درست کردن این کیک خوشمزه و خوش عطر بسیار آسان است و مهم تر از همه این که نیازی به فر نداریم چون قرار است آن را با بخارپز آماده کنیم. کیک زنجبیلی بخارپز را با کمک دستور مرحله به مرحله زیر درست کنیم.
وسایل مورد نیاز:
هم زن کفگیر الک چنگال چاقو ترازو بخارپز ۴ عدد قالب رمکینمواد مورد نیاز برای ۴ نفر:
۲ عدد تخم مرغ ۸۰ گرم آرد ۶۰ گرم شکر ۱ قاشق زنجبیل تازه ۲ قاشق غذاخوری روغن بکینگ پودرزنجبیل را شسته و رنده کنید.
به اندازه ۲ سر انگشت بکینگ پودر داخل آرد بریزید و مخلوط کرده و کنار بگذارید.
تخم مرغ ها را به مدت ۳ دقیقه هم بزنید تا تخم مرغ ها به شکل خمیری دربیاید.
۱/۳ شکر را اضافه کنید و هم بزنید. (شکر را در ۳ مرحله اضافه کنید)
به مدت ۳ دقیقه مواد را هم بزنید.
با الک آرد را به مواد اضافه کنید.
سپس روغن و در آخر زنجبیل را اضافه کنید.
داخل قالب ها را با روغن چرب کنید و سه چهارم قالب ها را با مواد پر کنید و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
زمانی که قالب ها را کنار گذاشته اید داخل بخارپز آب بریزید و روی گاز قرار دهید تا بجوشد.
بعد از اتمام ۱۰ دقیقه قالب ها را داخل بخارپز قراردهید.
به مدت ۱ دقیقه شعله را زیاد کنید و به مدت ۱۵ دقیقه کم کنید.
قبل از برداشتن درب بخارپز ۵ دقیقه صبر کنید.
با باز کردن درب بخارپز کیک های فنجانی را می بینید که کاملا پف کرده اند.
این کیک ساده را می توانید در دورهمی های دوستانه برای دوستان تان درست کنید.
اگر علاقه زیادی به طعم زنجبیل ندارید می توانید به جای زنجبیل از کاکائو یا لیمو استفاده کنید.
استفاده از مطالب روژان فقط برای مقاصد غیر تجاری و با ذکر منبع ، بلا مانع است.
طرز تهیه کیک زنجبیلی بخارپز