عبادتی: 10هزار نیروی انسانی جدید به جامعه معرفی می کنیم


عبادتی: 10هزار نیروی انسانی جدید به جامعه معرفی می کنیم

این روزها استارتاپ ها جایگاه ویژه ای در کشور ما پیدا کرده اند و تاثیر زیادی در ایجاد کسب و کارهای نوین دارند. در همین خصوص دانشگاه خوارزمی که همیشه در بحث برگزاری استارتاپ پیش قدم بوده است، اقدام به برگزاری استارتاپ ویکند در زمینه امنیت سایبری کرده است که با استقبال خوبی مواجه شد. در همین خصوص با رئیس دانشگاه خوارزمی گفت و گویی داشتیم.

به گزارش خبرآنلاین، دکتر امید مهدی عبادتی در خصوص برگزاری این رویداد گفت: این استارتاپ ویکند، رویکرد جدیدی در کشورمان است و به مسئله مهمی می پردازد که در ایران توجه زیادی به آن نشده است. این موضوع امنیت سایبری است و این رویداد با هدف راه کارهای نوین در زمینه امنیت سایبری برگزار خواهد شد.

عبادتی تصریح کرد: باتوجه به فرمایشات وزیر ارتباطات مبنی بر اهمیت اشتغالزایی، یکسری مراکز به نام مرکز تخصصی "آپ ها" فعالیت خود را در مراکز استان ها از سر گرفت.

وی ادامه داد: این مراکز به نوعی مسئولیت آمادگی، پشتیبانی و امداد کسب کارهای نوین را برعهده دارند. در کنار این وظایف، مسائل مربوط به آموزش و امداد به دانشگاه ها مربوطه را برعهده دارند و طبق شرح وظایف، همکاری گسترده ای با سازمان فناوری اطلاعات ایران دارند.

رئیس دانشگاه خوارزمی در ادامه تصریح کرد: تربیت نیروی انسانی در بخش امنیت شبکه یکی از بزرگترین اهداف ما است. توانمند سازی با حضور افراد جوان که ظرفیت جدیدی در این بخش محسوب می شوند در اولویت قرار دارد و سعی می کنیم حدود ۱۰هزار نیروی انسانی جدید پرورش داده و به جامعه معرفی کنیم.

دکتر امید مهدی عبادتی در ادامه گفت: این اقدامات در مرکز "آپ های" خوارزمی به صورت کاملا جدی پیگیری می شود. وظیفه ما معرفی ۵نفر عضو فعال و با دانش در این زمینه به مراکز مربوطه و مرکز ICT البرز است ولی در نظر داریم تا ۱۰نفر را در پایان هر مقطع تحصیلی معرفی کنیم که اقدام بسیار بار ارزشی است.

دکتر عبادتی گفت: ایده های مهم و تاثیرگزاری در مرکز "آپ" های دانشگاه خوارزمی تولید می شود که در اختیار شرکت های دانش بنیان در زمینه سایبری قرار خواهد گرفت که این موضوع هم نوعی کارآفرینی بسیار ارزشمند است.

رئیس دانشگاه خوارزمی در مورد تشکیل تیم های مختلف در استارتاپ ادامه داد: در نظر داریم در این استارتاپ ویکند، تیم های مختلفی تشکیل بدهیم که ایده های متفاوتی مطرح شوند و حمایت مطلوبی از خروجی این استارتاپ ویکند داشته باشیم. در پایان هم یکسری ایده مطلوب و قابل پردازش در زمینه امنیت سایبری داریم.

وی در ادامه تصریح کرد: ایده هایی که در این استارتاپ ویکند مطرح می شود ممکن است گستردگی بالایی داشته باشد. ایده هایی در خصوص برنامه نویسی امن، برنامه نویسی اندروید امن، امنیت کلان داده ها و مسائل مهمی که چالش های بزرگی در زمینه امنیت سایبری هستند که از میان آنها سه ایده برتر را انتخاب و حمایت بالایی از آنها خواهیم داشت تا یار و یاور کشور در زمینه امنیت سایبری باشند.

دکتر امید مهدی عبادتی در مورد شرکت کنندگان در این استارتاپ ویکند مطرح کرد: از دانشگاه های مختلفی برای حضور در ایم رویداد ثبت نام کرده اند که در قالب ۵۴ ساعت در این استارتاپ حضور دارند.

وی ادامه داد: معمولا در استارتاپ ها حدود ۱۰۰ تا ۱۲۰ نفر حضور دارند ولی برای این استارتاپ ویکند، باتوجه به حساسیت موضوع، نفرات کمتر شده اند و برآورد ما این است که حدودا ۷۰ تا ۷۵ نفر در این رویداد حضور خواهند داشت.

رئیس دانشگاه خوارزمی تصریح کرد: نفرانی با یک یا دو تیم در این رویداد حضور دارند ولی این موضوع دلیل نمی شود که با همین تیم ها مسیر را ادامه بدهند و قطعا تیم سازی های جدیدی خواهیم داشت که سطح دانش میان تمام تیم ها تقسیم شود.

عبادتی در مورد روند رقابت در استارتاپ ویکند گفت: نفرات حاضر طبق تصمیم هیات داوران و حضار در رویداد، مدتی را به عنوان زمان کنفرانش در اختیار دارند تا ایده خود را شرح بدهند. به نظر می رسد برای این استارتاپ ویکند، ۶یا ۷ تیم داشته باشیم و تیم های اول تا سوم را انتخاب کنیم.

وی در مورد بخش هایی که در این استارتاپ ویکند مطرح می شود گفت: بخش ها شامل امنیت سایبری، تجاری سازی و درست کردن بیزینس مدل خواهد شد و یکسری تیم ها نیز در بخش طراحی گرافیکی که در تمام تیم ها حضور دارند، فعالیت خواهند کرد تا حلقه اصلی تکمیل و یک محصول یا یک سرویس تولید شود.

رئیس دانشگاه خوارزمی در مورد انتخاب زمان برگزاری این استارتاپ ویکند گفت: تمایل داشتیم که این رویداد در دهه فجر و به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی برگزار شود و با وجود محدودیت های بسیار زیاد موفق شدیم تا این موضوع را محقق کنیم.

دکتر امیدمهدی عبادتی در مورد حامیان این رویداد نیز تصریح کرد: یکسری حامیان دولتی داریم که شامل سازمان فناوری اطلاعات ایران، مرکز ماهر، دانشگاه خوارزمی، بنیاد ملی نخبگان استان البرز، دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران می شوند.

وی در مورد حامیان مالی و خصوصی این رویداد نیز افزود: چند شرکت خصوصی نیز ما را در این راه یاری می کنند. شرکت های پارس آنلاین، داده رایانش ابری پردیس، فلیپ، فست کلیک و شرکت کاری نوین در این فهرست قرار می گیرند.

عبادتی در خاتمه تصریح کرد: در این فصل تحصیلی، جشن صدسالگی دانشگاه خوارزمی و آموزش عالی را برگزار خواهیم کرد و لوگو استارتاپ ویکند نیز بر اساس صدسالگی دانشگاه خوارزمی طراحی و منتشر شده است.

۴۶

کد خبر 1227365


بیشترین بازدید یک ساعت گذشته

بهترین فیلم‌ها و سریال‌های سال 2024 به انتخاب مجله تایم