله میکرده ولی این مداخله در تمام سالها منجر به حدف رقابت و افزایش فساد و رانت شده است.
نایب رئیس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی ایران با اشاره به اینکه از سال ۹۲ فعالیت شورای گفتوگو شدت گرفته تصریح کرد: علیرغم تمام مصوبات و موارد قانونی بواسطه عدم باور عمیق بدنه دولت به بخش خصوصی و اجرای مصوبات، کماکان با مشکلاتی در اجرای تصمیمات شورای گفتوگو مواجه هستیم.
سلاحورزی با اشاره به برگزاری این همایش بیان کرد: امیدواریم این همایش باعث شود که در سالهای آینده به صورت مدون نتایج و تأثیرات خوبی را در این حوزه شاهد باشیم.
وی با اشاره به اینکه محورهای اصلی این همایش در حوزه مالیات، بانک و تأمین اجتماعی است گفت: بررسی دبیرخانه مرکزی نشان میدهد که بیش از ۸۰ درصد خواستهها و شکایات و طرح موضوعات توسط فعالان اقتصادی در سه حوزه مربوط به سیاستهای پول و ارزی، تأمین اجتماعی و نظام مالیاتی است.
به گزارش ایسنا، در این همایش حسین عبده تبریزی مدرس دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه تهران توضیحاتی در خصوص معماری تحریمها و بررسی تأثیر سیاستهای پولی و ارزی بر فعالیتهای بخش خصوصی ارائه کرد.