نمایشگاه الکامپ تیرماه 98 برگزار میشود/ از رشد 300 درصدی چاپ کتابهای علمی تا درآمد 60 هزار میلیاردی کسبوکار دانش پایه
برای مرور مهمترین اخبار فناوری یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژیهای روز با ما همراه باشید.
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصهای از آنها را میتوانید در ادامه مرور کنید.
این روزها پالایشگاههای زیستی قدم به قدم با پالایشگاههای نفتی حرکت میکنند و جای خود را در بازار جهانی باز کرده اند.
بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک و کامپیوتر (ایران الکامپ ۲۰۱۹) تیرماه سال ۹۸ در تهران برگزار میشود.
معاون علمی و فناوری رییسجمهوری گفت:، تجربههای ایرانیان در توسعه زیستبوم کارآفرینی و نوآوری محور همکاریهای تعاملی ایران و کشورهای آفریقایی است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری با بیان اینکه نطفه نسل تازهای از کارآفرینان در سپهر اقتصاد کشور بسته شده است، گفت: بخش سنتی اقتصاد در رویارویی با دانشبنیان و استارتاپیها قطعا میدان را واگذار میکند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی گفت: تحریم فرصتی را فراهم کرده است تا صنایع فعال در زمینه فولاد، خودرو و نفت برای همکاری با شرکتهای دانشبنیان داخلی به صندوق مراجعه کنند.
علی وحدت رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست با شرکتهای دانش بنیان حوزه اقتصاد دیجیتال با اشاره به فعالیت این صندوق در حمایت از شرکتهای دانش بنیان، اظهار کرد: صندوق نوآوری شکوفایی یک نهاد مالی است و فلسفه وجودیاش کمک به رشد ساختار اقتصاد دانش بنیان و حفاظت از این حوزه است
رئیس پارک علم و فناوری البرز گفت: مجموعه دولت برای توسعه فناوری در کشور و از جمله توسعه پارکها و مراکز رشد بودجه بیش از ۷۰ درصدی را پیش بینی و تصویب کرده است.
عطاالله ربانی رییس پارک علم و فناوری البرز در جلسه و نشست مشترک با شرکتهای فناور عضو پارک گفت: در حالی سال ۱۳۹۷ را به پایان میرسانیم که رخدادهای بسیاری در حوزه اقتصادی، فناوری و اشتغال و کارآفرینی کشور رخ داده که پارک علم و فناوری البرز و شرکتهای مستقر در این پارک نیز به نوعی از آن متأثر بودهاند.
رشد ۳۰۰ درصدی چاپ کتابهای علمی/ صندوق حمایت از پژوهشگران برای ترویج علم و فناوری گام محکمی برداشت
رشد ۳۰۰ درصدی چاپ کتابهای علمی/ صندوق حمایت از پژوهشگران برای ترویج علم و فناوری گام محکمی برداشت
صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی با حمایت از چاپ کتابهای علمی گام محکمی برای ترویج علم و فناوری برداشته است.
حمایت از تالیف کتاب در حوزههای علمی از اقداماتی است که صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران معاونت علمی به آن اهتمام داشته است. در ۹ ماه نخست سال جاری این مرکز از چاپ ۱۶ کتاب علمی حمایت کرد که خروجی پروژههای خاتمه یافته صندوق بودند. این آمار نسبت به سال گذشته با رشد ۳۰۰ درصدی همراه شد. در نه ماه نخست سال ۹۶ صندوق از چاپ ۴ عنوان کتاب حمایت کرد.
ثبت ۱۲ اختراع در حوزه رنگ و پوششهای نانوفناوری/ دانش فنی به چین صادر میشود
ثبت ۱۲ اختراع در حوزه رنگ و پوششهای نانوفناوری/ دانش فنی به چین صادر میشود
یک شرکت دانش بنیان در ۲ سال فعالیت خود توانسته ۱۲ اختراع را در حوزه رنگ و پوششهای نانوفناوری به ثبت رساند و دانش فنی را به شرکتهای چینی صادر کند.
مهدی رحمانی مدیرعامل شرکت دانش بنیان «رنگین نانو نهال» درباره این شرکت که به تازگی نامش به «رنگین نانوساختار» تغییر پیدا کرده است، گفت: شرکت رنگین نانو ساختار از سال ۹۵ با تمرکز بر پژوهشهای فناوری فعالیت خود را آغاز کرده است و تاکنون ۱۲ اختراع را در حوزه رنگها و پوششهای نانو فناوری به ثبت رسانده ایم.
فرهنگ تولید و فروش شرکتهای دانشبنیان به اقتصاد وارد شود/ درآمد ۶۰ هزار میلیاردی کسبوکار دانش پایه
فرهنگ تولید و فروش شرکتهای دانشبنیان به اقتصاد وارد شود/ درآمد ۶۰ هزار میلیاردی کسبوکار دانش پایه
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه فرهنگ تولید و فروش شرکتهای دانشبنیان باید به اقتصاد وارد شود، گفت: از محل فروش محصولات این شرکتها شاهد درآمد ۶۰ هزار میلیارد تومانی بودیم.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهور در بازدید یکی از شرکتهای داروسازی دانشبنیان لرستان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه توسعه شرکتهای دانشبنیان بر پایه مغز و دانش است، اظهار کرد: این شرکتها معمولاً ساختمان بزرگی ندارند، اما فروش زیادی دارند که منجر به ایجاد ارزش افزوده در مواد اولیه میشود.
محققان موفق به ساخت و تولید یک محصول حلقه مانند شدهاند که با استفاده از آن هیچ صدای مزاحمی به گوش افراد نمیرسد. این محصول که توسط یک تیم از مهندسان مکانیک دانشگاه بوستون طراحی و ساخته شده قادر است در حالی که جریان هوا را عبور میدهد، صداهای مزاحم را نیز مسدود میکند.