طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور با دو دستور متفاوت
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور در دستورهای متفاوتی وجود دارد. ولی پایه و اساس همهی روشها این است که سس مورد نظر را تهیه کرده و در بین لایههای بیسکویت پخش کنید.
اگر به دنبال نوعی کیک هستید که احتیاجی به فر و پختن نداشته باشد، کیک یخچالی گزینهی مناسبی است. این نوع کیک یکی از راحتترین و در عین حال خوشمزهترین کیکهای خانگی است که بدون نیاز به فر آماده میشود و دارای طعمی بی نظیر است. این کیک خوشمزه را میتوانید همراه با چای یا قهوه به عنوان عصرانه میل کنید و یا به عنوان دسر در مهمانیها استفاده کنید.
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور
۱. روش اول
مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکوییت پتی بور (ساده و کاکائویی) ۲ الی ۳ بسته
آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى
شکر ۱/۲ لیوان
شیر ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین به میزان دلخواه
وانیل مقدار کم
زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت
دستور تهیه
پودر کاکائو و آرد را الک کنید تا مخلوطی یک دست درست شود.
شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکرها کاملا حل شوند.
پودر کاکائو و آرد را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و درعین حال مخلوط را هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
وانیل را نیز اضافه کنید.
مخلوط را به قدری هم بزنید تا غلیظ شود و غلظتی مثل فرنی پیدا کند.
سپس شعله را خاموش کنید و کره را اضافه کنید تا آب شود.
در ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت بچینید روی بیسکویتها از سسی که تهیه کردیم بریزید. (توجه شود سسی که ریخته میشود باید داغ شود، اگر سرد شده است آن را داغ کنید)
مجددا یک لایه بیسکویت بریزید و روی آن را با سس بپوشانید.
این کار را تا تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید، ولی توجه کنید که لایهی آخر باید سس ریخته شود.
ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد بیسکویتها برود. (اگر برای خوردن آن عجله دارید حداقل ۵ ساعت در یخچال گذاشته شود، ولی هرچی بیشتر در یخچال بماند خوشمزهتر میشود، زیرا مواد بهتر به خورد بیسکویتها میرود).
پس از ۲۴ ساعت کیک یخچالی شما آماده شده است. میتوانید روی آن را با شکلاتهای رنده شده یا اسمارتیز تزئین کنید.
۲. روش دوم
مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکویت پتی بور دو بسته
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای در صورت دلخواه برای تزیین
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت
طرز تهیه
ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
پس از خارج کردن خامه از فریزر، خامه و ۳ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
در مرحلهی بعد پنیر خامهای و ۳ قاشق باقیماندهی شکر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یک دست شود و سپس کره را به آن اضافه کنید.
مخلوط خامه و شکر را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کیک آماده شود.
کف ظرف مورد نظر را یک پلاستیک فریزر تمیز یاسلفون پهن کنید، پلاستیک باید بزرگ باشد و از ظرف بیرون بزند، چون در پایان باید روی کیک را با پلاستیک بپوشانید.
یک لایه سس را روی کف ظرف بریزید. سپس یک لایه از بیسکویت روی آن بچینید و دوباره سس بریزید. این کار را تا تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید و توجه شود که لایهی آخر حتما سس باشد.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید.
پس از ۷ الی ۸ ساعت دسر خوشمزهی شما آماده شده است.
کیک را با پلاستیک از ظرف خارج کنید و درون ظرف مورد نظر خود گذاشته.
شکلاتهای تختهای را رنده کنید و روی کیک را تزئین کنید.
کیک را با قهوه یا چای میل کنید... نوش جان...
نکات پایانی
میتوانید بیسکویتها را در دو نوع وانیلی و شکلاتی استفاده کنید و در هنگام چیدن بیسکویتها یک لایه وانیلی بگذارید، یک لایه شکلاتی.
اگر دوست داشته باشید میتوانید میوههای حلقه شده مثل موز و یا گردوهای خرد شده در بین لایهها قرار دهید.
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور با دو دستور متفاوت
توجه شود که مایع یا همان سس درست شده باید کاملا غلیظ شود. زیرا اگر زود از روی حرارت بردارید و شل باشد موجب خمیری شدن بیسکویتها و کیک میشود.
برای تزئیین روی کیک میتوانید از انواع میوهها مانند آناناس، توت فرنگی یا از پودر نارگیل و پسته خلال شده و ... استفاده کنید.
این دسر مانند شیرینی هایتر بافتی نرم دارد و مناسب پذیرایی از میهمان است.
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور
۱. روش اول
مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکوییت پتی بور (ساده و کاکائویی) ۲ الی ۳ بسته
آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى
شکر ۱/۲ لیوان
شیر ۲ لیوان
کره ۵۰ گرم
اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین به میزان دلخواه
وانیل مقدار کم
زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت
دستور تهیه
پودر کاکائو و آرد را الک کنید تا مخلوطی یک دست درست شود.
شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکرها کاملا حل شوند.
پودر کاکائو و آرد را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و درعین حال مخلوط را هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
وانیل را نیز اضافه کنید.
مخلوط را به قدری هم بزنید تا غلیظ شود و غلظتی مثل فرنی پیدا کند.
سپس شعله را خاموش کنید و کره را اضافه کنید تا آب شود.
در ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت بچینید روی بیسکویتها از سسی که تهیه کردیم بریزید. (توجه شود سسی که ریخته میشود باید داغ شود، اگر سرد شده است آن را داغ کنید)
مجددا یک لایه بیسکویت بریزید و روی آن را با سس بپوشانید.
این کار را تا تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید، ولی توجه کنید که لایهی آخر باید سس ریخته شود.
ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد بیسکویتها برود. (اگر برای خوردن آن عجله دارید حداقل ۵ ساعت در یخچال گذاشته شود، ولی هرچی بیشتر در یخچال بماند خوشمزهتر میشود، زیرا مواد بهتر به خورد بیسکویتها میرود).
پس از ۲۴ ساعت کیک یخچالی شما آماده شده است. میتوانید روی آن را با شکلاتهای رنده شده یا اسمارتیز تزئین کنید.
۲. روش دوم
مواد لازم (برای ۶ نفر)
بیسکویت پتی بور دو بسته
پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
کره ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
شکلات تختهای در صورت دلخواه برای تزیین
وانیل یک دوم قاشق چای خوری
زمان لازم برای آماده شدن کیک حداقل ۸ ساعت
طرز تهیه
ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
پس از خارج کردن خامه از فریزر، خامه و ۳ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
در مرحلهی بعد پنیر خامهای و ۳ قاشق باقیماندهی شکر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یک دست شود و سپس کره را به آن اضافه کنید.
مخلوط خامه و شکر را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کیک آماده شود.
کف ظرف مورد نظر را یک پلاستیک فریزر تمیز یاسلفون پهن کنید، پلاستیک باید بزرگ باشد و از ظرف بیرون بزند، چون در پایان باید روی کیک را با پلاستیک بپوشانید.
یک لایه سس را روی کف ظرف بریزید. سپس یک لایه از بیسکویت روی آن بچینید و دوباره سس بریزید. این کار را تا تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید و توجه شود که لایهی آخر حتما سس باشد.
روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید.
پس از ۷ الی ۸ ساعت دسر خوشمزهی شما آماده شده است.
کیک را با پلاستیک از ظرف خارج کنید و درون ظرف مورد نظر خود گذاشته.
شکلاتهای تختهای را رنده کنید و روی کیک را تزئین کنید.
کیک را با قهوه یا چای میل کنید... نوش جان...
نکات پایانی
میتوانید بیسکویتها را در دو نوع وانیلی و شکلاتی استفاده کنید و در هنگام چیدن بیسکویتها یک لایه وانیلی بگذارید، یک لایه شکلاتی.
اگر دوست داشته باشید میتوانید میوههای حلقه شده مثل موز و یا گردوهای خرد شده در بین لایهها قرار دهید.
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور با دو دستور متفاوت
توجه شود که مایع یا همان سس درست شده باید کاملا غلیظ شود. زیرا اگر زود از روی حرارت بردارید و شل باشد موجب خمیری شدن بیسکویتها و کیک میشود.
برای تزئیین روی کیک میتوانید از انواع میوهها مانند آناناس، توت فرنگی یا از پودر نارگیل و پسته خلال شده و ... استفاده کنید.
این دسر مانند شیرینی هایتر بافتی نرم دارد و مناسب پذیرایی از میهمان است.