واژگونی کامیون حامل میوه در جاده ی خاوران + عکس

دسته‌بندی: گوناگون
تاریخ انتشار: ۱۳۹۷ بهمن ۹, سه‌شنبه ساعت ۱۵:۵۷۰ رأیبدون امتیاز
واژگونی کامیون حامل میوه در جاده ی خاوران + عکس

حوادث رکنا: یک دستگاه کامیون با بار میوه دچار سانحه شد و در جاده خاوران چپ کرد که خوشبختانه به راننده ی آن آسیبی نرسید.

به گزارش گروه حوادث رکنا، ستاد فرماندهی آتش نشانی تهران با دریافت خبر این حادثه از طرف شهروندان، بلافاصله ساعت ۵:۵۰ صبح امروز با بصدا درآوردن زنگ ایستگاه ۶۶ و گروه امداد ونجات ۱۵، آتش نشانان را راهی محل حادثه واقع در جاده ی خاوران به شرق، دوربرگردان روستای تونک کرد.

اسماعیل چکنه فرمانده ی آتش نشانان حاضر در محل حادثه گفت: یک دستگاه کامیون حامل بار میوه سیب در جاده ی خاوران از تهران به سمت مشهد در حال حرکت بود که با توجه به بارش شدید باران و کاهش دید افقی، به دلیل نامعلومی پس از انحراف از مسیر و برخورد با بلوک های بتونی، به یک طرف واژگون شد و بار آن که جعبه های سیب بود در سطح جاده پخش شد.

وی تصریح کرد: آتش نشانان با توجه به موقعیت بسیار خطرناک جاده، برای آگاه شدن رانندگان عبوری از این حادثه، بلافاصله اقدام به نصب علائم هشدار دهنده ی ترافیکی کردند.

چکنه ادامه داد: پس از ایمن سازی و جلوگیری از نشت شدید گازوئیل در سطح جاده، تیم نجات به جستجوی داخل اتاقک کامیون پرداخت که خوشبختانه مشخص شد راننده ی حدود ۳۸ ساله ی کامیون دراین حادثه هیچ صدمه ای ندیده بود.

این فرمانده آتش نشانی در ادامه ابراز داشت: با حاضر شدن عوامل راهورو کلانتری منطقه، اقدامات احتیاطی برای جلوگیری از تردد خودرو ها در اطراف صحنه حادثه ونیز جابجایی کامیون و انتقال آن به پارکینگ انجام شد.

وی با اشاره به این که علت بروز این حادثه از سوی پلیس راهور منطقه در دست بررسی است، افزود: کارگران شهرداری برای پاکسازی سطح جاده، جعبه های میوه را جمع آوری کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

این مطلب برای شما مفید بود؟

بازخورد شما به بهبود کیفیت مطالب کمک می‌کند.

در حال بررسی رأی شما...