شربت کامبوجا چیست و چه خواص و عوارضی دارد؟

شربت کامبوجا یک نوشیدنی مفید برای درمان انواع بیماریها مانند بالا بودن کسترول و قند خون و دیگر مشکلات در بدن است که در صورت استفاده نا صحیح از آن ممکن است عوارضی را نیز به دنبال داشته باشد.

در صورتی که مطالعه قسمت خاصی از این مطلب مد نظر شماست، با انتخاب عناوین ارائه شده در فهرست موضوعی زیر، به موضوع دلخواه خود برسید.
خواص شربت کامبوجا طعم شربت کامبوجا عوارض مصرف موارد منع مصرف طرز تهیه شربت کامبوجا در منزل شربت کامبوجا برای لاغریویژگیهای شربت کامبوجا
بسیاری از متخصصین حوزهی تغذیه معتقدند که شربت کامبوجا یک نوشیدنی تخمیر شدهی زنده به حساب میآید. این نوشیدنی سرشار از آنتیبیوتیکها، ویتامینهای گروه B، آنزیمهای مختلف، اسیدلاکتیک، پولیفنول ها، پروبیوتیکها، اسیدهای آمینه، اسیدمالیک، بوتیریک و ... است که خواص و فواید مختلفی برای بدن انسان دارد. به همین دلیل به آن اکسیر جوانی نیز گفته میشود.
خواص شربت کامبوجا
طعم شربت کامبوجا
عوارض مصرف شربت کامبوجا
در صورت استفاده نا صحیح از شربت کامبوجا ممکن است برخی افراد به عوارضی همچون موارد زیر دچار شوند:
ابتلا به اسهال بروز سر درد ایجاد حالت بی قراری گرفتگی یا درد عضلات تشدید شدن آرتروز ابتلا به تب ایجاد خستگی شدید یا بی خوابی گرفتگی سینوسی واکنشهای آلرژیک حساسیتهای پوستی تغییرات در خلق و خو
تهیه شربت کامبوجا
مواد لازم برای تهیه شربت کامبوجا در منزل
مقداری قارچ کامبوجا ۴ الی ۵ لیتر آب ۵ قاشق غذا خوری چای سبز ۴ لیوان شکر ظرف غیر فلزی مقداری پارچه جهت بستن درب ظرف
طرز تهیه شربت کامبوجا در منزل
برای تهیه شربت کامبوجا در منزل مراحل زیر را انجام دهید:
نکات مهم
با توجه به اینکه تهیه شربت کامبوجا نیاز به اکسیژن دارد نباید درب ظرف را محکم بست. بلکه باید آن را با پارچه بست تا قارچ مراحل تخمیر را به درستی انجام دهد. همچنین باید توجه داشته باشید که از ظروف پلاستیکی و غیر فلزی هنگام کار کردن با قارچ استفاده شود، چون این نوع قارچ با تماس با ظروف فلزی به سرعت فاسد میشود. به جای چای سبز میتوان از دیگر گیاهان طبیعی مانند پونه، آویشن، بابونه، زیره و ... نیز استفاده کرد.بیشتر بخوانید: قارچ کفیر چیست + طرز تهیه کفیر
شربت کامبوجا تهیه شده در منزل چه ویژگیهایی دارد؟
از آنجایی که فرآیند تولید این شربت در محیطی بهداشتی و کنترل شده با دمای مناسب صورت میگیرد؛ بنابراین ممکن است روند تهیه و تخمیر آن در منزل با اشکلاتی مواجه شود. اشکالاتی مانند آلوده شدن آن به میکرو ارگانیسمهای نامناسب که در آن صورت مصرف شربت کامبوجا خطرناک خواهد شد از جمله این موارد به شمار میآید؛ بنابراین بهتر است که از نوشیدنی آماده و تهیه شده توسط شرکتهایی که به صورت طبیعی و اصل آن را تولید میکنند، استفاده شود.
شربت کامبوجا برای لاغری
کامبوجا نیز مانند هر پروبیوتیک دیگری سرشار از باکتریهای مفیدی است که به اکثر عملکردهای بدن کمک میکند و با تاثیر مثبتی که بر عملکرد درست دستگاه گوارش و فلور روده سالم میگذارد، میتواند در کاهش وزن نیز یاری دهنده باشد.
همچنین این شربت برای تنظیم قند خون نیز مناسب است و از آن جاییکه توانایی از دست دادن وزن، تحت تاثیر عوامل بسیاری مانند تنظیم قند خون است میتوان نتیجه گرفت که کامبوجا در لاغری و کاهش وزن تاثیر به سزایی دارد.
شربت کامبوجا برای چه کسانی منع مصرف دارد؟
اگر چه این شربت فواید فراوانی دارد، اما ممکن است برای افراد حساس کسانی که دارای سیستم ایمنی بسیار ضعیفی هستند، مانند افراد زیر مضر باشد:
افراد دارای کبد ضعیف نوزادان و کودکان زیر ۶ سال مادران باردار و شیر ده معتادان به مواد الکلیشما درباره ویژگیها و خواص دیگر شربت کامبوجا چه تجربیاتی دارید؟ لطفاً نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر مخاطبان ستاره درپایین صفحه و در قسمت "ارسال نظر" در میان بگذارید.