اخلاق مداری محور فعالیت های فرهنگی / کوتاه آمدن در عرصه انقلابی گری بی معنا است


اخلاق مداری محور فعالیت های فرهنگی / کوتاه آمدن در عرصه انقلابی گری بی معنا است

حجت الاسلام والمسلمین قمی با تاکید بر اینکه در عرصه انقلابی گری کوتاه آمدن بی معنا است، گفت: در فعالیت های فرهنگی اخلاق مداری باید محور قرار بگیرد.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «محمد قمی» امروز سه شنبه در مراسم تودیع و معارفه روسای جدید و قدیم اداره کل سازمان تبلیغات اسلامی استان تهران که در سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، گفت: در فعالیت های فرهنگی لازم است انسان به صورت پیوسته صورت بگیرد.


رییس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: در عرصه فعالیت های فرهنگی نباید از انقلابی گری کوتاه بیاییم و در جنگ فرهنگی باید استوار و محکم عمل کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین قمی با تاکید بر اینکه در فعالیت های فرهنگی اخلاق مداری باید محور باشد، ابراز کرد: در برابر جنگ فرهنگی باید مردانه وارد عمل شد.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی بیان داشت: انسان باید در همه حال خداوند را اطاعت کند و در فعالیت های خود تقوا را سپر و زره خود قرار دهد، کسی که از ترس فرار کرد نباید به دنبال او رفت و آن را کشت و کسی که مجروح شده و ناتوان است به او کاری نداشته باشید؛ کلام امیر سراسر اخلاق و معرفت است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه در اسلام بی اخلاقی وجود ندارد، بیان داشت: از مصادیق بی اخلاقی آن است که انسان جایی که باید تند و سریع برود کند روی داشته باشد و هنگامی که کند روی ضروری است اقدام به جولان دادن کند این اخلاق نیست؛ ما نباید از انقلابی گری دست برداریم و همه جریان ها و گروه های انقلابی باید در عرصه های فرهنگی ورود پیدا کنند و با حملات دشمنان مبارزه کنند.

حجت الاسلام والمسلمین قمی با بیان اینکه در جنگ فرهنگی باید مردانه عمل کرد و وارد میدان کارزار شد، گفت: حضرت می فرمایند: در جاهلیت اگر مردی زن خود را کتک می زد همه مردم او را ملامت می کردند که تو آن بی معرفتی هستی که زنان را مورد آسیب قرار می دهی؛ نوع جنگیدن باید بر اساس معرفت و اخلاق باشد تا اهداف و آرمان های انقلاب در عرصه فعالیت های فرهنگی محقق شود.

وی ادامه داد: ما به حجت الاسلام والمسلمین نوری زاده اصرار داشتیم که در تبلیغات اسلامی باقی بمانند اما با انتصاب وی به مسؤول امور مساجد این امر محقق نشد اما سازمان تبلیغات و امور مساجد هر دو در کنار هم هستند و می توانند مسیر مردم را در رسیدن به اهداف انقلاب هموار کنند.

رییس سازمان تبلیغات اسلامی در پایان اظهار داشت: در جنگ فرهنگی باید گامی استوار برداشت، بنده محکم پشت کسی که بخواهد در عرصه فرهنگی فعالیت کند ایستاده ام و از افرادی که می خواهند خادم ملت باشند حمایت می کنم.

حجت‌الاسلام علی دارابی، معاون امور استانها و مجلس سازمان تبلیغات اسلامی نیز دراین مراسم اظهارکرد: تهران به‌عنوان پایتخت نظام مقدس جمهوری اسلامی و پایتخت شیعه دارای جایگاه بالایی است و امیدوارم حضور مدیرکل جدید به بالندگی‌های استان و طی مسیر پرفروغ آینده کمک کند.


همچنین عضو مجمع نمایندگان طلاب تهران در حوزه علمیه قم، در این آیین با بیان اینکه هرکجا کار را به دست مردم بسپاریم موفق هستیم، افزود: در دوران جنگ تحمیلی مردم و نیروهای مقاومت کار را انجام می‌دادند و نهادهای رسمی آنان را پشتیبانی و حمایت می‌کردند.


حجت‌الاسلام حسن مرادی افزود: در جنگ فرهنگی و اقتصادی نیز اگر بخواهیم پیروز باشیم باید از حضور مردم استفاده کنیم.
وی اظهارداشت: اگر نهادهای فرهنگی از جمله وزارت ارشاد، تبلیغات اسلامی و امور مساجد از فعالیت های مردمی حمایت و پشتیبانی کنند، در جنگ فرهنگی نیز پیروز خواهیم بود.
عضو مجمع نمایندگان طلاب تهران در حوزه علمیه قم، در ادامه با اشاره به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: انقلاب اسلامی هدیه گرانقدر پروردگار است که در اختیار ما قرار داده شده است.
وی با تاکید بر اینکه ایجاد حکومت اسلامی آرزوی همه انبیا بوده است، اظهار داشت: سال ۵۷ امام و امت در کنار هم قرار گرفتند و فرصت مناسبی در اختیار ما قرار گرفت که اسلام ناب و حلاوت دین را به مردم بچشانیم.

وی با تاکید بر هم افزایی در انجام کارهای فرهنگی گفت: اگر در برخی فعالیت های فرهنگی موفق نبودیم، به دلیل ضعف ما، قوت دشمن، همراهی نکردن گروه‌های مختلف با یکدیگر و خنثی کردن حرکات یکدیگر بوده است.
وی ادامه داد: فرصت برای خدمت مغتنم است و اگر از این فرصت به نحو شایسته استفاده نکنیم در آینده باید به تاریخ پاسخگو باشیم.

حجت‌الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده، رئیس امور مساجد استان تهران هم در این مراسم با بیان اینکه سازمان تبلیغات اسلامی سازمانی فاخر و مهمترین شبکه تبلیغاتی مردمی است، گفت: وجود ۱۸ هزار هیئت مذهبی و ۵۷ هزار مبلغ مذهبی در کل کشور شاهد این موضوع است.
وی افزود: در تهران پنج هزار مبلغ وجود دارد و همچنین شبکه بزرگ مداحان و هیئت های مذهبی فعالیت دارند.
نوری زاده یادآور شد: استان تهران برغم حساسیت های بسیار و جمعیت زیاد، امکانات کمی در اختیار دارد.
وی گفت: ۴۰ درصد اعتبارات دینی برخی دستگاه‌ها در سال جاری کاهش یافته و باید با تکیه بر شبکه های مردمی و توکل بر خداوند کارها را پیش ببریم.

حجت‌الاسلام علی اصغر سهرابی مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران هم در این مراسم، بیان کرد: اداره کل تبلیغات اسلامی حلقه اتصال بین مردم و حاکمیت است.
وی با بیان اینکه باید کمک کنیم تا تشکل های مردمی در این استان شکل بگیرد، اظهار داشت: باید از ظرفیت حوزه های علمیه در این استان استفاده شود و متولیان حوزه در تربیت طلبه هایی برای حضور در میدان فرهنگی استان تهران کمک کنند.
وی در ادامه با تاکید براینکه باید رقابت ها و تداخل ها به هم افزایی تبدیل شود، اظهار داشت: در تبلیغات اسلامی خط کشی سازمانی انجام داده ایم و جای دانشجویان در تبلیغات اسلامی خالی است که باید در آینده نزدیک از ظرفیت این گروه بهره ببریم.


پایان پیام/487


فواید و خواص دعای شش قفل + متن کامل دعای شش قفل با ترجمه فارسی