تاثیر میوه و سبزیجات در کاهش ریسک مرگ در بیماران دیالیزی


تاثیر میوه و سبزیجات در کاهش ریسک مرگ در بیماران دیالیزی

یافته های مطالعاتی نشان می دهد مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش ریسک مرگ زودهنگام در بیماران دیالیزی مرتبط است.

معمولا بیماران مبتلا به نارسایی قلبی که تحت دیالیز هستند به دلیل تشکیل پتاسیم از مصرف میوه و سبزیجات اجتناب می‌کنند.

نتایج مطالعه محققان دانشگاه سیدنی نشان می‌دهد اگرچه مصرف بیشتر میوه و سبزیجات با کاهش ریسک مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی-عروقی و مرگ به هر علتی در همه افراد مرتبط است، اما مصرف بیشتر آن با کاهش مرگ و میر به هر علتی در بیماران دیالیزی هم مرتبط است.
تاثیر میوه و سبزیجات در کاهش ریسک مرگ در بیماران دیالیزی

در این مطالعه، محققان ۸۰۷۸ بیمار دیالیزی را مورد بررسی قرار دادند. یافته‌ها نشان داد بیمارانی که کمتر از ۱۰ وعده میوه و سبزیجات در هفته مصرف می‌کردند ۱۰ درصد کمتر با مرگ به هر دلیلی و ۱۲ درصد کمتر با ریسک مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی روبرو بودند.

بعلاوه بیمارانی که بیش از ۱۰ وعده میوه در هفته مصرف می‌کردند ۲۰ درصد کمتر با مرگ به هر دلیل و ۲۳ درصد کمتر با ریسک مرگ ناشی از علل غیرقلبی-عروقی مواجه بودند.

روی کلید واژه مرتبط کلیک کنید

زیباترین سفره های شب یلدا را ببینید + عکس