طرز تهیه چیز کیک تیرامیسو یخچالی خانگی
رکنا: چیز کیک تیرامیسو یخچالی دسری خانگی و محبوب است.
مواد لازم
۱۵۰ گرم کوکی شکلاتی
یک چهارم فنجان (۵۰ گرم) کره آب شده
مواد لازم برای لایه میانی چیز کیک
یک چهارم فنجان قهوه
۸ تا ۱۰ عدد بیسکوئیت لیدی فینگر یا پتی بور
مواد لازم برای تهیه فیلینگ تیرامیسو
۳۰۰ گرم پنیر خامهای
۱ فنجان (۲۵۰ گرم) پنیر ماسکارپونه
۱ و یک چهارم فنجان خاک قند
۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ فنجان خامه
۱ قاشق غذاخوری ژلاتین پودری
طرز تهیه
کوکیها را داخل کیسهای در بسته بریزید و با وردنه یا هر وسیله دیگری آنها را خرد کنید.
بعد خردههای کوکی و کره را با هم مخلوط کنید و کف ظرفی با ضخامت یکسان پخش کنیدو ظرف را حدود ۲۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
در این مدت در کاسه بزرگی پنیر خامهای و ماسکارپونه را هم بزنید.
بعد از مدتی شکر و وانیل را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. (پنیر خامهای و پنیر ماسکارپونه را مدتی از یخچال بیرون بیاورید تا با اتاق هم دما شود و بعد با هم مخلوط کنید.)
در ظرفی دیگر خامه سرد (لازم نیست مثل پنیرها با اتاق هم دما باشد) را هم بزنید و بعد از اینکه خوب پف کرد مخلوط پنیرها را که قبلا مخلوط کرده بودید به آن اضافه کنید و هم بزنید.
ژلاتین و یک چهارم فنجان (۵۵ گرم) خامه را مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید، بعد از ۵ دقیقه مخلوط را روی حرارت ملایم بگذارید تا ژلاتین آب شود، لازم نیست بجوشد.
۱ قاشق غذاخوری از فیلینگ تیرامیسو را داخل آن بریزید و هم بزنید. بعد کل مایه فیلینگ را اضافه کنید و هم بزنید.
بیسکوئیتها را در قهوه بغلتانید. کوکی و کره را از یخچال خارج کنید، یک لایه از فیلینگ تیرامیسو را روی آن بریزید و به صورت لایهای یکنواخت پهن کنید.
یک لایه از بیسکوئیتهایی که در قهوه غلتاندید را روی آن قرار دهید. این کار را تکرار کنید. باقیمانده فیلینگ تیرامیسو را برای تزئین روی کیک بریزید. ۱۲ ساعت داخل یخچال بگذارید و بعد با پودر کاکائو تزئین کنید.
منبع: کتاب کاله