فعالیت بیش از 92 هزار هیئت مذهبی شناسنامهدار در ایران
کانون خبرنگاران نبأ ــ 92 هزار و 568 هیئت مذهبی شناسنامهدار که مجوز خود را از سازمان تبلیغات اسلامی کشور دریافت کردند، در حال فعالیت هستند که طی پروسه یک ساله از طریق سامانه طوبی نزدیک به 40 هزار هیئت مذهبی اطلاعات شورایی تشکل خود را ثبت کردهاند.
به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ نوشاد نوشادی، رئیس شورای هیئتهای مذهبی کشور به همراه حامد فکوری، مدیر روابط عمومی شورای عالی رسیدگی به امور مساجد، بعدازظهر دوشنبه، 8 بهمن با علیرضا پولاد، سرپرست کانونهای فرهنگی هنری مساجد استان بوشهر دیدار و در ادامه از روند اطلاعرسانی خبرنگاران قرآنی خبرگزاریهای ایکنا و شبستان بازدید کردند.
عدم وابستگی هیئتهای مذهبی به شریانهای مالی برونمرزی
رئیس شورای هیئتهای مذهبی کشور در حاشیه این بازدید در گفتوگو با خبرنگار کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ در بوشهر، اظهار کرد: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی و مراجع عظام تقلید بر اینکه هیئتهای مذهبی باید مردمی باشند و نباید به منابع دولتی و سایر شریانهای مالی برونمرزی وابسته شوند و تمام هزینه برگزاری مراسم و مجالس هیئتهای مذهبی باید بهصورت مردمی تأمین شود؛ تا به امروز هیچ اعتباری از دولت به هیئتهای مذهبی تعلق نگرفته و لازم به ذکر است که تمام هزینههای ستادی شوراهای هیئتهای مذهبی فقط از ناحیه سازمان تبلیغات اسلامی تأمین میشود.
فعالیت بیش از 90 هزار هیئت مذهبی شناسنامهدار در ایران
وی در ادامه بر تسریع در ثبت اطلاعات شورایی هیئات مذهبی شهرها و روستاها در سامانه طوبی تأکید کرد و افزود: 92 هزار و 568 هیئت مذهبی شناسنامهدار که مجوز خود را از سازمان تبلیغات اسلامی کشور دریافت کردند، در سایر استانها فعالیت میکنند که طی پروسه یک ساله از طریق سامانه طوبی نزدیک به 40 هزار هیئت مذهبی اطلاعات شورایی تشکل خود را ثبت کردهاند.
جوانیاوری مبتنی بر آموزههای اسلامی راهبرد هیئتهای مذهبی باشد
نوشادی در پاسخ به پرسش خبرنگار کانون خبرنگاران ایکنا که «دیدگاه شما نسبت به تأکید اخیر حجتالاسلاموالمسلمین محمد قمی بر جوانگرا بودن و واگذاری مسئولیتها به جوانان در سایر تشکلهای میانی و وابسته به این سازمان چیست؟» بیان کرد: رؤسای شوراهای هیئات مذهبی در راهبردها و برنامهریزیهای خود باید جوانیاوری مبتنی بر آموزههای اسلامی را محور فعالیتهای تشکل خود قرار دهند.
کلید خوردن خودکفایی و خوداتکایی با کارآفرینی مشارکتی
وی با اشاره به ظرفیت و بستر مناسب هیئات مذهبی در محلات جهت اشتغالزایی و محرومیتزدایی، اظهار کرد: میبایست هیئتهای مذهبی محلات در شهرها و روستاها در جهت ایجاد کارگاههای خانگی بهصورت مشارکتی و کارآفرینی با رویکرد اقتصاد مقاومتی در تلاش باشند و با این حرکت زمینه خودکفایی و خوداتکایی در آن بهخوبی کلید میخورد.
نوشادی افزود: هیئات مذهبی آمادگی این را دارد که در حوزه عمران و سازندگی و رفع محرومیتزدایی و همچنین عبور از تحریمها به دولت کمک کند.
هیئات مذهبی از هرگونه سیاستزدگی پرهیز کنند
رئیس شورای هیئات مذهبی کشور مسجدمحوری، روحانیمحوری و قرآنمحوری را از برنامههای اصلی و مستمر هیئات مذهبی دانست و تصریح کرد: هیئتهای مذهبی از هرگونه سیاستزدگی پرهیز کنند و تریبون گروههای سودجو نشوند.
محمد عبیدی
انتهای پیام