کافه رستوران » ابتدا سه پیمانه لوبیاسفید را توی زودپز برای بیست دقیقه پخته آب آن را جدا می کنیم ، توی روغن زیتون نیم کیلو گوشت ران بره را همراه با استخوان گوسفند تفت می دهیم بعد از کامل تفت دادن یک پیاز متوسط ریزکرده یک قاشق آردگندم و دو قاشق رب گوجه اضافه کرده خوب مخلوط می کنیم بعد لوبیا ها را اضافه کرده نمک و فلفل قرمز و آب گرم تا حدی که روی مواد را بپوشاند می ریزیم حدود نیم ساعت پخته بعد داخل ظرف فر گذاشته چیلی قرمز اضافه کرده و نیم ساعت با دمای ۲۰۰ درجه می پزیم و در آخر همراه با پیاز و سبزیجات معطر نوش جان می کنیم.
فیلم | طرز تهیه قیمه ترکی
نوشته فیلم | طرز تهیه قیمه ترکی اولین بار در درنگ. پدیدار شد.